• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
cnm merak etme bazi bebekler birden ataga gecer sonra seninki okadarda minik falanda degil bazen ultrasonda yaniliyor olabilir ama yediklerine cok dikkat et ozellikle ve siddetle haslanmis yumurtayi ve hergun bir bardak sut icmeni tavsiye ediyorum bebegin gelisimi icin cok onemli bugune kadar ne sutumu nede haslanmis yumurtami ihmal ettim ben bence sende yemiyosan hemen basla gor bak tosun gibi olacak bebisin isallahhhhh

Teşekkür ederim canım.Haşlanmış yumurta ve sütü sürekli tüketiyorum.Bebeğim sağlıklı olsun da kilosu o kadar mühim değil.
BHK'cım seni de korkuttuysam kusura bakma.Kıskanıyorum derken şaka amaçlı yazdım sadece.Hepimize Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.En büyük dileğim bu.

kızlar neredeyse hepimiz 7.ayımızı da doldurduk..pazartesi kontrolüm var bebeğim kaç kilo oldu acaba çok merak ediyorum..herkese çok selam..

kızlar merhaba
benim hamileliğim 29+4 bugün iki gündür bebeğimin hareketleri azaldı güçlü tekmeler yerini yavaş hareketler aldı acaba büyüdüğü için mi yada sizin bu dönem oldumu.iki gündür kayıyor gibi hareketleri oluyor.sert bişiler sürülüyor içimde.değişti birden anlatabildim mi.

merhabalar benim kızımda bugün itibariyle 31+1 haftalık oldu.2.150 gr.ve 42 cm boyunda inşallah tüm bebekler sağlıkla aramıza katılırlar.

günaydın arkadaşlar cumartesi günü kontrolüm vardı kızlarım iyi gayet iyiler maşallah 1.6 kg olmuşlar ve erken doğum riskini ortadan kaldırmak için dr um yatak istirahatı verdi.

günaydın arkadaşlar cumartesi günü kontrolüm vardı kızlarım iyi gayet iyiler maşallah 1.6 kg olmuşlar ve erken doğum riskini ortadan kaldırmak için dr um yatak istirahatı verdi.

Gözün aydın canım.Maşallah kızlarına:nazar:Bol bol dinlen annesi,doğumdan sonra bizden daha çok enerjiye ihtiyacın olacak.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

edolina canım ikimizin bebekleri hemen hemen aynı
gebelik.org dan takip ediyorum ben surekli acaba kücük mü kalıyor diye ama yok gayet normal icin rahat olsuna.s
27haftanın sonunda ortalama 1150gram yazıyor bizimki de bu haftanın sonunda en azından o kadar olacak zaten :nazar:

bhk canım senin bebiş baya buyuk gibi gorunuyor ama senin sata gore 2 hafta ondeymiş zaten oyle okudum gibi hatırlıyorum da yanlıs mı hatırlıyorum:uhm:eger oyleyse bu durumda buyuk olması da gayet dogal zaten.normal dogum yaparsın insallah sıkma canını

bir de erkek bebişler daha iri olurmus ya bu gercekten dogruymus sadece bu sayfadan bile bellikaydirigubbakcemile3

Ben de aynı siteden takip ediyorum canım.Benimki de normal görünüyor tabii ki.Ama aralık annelerininkiyle karşılaştırınca küçük kaldı kızım:ecrin_bebek:Garip geldi tabii ki.Benim kızım çok egzersiz yapıyokaydirigubbakcemile2Kesin ondandırkaydirigubbakcemile3

kızlar iyi geceler hepiniz ve bebişler iyidir umarım bugun doktora gittim kafası aşaağıdaydı erken mi daha döner mi bilmiyorum artık 29+6 da bebeğimin kilosu 1430 gr çıktı herşeyyolunda çok şükür..hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın...

kızlar iyi geceler hepiniz ve bebişler iyidir umarım bugun doktora gittim kafası aşaağıdaydı erken mi daha döner mi bilmiyorum artık 29+6 da bebeğimin kilosu 1430 gr çıktı herşeyyolunda çok şükür..hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın...

ben de en son kontrole gittiğimde 29+3 teydim..
daha dçner dedi doktor..
hatta bol bol su iç dedi..
tabi ben cok zorlanıyorum yaz da bitince su içme konusunda o ayrı mesele..
inş benimki de dönücek daha...:Saruboceq:

selam arkadaşlar bende bugün doktoruma gittim bebişimi gördüm..
27+2günllük hamileyim
bebişimin kilosu 1.500grm

Samira ve Serpilla sizin bebişlere boncuk kondurmamışım ya ben..Şimdi farkettim.İkinizin de bebişlerinize maşallah:nazar::nazar:İşte Aralık anneleri bebeklerine böyle iyi bakıyorlar:CüvCüv:

Şuan 30.haftadayız, bebeğim 1.650 kg ve boyu 40 cm.
Onu dün gördüm, elleri yüzünde, parmağını emiyordu, çok başka bi mutluluk bu yaa... Allah'ım herkese tatdırsın...

bızde 32+'2 gunluk olduk sımdı dr dan geldım bebek 1650 gr olmus sankı bıraz kucuk benım kızım sızlere gore ama dr normal dedı kılosuna bu ay daha ıyı beslenıcem ınsallah daha ıyı kılo alır kuzum

şimdi doktordan geldık bebişim 950 gr olmuş . doktor teyze çok ıyı maşallah dedi 27+5 gunluk

benim kuzum 28 haftalıkken 1567 grdı boyuda 40 cm falan şimdi 2 kilonun üstüne cıkmıştır kesin

Back