Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün itibariyle tosun kızım
29+4 te 1840 gr olmuş
boyu da 41 cm
ben bu gidişle bu kızı normal yolla doğuramıcam gibi görünüyorkaydirigubbakcemile3
4 kiloluk bi tosuncuk geliyor gibi gözüküyorkaydirigubbakcemile3 Allah sağlık sihhat versin... sezeryana hazır ol -tatlicadiarzu-
gebelik.org sitesinin hesaplamasına göre oğluşum 1267gr.mış ama boyu hakkında hiçbir fikrim yok nasıl hesaplayabilirim ya da usgnin herhangi bir yerinde yazıyor mu acaba?
cnm merhaba gebelik .org sitesinde görmüştüm .ultrasonda FL yazan ölçümü 7 ile çarpıyolar örneğin 5.3 se 5.3*7=37.1 oluyo buda 3 aşağı 5 yuarı bebeğin boyunu veriyomuş.a.s.
29+4 te 1840 gr olmuş
boyu da 41 cm
ben bu gidişle bu kızı normal yolla doğuramıcam gibi görünüyorkaydirigubbakcemile3
bhk senin kız bayağı uzun boylu olacak herhalde. Daha 10 hafta varken oratalama boya(50cm) sadece 8cm kalmış. Senin kız beşiklere sığmayacak bu gidişle sırnaşık şey Maşallah cnm ne ile besliyosun bi sırrı varsa biz de söyle.
yaa öle deme..
4 kilo ne demek ya:1shok:
hem ben öle dombili bebekleri de pek sevmem,sağlıklı olsun yeter-tatlicadiarzu-
ama sezeryan gibi değil mi...
ooof of...
eşim beslenme konusunda biraz hassas..
evlendiğimzdenberi beni sürekli hastanelere taşıdığı için daha hamilelik öncesi başlamıştı benim bakımıma.
şimdi bi de bebek olunca hergün soruyor.
süt içtin mi?
etini yedin mi?
yumurtanı yedin mi? vs diye..
ama daha cok genetik olabilir bizim.
eşim 1.80den uzun.
ben de 1.70e yakınım..
o yüzden ortalamanın altında kalmaz diye tahmin ediyorum boyunun da...
29+4 te 1840 gr olmuş
boyu da 41 cm
kizlar benim minik kusumda 26+3 te 1300 gr olmus masallah benim pasama
kizlar benim minik kusumda 26+3 te 1300 gr olmus masallah benim pasama