• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
27+3 kızım 940gr.Doktor+100gr'a kadar makinenin yanılma payı olabildiği için 1kg civarı diyebiliriz dedi.Nası oluyosa??

oğluşum 27+3 de 1070 gr mıs dr teyzesi ne eksiği var nede fazlası gayet güzel dedi boyuda 35cm olmus hayırlısyla

bugün itibariyle tosun kızım
29+4 te 1840 gr olmuş :nazar:
boyu da 41 cm :nazar:

ben bu gidişle bu kızı normal yolla doğuramıcam gibi görünüyorkaydirigubbakcemile3

ben bu gidişle bu kızı normal yolla doğuramıcam gibi görünüyorkaydirigubbakcemile3

4 kiloluk bi tosuncuk geliyor gibi gözüküyorkaydirigubbakcemile3 Allah sağlık sihhat versin... sezeryana hazır ol -tatlicadiarzu-

4 kiloluk bi tosuncuk geliyor gibi gözüküyorkaydirigubbakcemile3 Allah sağlık sihhat versin... sezeryana hazır ol -tatlicadiarzu-

yaa öle deme..
4 kilo ne demek ya:1shok:

hem ben öle dombili bebekleri de pek sevmem,sağlıklı olsun yeter-tatlicadiarzu-

ama sezeryan gibi değil mi...
ooof of...

gebelik.org sitesinin hesaplamasına göre oğluşum 1267gr.mış ama boyu hakkında hiçbir fikrim yok nasıl hesaplayabilirim ya da usgnin herhangi bir yerinde yazıyor mu acaba?

gebelik.org sitesinin hesaplamasına göre oğluşum 1267gr.mış ama boyu hakkında hiçbir fikrim yok nasıl hesaplayabilirim ya da usgnin herhangi bir yerinde yazıyor mu acaba?

cnm merhaba gebelik .org sitesinde görmüştüm .ultrasonda FL yazan ölçümü 7 ile çarpıyolar örneğin 5.3 se 5.3*7=37.1 oluyo buda 3 aşağı 5 yuarı bebeğin boyunu veriyomuş.a.s.

cnm merhaba gebelik .org sitesinde görmüştüm .ultrasonda FL yazan ölçümü 7 ile çarpıyolar örneğin 5.3 se 5.3*7=37.1 oluyo buda 3 aşağı 5 yuarı bebeğin boyunu veriyomuş.a.s.

O zaman Ali Erk'in tahmini boyu 34.7 cm oluyo bu hesaplamaya göre... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bhk senin kız bayağı uzun boylu olacak herhalde. Daha 10 hafta varken oratalama boya(50cm) sadece 8cm kalmış. Senin kız beşiklere sığmayacak bu gidişle sırnaşık şey Maşallah cnm ne ile besliyosun bi sırrı varsa biz de söyle.

bhk senin kız bayağı uzun boylu olacak herhalde. Daha 10 hafta varken oratalama boya(50cm) sadece 8cm kalmış. Senin kız beşiklere sığmayacak bu gidişle sırnaşık şey Maşallah cnm ne ile besliyosun bi sırrı varsa biz de söyle.

eşim beslenme konusunda biraz hassas..
evlendiğimzdenberi beni sürekli hastanelere taşıdığı için daha hamilelik öncesi başlamıştı benim bakımıma.
şimdi bi de bebek olunca hergün soruyor.
süt içtin mi?
etini yedin mi?
yumurtanı yedin mi? vs diye..

ama daha cok genetik olabilir bizim.
eşim 1.80den uzun.
ben de 1.70e yakınım..

o yüzden ortalamanın altında kalmaz diye tahmin ediyorum boyunun da...:nazar:

Son düzenleme:

yaa öle deme..
4 kilo ne demek ya:1shok:

hem ben öle dombili bebekleri de pek sevmem,sağlıklı olsun yeter-tatlicadiarzu-

ama sezeryan gibi değil mi...
ooof of...

Merhaba

Hayırlısı olsun bhkcım.Bizim komşunun gelini,ağustosta normal bir şekilde 4 kg.erkek bebek dünyaya getirdi.ALLAH(CC)büyüktür,daha o zaman çok var.Şimdiden sezaryenin stresini yaşama,off çekme.Bu güzel günleri bir daha yaşayamacağız.Başka çocuklar hayırlısıyla nasip olduğunda bile bu yaşımızda olamayacağız.
Hayırlısıyla herşey,herkesler için çok güzel olacak.

Sevgiler. a.s. :nazar:

eşim beslenme konusunda biraz hassas..
evlendiğimzdenberi beni sürekli hastanelere taşıdığı için daha hamilelik öncesi başlamıştı benim bakımıma.
şimdi bi de bebek olunca hergün soruyor.
süt içtin mi?
etini yedin mi?
yumurtanı yedin mi? vs diye..

ama daha cok genetik olabilir bizim.
eşim 1.80den uzun.
ben de 1.70e yakınım..

o yüzden ortalamanın altında kalmaz diye tahmin ediyorum boyunun da...:nazar:

sezeryana belki gerek kalmayabilir uzun boylu kadınların daha rahat doğum yaptığını okumuştum ama senin kız maaşallah :nazar: haftasına göre baya iyi kilo almış. doğumdan sonra bebeklerin su kaybından biraz kilo veriliceğide düşünülürse bence panik yapıcak bi durum kalmıyor...kaydirigubbakcemile3

Maşallah:nazar:Maşallah:nazar:
Benim bebeğim çok minik kaldı sizinkilerin yanında yaaaa:kızgın:Kıskanıyom ama ben artıkbenneyaptımkiBi de sızlanıyosun normal doğum yapamayacaksın falan diye.Bilemezsin şimdiden.Öyle düşünme sakın.Ne güzel işte etli butlu tombik bir bebek gelecek:emir_bebek:Ben öyle olsun istedikçe sizinkilerle karşılaştırdığımda küçük kalıyor benimki.Doktor bu isteğime güldü.Kimse ağır bebek istemiyormuş.Doğum korkusundan herhalde.Ama ben kızım dombik olsun istiyom yaaa:sm_cool:

kizlar benim minik kusumda 26+3 te 1300 gr olmus masallah benim pasama

Maşallah Lora'cım:nazar:Özellikle benim yüzümden nazar boncuğu koyuyorum.Kıskancım da ben şu kilo olayında:jeyyar:Dur çok pis baktım,bi boncuk daha koyayım:nazar:kaydirigubbakcemile3

yaa nolur öle kıskancım falan demeyin..
Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın,sağ salim kavuştursun inş..

kizlar benim minik kusumda 26+3 te 1300 gr olmus masallah benim pasama

cnm merak etme bazi bebekler birden ataga gecer sonra seninki okadarda minik falanda degil bazen ultrasonda yaniliyor olabilir ama yediklerine cok dikkat et ozellikle ve siddetle haslanmis yumurtayi ve hergun bir bardak sut icmeni tavsiye ediyorum bebegin gelisimi icin cok onemli bugune kadar ne sutumu nede haslanmis yumurtami ihmal ettim ben bence sende yemiyosan hemen basla gor bak tosun gibi olacak bebisin isallahhhhh

Back