cnm merak etme bazi bebekler birden ataga gecer sonra seninki okadarda minik falanda degil bazen ultrasonda yaniliyor olabilir ama yediklerine cok dikkat et ozellikle ve siddetle haslanmis yumurtayi ve hergun bir bardak sut icmeni tavsiye ediyorum bebegin gelisimi icin cok onemli bugune kadar ne sutumu nede haslanmis yumurtami ihmal ettim ben bence sende yemiyosan hemen basla gor bak tosun gibi olacak bebisin isallahhhhh
günaydın arkadaşlar cumartesi günü kontrolüm vardı kızlarım iyi gayet iyiler maşallah 1.6 kg olmuşlar ve erken doğum riskini ortadan kaldırmak için dr um yatak istirahatı verdi.
edolina canım ikimizin bebekleri hemen hemen aynı
gebelik.org dan takip ediyorum ben surekli acaba kücük mü kalıyor diye ama yok gayet normal icin rahat olsuna.s
27haftanın sonunda ortalama 1150gram yazıyor bizimki de bu haftanın sonunda en azından o kadar olacak zaten
bhk canım senin bebiş baya buyuk gibi gorunuyor ama senin sata gore 2 hafta ondeymiş zaten oyle okudum gibi hatırlıyorum da yanlıs mı hatırlıyorum:uhm:eger oyleyse bu durumda buyuk olması da gayet dogal zaten.normal dogum yaparsın insallah sıkma canını
bir de erkek bebişler daha iri olurmus ya bu gercekten dogruymus sadece bu sayfadan bile bellikaydirigubbakcemile3
kızlar iyi geceler hepiniz ve bebişler iyidir umarım bugun doktora gittim kafası aşaağıdaydı erken mi daha döner mi bilmiyorum artık 29+6 da bebeğimin kilosu 1430 gr çıktı herşeyyolunda çok şükür..hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın...
Gülbeyza maşallah oğluşunaİyi beslemişsin annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?