• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
perihan korkutma beni ben tam 26 haftalikti doktor 1100 gr dedi hadi 4 kilo neysede onu bide dogurmak var ama ben sanmiyom o kadar olcagina kizlarimda biri 3560 biride 3300 gr buda olsa o kadar olur cinsiyetden fark ederse bilmiyom

perihan korkutma beni ben tam 26 haftalikti doktor 1100 gr dedi hadi 4 kilo neysede onu bide dogurmak var ama ben sanmiyom o kadar olcagina kizlarimda biri 3560 biride 3300 gr buda olsa o kadar olur cinsiyetden fark ederse bilmiyom

ay canım ne bileyim doktorum korkuttu gözümü.
normal doğurmam herhalde dedim yooo çatının durumuna göre normal doğum yapabilsin dedi. 6 kilo ile normal doğum yapanlarda varmış.
ben bu gidişle sezeryan yapıcam herhalde gözüm iyice korktu.

Maşallah kızlar:nazar::nazar:Bebekler 1kiloyu bulmuşlar artık.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Ben son gittiğimde unuttum sormayı.Cinsiyetini öğrenmenin sersemliğiyle başka birşey soramamışımkaydirigubbakcemile3

ben de çok merak ediyorum bebişimin kilosu ne kadar oldu diye en son 23+2 de 705 gr.dı..sanırım 1kiloyu bulmuştur..şimdiden kaç kilo doğacakları belli oluyo mu kızlar?

ay canım ne bileyim doktorum korkuttu gözümü.
normal doğurmam herhalde dedim yooo çatının durumuna göre normal doğum yapabilsin dedi. 6 kilo ile normal doğum yapanlarda varmış.
ben bu gidişle sezeryan yapıcam herhalde gözüm iyice korktu.

canim sende o zaman normal yap ben korkacak bisey yok Allah kolayligini veriyo bende sezeryandan korkuyorummirmirmirmir

günaydın arkadaşlar bende cumartesi günü kontroldeydim ve kızlarımın boylarını ve kilolarını öğrendim. sağ taraftaki kızım 1132gr ve 35cm boyu sol taraftaki kızım 1062gr ve 34 cm boyu inşallah allah hepimizin bebeklerini sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin.

benimki de 24+1 haftalık 630 gr çıktı... Doktorumuz normal böyle devam eder ve gununde gelirse üç kilonun biraz ustunde doğar dedi...

23+4 gunluk bugun doktordan gelıyoruz ağırlığımız 581 gr doktor kılosu için ıyı dedı boyu için bır sey soylemedi

bana drum 15 guj önce gittiğimde kilosuna göre bi hafta geride görünüyo demişti okadar çok kafaya taktımki yuklendim protein ve kalsyuma ama ellerinde alet biraz oynatsalar daha farklı sonuç çıkarıyo yani milim oynadığunda bile boyu ve kilosu bebeğin farklı çıkabiliyo umarım yanılmıstır çok bi fark yok ama anne yueği işte önde olsun geride olmasın umarım farkı kapatmıstır minnosum

benim kızımda tam 26 haftalık 990gr boyuda 34cm gerçi ultrasyonda 27+2 çıkıyo

Son düzenleme:
slm anneler..:nazar:27+6 günlükken yani dün kilosu 1.165 gr boyu 35,5 cm:nazar:

kızlar selam ben de bugun doktora gittim 26+6 dayız bebeğim de 930 gr olmuş herşey çok yolundaymış ama nedense doktorum dogum hakkında hiçbişey söylemiyor en azından nasıl dogum yapabileceğim hakkında kısmen bişiler söyleyebilirdi fakat ozamana kadar herşey değişebilir diyor bütün doktorlar böyle mi ya da benim doktor bezgin bekir mi?kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
24 cı haftamızdayız kılo 568 qram doktor bu haftaycın qayet guzeldı dedı .boyunun nekadar olduqunu demedı:nazar:

Back