• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızlar bu sabah doktor kontrolum vardı.
24+1 deyim.
bebeğim 26+3 falan görünüyor ultrasonda .
yani gelişimi iki hafta öndeymiş şu anda.
kilosu da tam 930 gr,yani neredeyse 1 kilo olmuş yavruşum..
boyu da 34 cm :nazar: :nazar: :nazar:

Maaşallah.Eşin ve sen uzun boylu ve iri yapılı olmalısınız.Boyları 1.98 ve 1.97 olan bir çift tanıyorum.Doktorları meslek hayatındaki en büyük erkek çocuğu doğurtmuş oldu onlar sayesinde:hooray:Senin bebeğin de sağlıklı,tombik bir bebiş olur inşallah.
Ben 22+4 iken bebekimin kilosu 518gr olmuş.:emir_bebek:

kızlar bu sabah doktor kontrolum vardı.
24+1 deyim.
bebeğim 26+3 falan görünüyor ultrasonda .
yani gelişimi iki hafta öndeymiş şu anda.
kilosu da tam 930 gr,yani neredeyse 1 kilo olmuş yavruşum..
boyu da 34 cm :nazar: :nazar: :nazar:

maşallah maşallah annesi nazarlardan korusun allah:nazar:
22+1 de gittik bizde dr a teyzeleri
bu aralar biraz sık gittik hala şu erken doğum tehdidi var mı diye kontrol oluyor
çok şükür herşey iyi
kilosu 500 gr dedi dr amcası yarım kilo olmuş benim bitanem:nazar:

bebişler ne kadar da çabuk büyüyo maaşallah daha dün minik bir yuvarlaktılar Allah kucağımıza almayı da nasip etsin

slm kızlar bugün ayrıntılı ultrasyona girdim bebişimin herşeyi normalmiş Allaha şükür 23 haftalık 600 gr boyunu söyledi unuttum heyecandan

Maaşallah.Eşin ve sen uzun boylu ve iri yapılı olmalısınız.Boyları 1.98 ve 1.97 olan bir çift tanıyorum.Doktorları meslek hayatındaki en büyük erkek çocuğu doğurtmuş oldu onlar sayesinde:hooray:Senin bebeğin de sağlıklı,tombik bir bebiş olur inşallah.
Ben 22+4 iken bebekimin kilosu 518gr olmuş.:emir_bebek:

eşim 1.80 ben de 1.70 e yakınım.
ikimiz de iri kemikli sayılabilriz aslında.
yani sıska bir çift değiliz en azındankaydirigubbakcemile3

aman öle kocaman bir cocuk olmasında,normal normal doğsun inş.
ben bi de öle bıngıl bıngıl bebekleri pek sevmembenneyaptımki

Allahım sağlık versin inş hepsine...

24+1 de 644 gr bebişim, doktor gelişiminin haftasına göre çok normal olduğunu söyledi

kızlar bugun kontrolüm vardı 24.hafta bitmek üzere bebeğim 705 gr.mış..herşey normalmiş çok mutlu oldum herkes için de bunu diliyorum..sağlıklı günler kızlar..

kızlar bende 21 haftalıkken 649 gr olduğunu ögrendim.. geçen haftada yani 24 . haftada boyunu söylediler 25cm olmuş tatlı oğlum

ben cuma günü ikizlerim için gittim 19+5 günlüğüm oğlum 370gr kızım 320gr doktoruma göre ikizler için çok iyi kiloları varmış.

Zehra çok kiskandim ne güzel bi kiz bi oğlan ikisi birden büyür giderler geçen tv de bi kadin yediz doğum yapmiş benim bey hemen lafi yapiştirdi millet bi kerede yedisini aradan çikariyo bizim o sayiya ulaşmamiz için çok firin ekmek yememiz lazim kendisi oğluşumuzun yalniz büyümesini istemiyorda

Zehra çok kiskandim ne güzel bi kiz bi oğlan ikisi birden büyür giderler geçen tv de bi kadin yediz doğum yapmiş benim bey hemen lafi yapiştirdi millet bi kerede yedisini aradan çikariyo bizim o sayiya ulaşmamiz için çok firin ekmek yememiz lazim kendisi oğluşumuzun yalniz büyümesini istemiyorda

çok sağol canım bebişlerim tüp bebek eşim ve ben çok büyük hasretle bebişlerimizi bekledik çok sabrettik Rabim çok şükür dualarımızı kabul etti inşallah kucağımıza almayıda nasip eder.:emir_bebek::emir_bebek:

zeamays ile tanıştın mı zehra onunda ikiz kızları olacak
yarın gunduz "aralık anneleri buraya" baslığına gel istersen.

günaydın arkadaşlar bende ikiz annesi olucam kısmetse

22+2 de kontrole gittiğimizde kızımın biri 400gr diğeri 365 gr dı dr normal olduğunu söyledi 6 eylülde tekrar kontrolümüz var heycanla bekliyorum inşallah ikiside iyi gelişmiş ve iyilerdir.

yarın kontrolümüz var. inşallah bebeklerim sağlıklı ve iyilerdir.

çarşamba günü dr. kontrolüm vardı.
bebeğimin boyu 982 cm 30 gr
doktorumuz böyle giderse 3.750 doğum
yaparsın 4 kiloyuda bulabilir dedi.

Back