Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kızlar bugün transferden sonraki 4.günüm hiçbir değişiklik yok bende hal böyle olunca olumsuz düşünüyorum biraz sizce çok mu erken daha
Evet çok erken vücudunu dinleyip belirti arayarak kendini strese sokma lütfen. Otur dizi film izle kitap oku keyifli vakit geçirmeye çalış

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin bende kısmetse haftaya başlıyorum tedaviye bir yerden başlayacağım tabi bunu kabullenmek zor oldu biraz etrafınızda kolayca hamile kalanlar varken bu yollardan geçmemiz beni derinden üzüyordü. Tabi ailelerde buna dahil olunca olay bambaşka oluyor inanabiliyor musunuz sevinenler bile var bende uzun süredir burayı takip ediyordum aranıza katılmak istedim birbirimize moral oluruz diye benim ilk olacak onun için bayağı tedirginim açıkçası

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin bende kısmetse haftaya başlıyorum tedaviye bir yerden başlayacağım tabi bunu kabullenmek zor oldu biraz etrafınızda kolayca hamile kalanlar varken bu yollardan geçmemiz beni derinden üzüyordü. Tabi ailelerde buna dahil olunca olay bambaşka oluyor inanabiliyor musunuz sevinenler bile var bende uzun süredir burayı takip ediyordum aranıza katılmak istedim birbirimize moral oluruz diye benim ilk olacak onun için bayağı tedirginim açıkçası
Canım öncelikle hayırlı olsun, aynı duyguları paylaşıyoruz ama tedaviye başlayıp o yola girince kendini daha iyi hissedeceksin, moralini bozacağını düşündüğün kişilere söyleme gel buraya yaz, insaallah herşey güzel olur

Arkadaşlar az önce doktorumun yanından geldim ilaçlarım bitti tekrar reçete aldım ara ara adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyor dedim şaşırdı kanamam yok ama dedim zaten hamile olmasan bile kanaman olmaz dedi şaşırdım tutunmasa düşse kanama görmem mı anlamadım

Canım öncelikle hayırlı olsun, aynı duyguları paylaşıyoruz ama tedaviye başlayıp o yola girince kendini daha iyi hissedeceksin, moralini bozacağını düşündüğün kişilere söyleme gel buraya yaz, insaallah herşey güzel olur
Teşekkür ederim canım evet onun için bende bir an önce başlamak istiyorum inşallah her şey hepimiz için daha güzel olur. yukarıda okudum sanırım sende bugun sorunlarla karşılaşmışsın inşallah problem olmaz senin için

Amin, hayırlı olsun sizin için de hepimiz için de. ben de başlarda çok üzülüyordum herkes kolayca hamile kalıyor ben yıllardır kalamıyorum olmuyor diye ama tedavi de çok büyük umut. Ben de Zeyzey37'ye katılıyorum herkese söylemek zorunda değilsiniz başladığınızı, daha rahat olur kafanız

Bende ilaçlarımı kullanıyorum cumartesi yumurta toplanacak ama doktor yumurta fazla diye döndürüp mart ayında transfer yapabiliriz dedi bu süreçte neler yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi

Bende ilaçlarımı kullanıyorum cumartesi yumurta toplanacak ama doktor yumurta fazla diye döndürüp mart ayında transfer yapabiliriz dedi bu süreçte neler yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi
Aslında dondurulmuş transfer çok daha başarılı oluyormuş. O yüzden bunu stres yapma. Dinlenme sürecinde eğer vücudunda ilaçlardan kaynaklı ödem olmuşsa onu atabilirsin beslenmeni gözden geçirip kendini daha iyi hazırlayabilirsin.

8 tane sayıldı canım reglin 2. Günü gidiyorsun zaten doktora ederim tabi Allah herkese nasip etsin

Öncelikle trabsferinizin sonucu en güzel en hayırlı haber olsun inşallah 🙏🙏
Benim Dr 5 tane saydı benim amh değerim 0.45 sizin amh değeri kaç acaba belki bu ay transfer olmaya bilir sağlıklı olmayabilir dedi
C.tesi belli olacak sayı azaladabilir cogaladabilir dedi dua edin lütfen 🙏💕
Hayırlısı ile Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Öncelikle trabsferinizin sonucu en güzel en hayırlı haber olsun inşallah 🙏🙏
Benim Dr 5 tane saydı benim amh değerim 0.45 sizin amh değeri kaç acaba belki bu ay transfer olmaya bilir sağlıklı olmayabilir dedi
C.tesi belli olacak sayı azaladabilir cogaladabilir dedi dua edin lütfen 🙏💕
Hayırlısı ile Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlısı olsun canım sayı değil kalite önemli 1 tane olsun kaliteli olsun amh 0,7 ydi senden düşük yani ama pozitif aldım şükür sende alırsın inşallah

Hayırlısı olsun canım sayı değil kalite önemli 1 tane olsun kaliteli olsun amh 0,7 ydi senden düşük yani ama pozitif aldım şükür sende alırsın inşallah

Çok ama çok mutlu oldum senin adına 🙏
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bizide unutma dualarında olur mu?
Gnolf iğneyi kaç mg vuruluyorsun

X