Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Zamanlamamız aynı olacak nerdeyse canım inşallaaaah birbirimize güzel haberler veririz evet umut olmasa zaten başlayamayız sil baştan ama korku var işte Allah yardımcımız olsun

Zamanlamamız aynı olacak nerdeyse canım inşallaaaah birbirimize güzel haberler veririz evet umut olmasa zaten başlayamayız sil baştan ama korku var işte Allah yardımcımız olsun

Evet korku hepimizde var canım..
ALLAH nasip ederse olur zaten taktir onun nasip etsin inşallah o ol derse olacak biz çabamızı gösterelim gerisi taktiri ilahi...
Ben stres yapıyorum elimde değil...
Hormonları bile etkiledi kendimi ne kadar durdurmaya çalışsam da olmuyo...
Zor sınavımız inşallah sonumuz güzel olur...
Hepimiz emek veriyoruz inşallah güzel haberler veririz birbirimize...

kızlar merhaba bende reglimi bekliyorum sanırım 2-3 güne gelecek bende reglimle başlayacağım bir kere denedik negatif oldu 2. bu inşallah olumlu sonuçlanır hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

Amin inşallah teşekkür ederim.Görünürde bir problem yok zaten can sıkan da bu yumurta sayım iyi hormonlar falan her şey güzel ama embriyo oluşmuyor oluşan da 3. Güne zor gidiyor tedaviler iptal ediliyor
Olan problemle uğraşmak bir yana bir sebebi olmadan bu şekilde uğraşmak ayrı bir yana gerçekten Allah hepimize sabır versin. Umudumuzu yitirmemeye çalışalım inşallah bu sabrın mükâfatı bebişlerimiz olacak

Amin canım inşallah nasip eder rabbim ama bir tüpde varsa digerindede oluyormuş keşke ikisinide bağlatsaydın nasıl olsa tüp bebek yaptırıyorsun zaten canım gerek kalmıyor tüpüne hem garantiye almış olursun hidroselpenks illet bişey tutmasına engel oluyor tüp bebeğin bile

Benim hidrosalpenks gecirdigim ameliyat yüzünden oldu canım küçükken bir ameliyat gecirdim sağ tarafda içerde yapışıklık yapmış..
Sol yanım da bişey yok çok şükür...
Senin dediğin konu çikolata kisti vs yüzünden hidrosalpenks olanlar... o konuda haklısın evet bende öyle bir tehlike yok şükür...

Yok canim benim ki de ameliyat yüzünden öyle

Merhaba canım daha dün sabah opu olmuş biri olarak sana yardımcı olayım tedavin hayırlı olsun iğneler canını yakmıyor vurması çok kolay ilk başta çok tedirgin oluyorsun ama alışıyorsun tabi çok iğne kullanınca karında sertleşme oluyor o zaman biraz rahatsız oluyorsun ama sorun değil opu bugün aşırı korkmuştum ama hiç öyle değil uyutuyorsun hafif bi anesteziyle odana geldiğinde uyanmış oluyorsun fakat hafif bi uyku hali oluyor 1 saat sonra en çok eve gidiyorsun benim kanamam olmadı Hafif kaşık ağrısı oldu bende bugün yumoşlarım kaliteli mi diye öğrenecek yani her süreç stresli :) inşaşalh güzel haber alırım inşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır

Ya ne kadar güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim opu anı zaten anestezi alındığı için o hissedilmiyor ama sonrası hakkında okuduklarım beni çok korkutuyordu aşırı yoğun ağrılar yaşamıyor oluşunuza sevindim inşallah dahada azalır ve öyle devam eder iğneler gerçekten gözümde çok büyüyor dünyada bir ben bu işlemi yapmayacağım biliyorum ama korkmamak elimde değil insallah guzel haberler alırsınız bizide mutlu edersiniz sizin probleminiz neydi acaba?

Mrb canm banada gecen yil amh yapildi 0.38 cikti acilen tup bebek dendi baslayamamistim gecen yil 3 4 tanede olsa yumurtam vardi bu yil baslamak icon gittim acibadem bulent tiras drum muaynede hic yumurta bulunamadi sanirim gec kaldim aralik basinda prp yapilacak ins olumlu yanit alirim hic vakit kaybetme derim cunku ben gecen yil tup bebek tedavisinde kullanilan destek vitaminlerle yumurta gelistirici ilacla 3 ay kadar denedim sonuc husran zaman kaybetmis oldum

Evet çoğumuz başlarken çok korkuyor bende öyle asla iğne olamam derken neler oldu :) opudan sonra hafif kanaması olan arkadaşlar oluyor ama hiç dert etme geçici o gün dinlenmen gerekiyor O kadar fazla sancın olırsa ağrı kesici alırsın benim amh düşük 7 ymumrta toplandı o yüzden eşimdede sperm ileri hız düşük malesef inşallah olanlar kalitelidir de döllenir hepimiz güzel haberler alalım sizde var nı problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…