-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Zamanlamamız aynı olacak nerdeyse canım inşallaaaah birbirimize güzel haberler veririz evet umut olmasa zaten başlayamayız sil baştan ama korku var işte Allah yardımcımız olsunEvet canım nasipse aralik ortası adetin 2. Günü ignelere başlıyoruz...
Umut hep var dedik tekrardan yola koyulduk vazgeçmek yok madem savaşarak kazanacağız o zaman bizde savaşacağız rabbimde nasip edecek inşallah...
Sperm yumurta rahim varsa umut da var...
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...
Zamanlamamız aynı olacak nerdeyse canım inşallaaaah birbirimize güzel haberler veririz evet umut olmasa zaten başlayamayız sil baştan ama korku var işte Allah yardımcımız olsun
18 tane toplandi 13 tanesi olgundu 7 tanesi 4. Gune geldi. Sorun yok sebepsiz infertiliteHayırlısı olsun inşallah.Kaç adet yumurta toplandı acaba ve tedaviye başvurma sebebiniz neydi? Belki sizinle aynı soruna sahip arkadaşlara umut olursunuz
Olan problemle uğraşmak bir yana bir sebebi olmadan bu şekilde uğraşmak ayrı bir yana gerçekten Allah hepimize sabır versin.Amin inşallah teşekkür ederim.Görünürde bir problem yok zaten can sıkan da buyumurta sayım iyi hormonlar falan her şey güzel ama embriyo oluşmuyor oluşan da 3. Güne zor gidiyor tedaviler iptal ediliyor
Maşallah. Peki transfer ne zaman olacaksınız inşallah olumlu sonuç alırsınız.18 tane toplandi 13 tanesi olgundu 7 tanesi 4. Gune geldi. Sorun yok sebepsiz infertilite
Amin canım inşallah nasip eder rabbim ama bir tüpde varsa digerindede oluyormuş keşke ikisinide bağlatsaydın nasıl olsa tüp bebek yaptırıyorsun zaten canım gerek kalmıyor tüpüne hem garantiye almış olursun hidroselpenks illet bişey tutmasına engel oluyor tüp bebeğin bileCanım aynı şeyleri yaşıyoruz..
Bana hidrosalpenks var dedi 1. Tüp bebek tedavisini ameliyat olmadan önce yaptı.. doktor hatası bu bana göre.. çünkü hidrosalpenks varsa zaten boşuna yapılmış o tüp bebek tedavisi...
Sonra laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse... aralik adeti ile başlayacağız normalde bu cuma hormon düzenleyici ilaç verecek doktor çünkü stresten prolaktin hormonunu yükselmiş...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Ben novafertile görülmeye gelmiştim ama il dışında olduğundan vazgeçtim canım
Ben doktorumdan cok memnunum canım çok bilinçli bir dktr ve çok başarılı yurt dısindan sehir dışindan çok hastası geliyor , ama işlemleri nova fertil de yapıyor aşılama ve opu yu orada yaptı
Amin canım inşallah nasip eder rabbim ama bir tüpde varsa digerindede oluyormuş keşke ikisinide bağlatsaydın nasıl olsa tüp bebek yaptırıyorsun zaten canım gerek kalmıyor tüpüne hem garantiye almış olursun hidroselpenks illet bişey tutmasına engel oluyor tüp bebeğin bile
Amiiin amin inşallahOlan problemle uğraşmak bir yana bir sebebi olmadan bu şekilde uğraşmak ayrı bir yana gerçekten Allah hepimize sabır versin.Umudumuzu yitirmemeye çalışalım inşallah bu sabrın mükâfatı bebişlerimiz olacak
Yok canim benim ki de ameliyat yüzünden öyleBenim hidrosalpenks gecirdigim ameliyat yüzünden oldu canım küçükken bir ameliyat gecirdim sağ tarafda içerde yapışıklık yapmış..
Sol yanım da bişey yok çok şükür...
Senin dediğin konu çikolata kisti vs yüzünden hidrosalpenks olanlar... o konuda haklısın evet bende öyle bir tehlike yok şükür...
İnsallah canim ben aralik ortasinda hasta olurum muhtemelen aralik sonu transfer olurum hayirlisiylaMaşallah. Peki transfer ne zaman olacaksınız inşallah olumlu sonuç alırsınız.
Canım hayırlı olsun inşallah müsait oldukça süreç hakkında bilgi verir misin umarım mutlu haberi aldığımız günde gelirkızlar reglim geldi yarın başlıyorum Allahın izniyle tedaviye hepimizin olumlu olur inşallah
Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah olumlu sonuç alırsınız lütfen bizimle de paylaşın güzel şeyler duymaya çok ihtiyacımız var.İnsallah canim ben aralik ortasinda hasta olurum muhtemelen aralik sonu transfer olurum hayirlisiyla
Merhaba canım daha dün sabah opu olmuş biri olarak sana yardımcı olayım tedavin hayırlı olsun iğneler canını yakmıyor vurması çok kolay ilk başta çok tedirgin oluyorsun ama alışıyorsun tabi çok iğne kullanınca karında sertleşme oluyor o zaman biraz rahatsız oluyorsun ama sorun değil opu bugün aşırı korkmuştum ama hiç öyle değil uyutuyorsun hafif bi anesteziyle odana geldiğinde uyanmış oluyorsun fakat hafif bi uyku hali oluyor 1 saat sonra en çok eve gidiyorsun benim kanamam olmadı Hafif kaşık ağrısı oldu bende bugün yumoşlarım kaliteli mi diye öğrenecek yani her süreç stresli :) inşaşalh güzel haber alırım inşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanırMerhaba ben aralıkta ilk tüp bebek denememe başlayacağım inşallah ve aralık ayında tedaviye başlayacak olanlar burada toplanırsak süreç hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz. Benim gibi ilk deneyenler veya daha önce denemiş olanlar merak ettiklerimizi soralım benim merak ettiğim konu iğne kullanmak zor mu, opu zorlu bir süreç mi, kaç embriyonuz oluştu?
Ya ne kadar güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederimMerhaba canım daha dün sabah opu olmuş biri olarak sana yardımcı olayım tedavin hayırlı olsun iğneler canını yakmıyor vurması çok kolay ilk başta çok tedirgin oluyorsun ama alışıyorsun tabi çok iğne kullanınca karında sertleşme oluyor o zaman biraz rahatsız oluyorsun ama sorun değil opu bugün aşırı korkmuştum ama hiç öyle değil uyutuyorsun hafif bi anesteziyle odana geldiğinde uyanmış oluyorsun fakat hafif bi uyku hali oluyor 1 saat sonra en çok eve gidiyorsun benim kanamam olmadı Hafif kaşık ağrısı oldu bende bugün yumoşlarım kaliteli mi diye öğrenecek yani her süreç stresli :) inşaşalh güzel haber alırım inşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır
Mrb canm banada gecen yil amh yapildi 0.38 cikti acilen tup bebek dendi baslayamamistim gecen yil 3 4 tanede olsa yumurtam vardi bu yil baslamak icon gittim acibadem bulent tiras drum muaynede hic yumurta bulunamadi sanirim gec kaldim aralik basinda prp yapilacak ins olumlu yanit alirim hic vakit kaybetme derim cunku ben gecen yil tup bebek tedavisinde kullanilan destek vitaminlerle yumurta gelistirici ilacla 3 ay kadar denedim sonuc husran zaman kaybetmis oldumKıZlar merhaba bende burda yeniyim ve bu konu benide ilgilendiriyor du dahil olmak istedim.ben çocuk istiyorum bir kızım var ama doktor erken menepoz dendi ve tüp bebek önerdii bende doktor degiştirdim bu doktor önce ilaç tedavisi ve çatlatma ignesi kullandı ama gebe kalmadım şimdide aşılama yapmaMız lazım diyor yaşım 25sizde aşılamamı yapılması lazım yoksa direk tüp bebek merkezinemi gideyim kafam çok karıştı
Evet çoğumuz başlarken çok korkuyor bende öyle asla iğne olamam derken neler oldu :) opudan sonra hafif kanaması olan arkadaşlar oluyor ama hiç dert etme geçici o gün dinlenmen gerekiyor O kadar fazla sancın olırsa ağrı kesici alırsın benim amh düşük 7 ymumrta toplandı o yüzden eşimdede sperm ileri hız düşük malesef inşallah olanlar kalitelidir de döllenir hepimiz güzel haberler alalım sizde var nı problemYa ne kadar güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederimopu anı zaten anestezi alındığı için o hissedilmiyor ama sonrası hakkında okuduklarım beni çok korkutuyordu aşırı yoğun ağrılar yaşamıyor oluşunuza sevindim inşallah dahada azalır ve öyle devam eder iğneler gerçekten gözümde çok büyüyor dünyada bir ben bu işlemi yapmayacağım biliyorum ama korkmamak elimde değil insallah guzel haberler alırsınız bizide mutlu edersiniz sizin probleminiz neydi acaba?