Bir
benim sorunum tek yumurtalıktım birini kanserden dolayı almişlardı kücuk yaşta ama yumurtlamam hormonlarım normaldi bir çok dr a gittim hepsi hamilelik normal oluşur dedi 1 yıl hiç korunmadık olmadı
Daha sonra dr araştırmaya başladm gaziantep de dr ibrahim özdurak ın basarısıni çok duydum ona yöneldim rahim filmi çekti bana 1 tüp ve 1 yumurtalığm vardı zaten tüp de geçiş var ama sıvı birikimi (hidroselpenks) olabilir dedi tam belli olmuyordu filmde eger varsa gebelik şansın çok düsük dedi tüpün bağlantısını rahimden kesmemiz gerek dedi yani normal şansım hiç olmuycaktı ben cok uzüldüm ağlayarak çıktm hatta dr un yanından
Sonra bir defa aşılama deneyelim dedi dr um ama riskliydi hidroselpenks yüzünden dış gebelik olabilirdi biz yinede denemek istedik tutmadı tabi
Sonra laparoskopi önerdi dr o sıvının geçişıni kapatmazsak tüp bebek şansında çok düşük dedi bir ay sonra laparoskopi oldum ve tüpüm alındı ameliyatım iyileşti üzerine bir adet gördüm ve hemen tüp bebek tedavisine başlandı tek yumurtaliğımdan 18 yumurta toplandı 10 döllendi 5. Güne 6 tane ulaştı ve donduruldu şimdi rahim dinlendirmedeyim işte iki adet sonrası 2. Adetinin 2. Günü gel dedi dr um hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
❤