Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Canım benimkilerde donduruldu 6 tane 5. Gün blastosist 2 tane transfer edilcek ben de bekliyorum adetimi şimdilik bisey yapmıyrm sadece günlük yürüyüş yap en az bir saat dedi dr um birde bol su iç demişti onu yapıyorum ama adetimle birlikte rahim hazırlama sürecim başlayınca besin konusunda biseyler yapcam mesela nar ve havuç suyu hem rahim hazırlamada hem transferde hem yumurta gelişiminde çok etkili, hurma, kuru dut, pekmez, sumakli soğan bunlar rahim geliştirmede iyiymiş diger sayfalarda okudum tüp bebek yaptranlar bunları uygulamış.
Transferden sonra ise, havuç suyu, kurudut, ananas, avakado, ceviz badem, tuzsuz kabak çekirdeği, tavuk balik süt ve protein ağırlıklı beslemişler ben kendime çoğunu hazırladm bekliyor dolapta ve cok heycanlıyim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah canm
Vay gerçekten müthiş 6 tane blast oluşu gerçekten harika 🤗 İnşallah bebişlerin sımsıkı tutunur sana.💜 Bu mesajı ss alıp saklayacağım zamanı geldiğinde tavsiyelerinizi uygulayacağım inşallah 💗

merhaba hanımlar bende Allah kısmet ederse aralıkta tup bebeğe başlıycam. bende ve eşimde çok sıkıntılı bir durum yok çok şükür bugün ilk muayenemizde sol tarafında iki tane kist tespit edildi doktor doğum kontrol hapi verdi o yüzden adet olunca aralıkta gidecem hayırlısı. benim sormak istediğim tup bebek yapınca neye dikkat edelim hicbir bilgim yok asilama boşuna maliyet kaybı olur diye ben direkt tup dedim kafam çok karışık bide ben cogul istediğimi illettim doktoruma insallah bakalım hayirlisi
Canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda ve bebeğimiz kavuşursunuz. 35 yaş altı ilk tüp denemesinde normalde 2 embriyo transferi yasak fakat bazı doktorlar yine de yapıyor yani çoğul gebelik olayı biraz doktorun insiyatifine kalmış.🌸

iyi akşamlar bende inşlh aralıkta tüp bebeğe başlayacağım ekimde 2 tane transfer edildi ama tutmadı .Peşine operatif histeroskopi oldum ve çizik atıldı 29 ekimde. Şimdi 2 tane 5.ci gün embriyom var aralıkta rahimde sıkıntı olmazsa başlayacağım ...:anneadayı:
İnşallah bu defa bir sıkıntı olmaz ve mutlu sonuca ulaşırsınız 😍

Merhaba arkadaslar bende nasipse Aralık ayında 3.denemeye baslayacagım. Tedavi boyunca foruma giriş yapmayı düşünmüyorum cunku olumsuz etkileniyorum. İlk denemem negatif oldu. İkinci denemem ngsli embriyo ile beş haftalık düşükle sonuclandı. Hakkımızda hayırlısı olsun bu yolda ki herkesin yüzünü güldürsün Rabbim.

Sizlere tavsiyem transferden sonra bol bol dinlenin ev işi yapmayın kabız olmamaya calısın. Her zman pozitif olun ve erken test yapmayın. Bu çetrefilli bir yol ama aynı zamanda cok heyecanlı bir süreç.

Merhaba arkadaslar bende nasipse Aralık ayında 3.denemeye baslayacagım. Tedavi boyunca foruma giriş yapmayı düşünmüyorum cunku olumsuz etkileniyorum. İlk denemem negatif oldu. İkinci denemem ngsli embriyo ile beş haftalık düşükle sonuclandı. Hakkımızda hayırlısı olsun bu yolda ki herkesin yüzünü güldürsün Rabbim.
Hayirlisi olsun canim benimde gecen ay kimyasal oldu simdi tekrardan tedaviye basladim haftaya transfer olucam nasipse..ngs li olanlarda dusuk ihtimali azalirmis aslinda. Ama hic bisey net degil yuzde yuz saglikli diyemiyoruz sanirim ngs li de olsa..mesela bir suru kisi okudum pgt ye gitmis embriyoyu transfer etmelerine ragmen yine tutunma olmamis

Vay gerçekten müthiş 6 tane blast oluşu gerçekten harika 🤗 İnşallah bebişlerin sımsıkı tutunur sana.💜 Bu mesajı ss alıp saklayacağım zamanı geldiğinde tavsiyelerinizi uygulayacağım inşallah 💗
Aynen canım dr um da çok guzel bir rakam dedi 4 tanesi a kalite 2 tanesi orta dedi 2li şekilde dondurdular çözdürülürken hep 2 transfer edilsin diye 🤲😍
Bu arada o kadar çok araştırma yaptım ki burada ben de hep böyle kaydettim tlf a ve uyguladım yumurta geliştirme için çok işime yaradı
Bu arada bi tanesini unuttum ben günde bir yada iki defa incir kürü yaptm o da çok etkili yumurta kalitesi için
2 3 tane kuru inciri bir bardak suda haşladm suyunu içtim dibinde kalan incirlri de yedim ben inşallah sizlere de şifa olur 🤲🧿

Aynen canım dr um da çok guzel bir rakam dedi 4 tanesi a kalite 2 tanesi orta dedi 2li şekilde dondurdular çözdürülürken hep 2 transfer edilsin diye 🤲😍
Bu arada o kadar çok araştırma yaptım ki burada ben de hep böyle kaydettim tlf a ve uyguladım yumurta geliştirme için çok işime yaradı
Bu arada bi tanesini unuttum ben günde bir yada iki defa incir kürü yaptm o da çok etkili yumurta kalitesi için
2 3 tane kuru inciri bir bardak suda haşladm suyunu içtim dibinde kalan incirlri de yedim ben inşallah sizlere de şifa olur 🤲🧿
Maşallah yaa gerçekten çok sevindim😄 Aslında bizde sorun erkek faktörlü bende bir sorun yok ama yinede yumurta kalitesi için vs iyi olan şeyleri yapmaya çalışıyorum sonuçta bütün işlemler bizim üzerimizde oluyor🤗

Canım sizde problem neydi acaba ve nerede tedaviye başlayacaksınız inşallah bu defa sağlıkla kavuşursunuz🙏 Eğer olumsuz etkileniyorsanız tabiki girmemeniz daha iyi fakat ben buradaki mutlu sonla biten tedavileri okudukça umutlanıyorum🤗

Canım sizde problem neydi acaba ve nerede tedaviye başlayacaksınız inşallah bu defa sağlıkla kavuşursunuz🙏 Eğer olumsuz etkileniyorsanız tabiki girmemeniz daha iyi fakat ben buradaki mutlu sonla biten tedavileri okudukça umutlanıyorum🤗
Bahçeci umut dr cem Çelik cnm
Cem beyle ikinci tedavim olacak. Aynı klinikte 3.deneme.bunda da olmazsa tekrar orada denemiycem. Sorun morfoloji cnm %1

Bahçeci umut dr cem Çelik cnm
Cem beyle ikinci tedavim olacak. Aynı klinikte 3.deneme.bunda da olmazsa tekrar orada denemiycem. Sorun morfoloji cnm %1
Aa bende Cem çeliğe gideceğim aralık 28de ilk randevum ve ilk denemem olacak. Bizde de 4 milyon sperm ve 0 morfloji var :KK43:

X