Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Eşinize bi tedavi uyguladı mı yani tedaviye başlama süreniz ne kadar zaman aldı? İlk adetle başlanıyor mu
6 yıldır takviyeler kürler varikosel ameliyat ı derken hiç bir gelişme olmadı neredeyse tüp kadar para harcadık morfoloji illeti yükselmiyor. Bu hafta cem hocayla gorusecegim rand var. Bakalım sıkıntı olmazsa inş aralık adetinde düşünüyorum

6 yıldır takviyeler kürler varikosel ameliyat ı derken hiç bir gelişme olmadı neredeyse tüp kadar para harcadık morfoloji illeti yükselmiyor. Bu hafta cem hocayla gorusecegim rand var. Bakalım sıkıntı olmazsa inş aralık adetinde düşünüyorum
Hadi ya hey Allahım ne kadar zor şeyler bazıları 1 morfolojiyi 3e falan çıkarıyor nasıl oluyorsa nasip galiba. İnşallah bizim kısmetimizde de anne olmak vardır.. Umarım mutlu sona ulaşırsınız. Benimde randevum Aralık 28de belki denk geliriz sizinle

Hadi ya hey Allahım ne kadar zor şeyler bazıları 1 morfolojiyi 3e falan çıkarıyor nasıl oluyorsa nasip galiba. İnşallah bizim kısmetimizde de anne olmak vardır.. Umarım mutlu sona ulaşırsınız. Benimde randevum Aralık 28de belki denk geliriz sizinle
Evet olabilir, sizinde tedaviniz hayırlı olsun şimdiden. Aralık ayı hepimize bebişlerimizi getirsin

Merhaba hanımlar,
Bende sizler gibi Aralık ayında tedavime başlayacaktım. Lakin bugün erken regli oldum ve çarşamba gününe randevumu aldım. Özel bir kliniğe gidiyorum. 36 yaşındayım 6 senedir evliyim. Hamile kalamamamın Fiziksel bir nedeni olmadığı için sürekli olur diye bekledik, doktora gittik hep her hangi bir problem yok. 1 sene daha deneyin cevabı ile geri döndük ama yaşım ilerledi ve artık beklemek istemiyorum. Strese bağlı olabileceğini düşündüğüm için işten de ayrıldım. Doktorumun Aşılama içinde yüzde yirmi ihtimal dediği için hiç denemedim direk tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Panik atağım olduğu için normalde ağrı kesici almaktan bile korkarım bakalım bu kadar ilaçla neler yaşayacağım:) Çarşamba size gelişmeleri yazacağım. Şimdiden hepimize bol şans🍀

KıZlar merhaba bende burda yeniyim ve bu konu benide ilgilendiriyor du dahil olmak istedim.ben çocuk istiyorum bir kızım var ama doktor erken menepoz dendi ve tüp bebek önerdii bende doktor degiştirdim bu doktor önce ilaç tedavisi ve çatlatma ignesi kullandı ama gebe kalmadım şimdide aşılama yapmaMız lazım diyor yaşım 25sizde aşılamamı yapılması lazım yoksa direk tüp bebek merkezinemi gideyim kafam çok karıştı :KK43:o_O
Merhaba bende de aynı sorun var yaşım 35 erken menopoz dediler. Amh değerim düşük. Direk tüp bebek dediler. İlk denemeyi geçen ay Klomenle başlandı ama yumurtalar kalitesiz gelişimi zayıf denilip toplanmadı.

Merhaba hanımlar,
Bende sizler gibi Aralık ayında tedavime başlayacaktım. Lakin bugün erken regli oldum ve çarşamba gününe randevumu aldım. Özel bir kliniğe gidiyorum. 36 yaşındayım 6 senedir evliyim. Hamile kalamamamın Fiziksel bir nedeni olmadığı için sürekli olur diye bekledik, doktora gittik hep her hangi bir problem yok. 1 sene daha deneyin cevabı ile geri döndük ama yaşım ilerledi ve artık beklemek istemiyorum. Strese bağlı olabileceğini düşündüğüm için işten de ayrıldım. Doktorumun Aşılama içinde yüzde yirmi ihtimal dediği için hiç denemedim direk tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Panik atağım olduğu için normalde ağrı kesici almaktan bile korkarım bakalım bu kadar ilaçla neler yaşayacağım:) Çarşamba size gelişmeleri yazacağım. Şimdiden hepimize bol şans🍀
İnşallah sizin için hayırlı olur tüp bebek tedavisini seçerek doğru tercih yapmışsınız aşılamada başarı oranı gerçekten çok düşük. Hayatında kaç insan kendine iğne yapıyor ki bir çogumuzu korkutan tedirgin eden bu fakat herkes nasil yapiyorsa bizde yapacağız inanıyorum buna. Umarım bebeklerimiz yeni yılda kucağımızda olur.🤗🌺

Merhaba hanımlar,
Tedavin hayirl a sonuçlansn inşallah canım mecbur kalinca kullaniyorsun ilaclari hem korkma igneler öyle çok can acıtan türden değil minicik iğne ucu var zaten kendin yapınca da acımıyor inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize 🤲

Merhaba hanımlar,
Merak etme rabbim onun gücünü veriyor o an hiç bişey aklına gelmiyor ben normalde hap yutamam ama neler içtim bıçak kemiğe dayanınca neler yapılıyor tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Neler yaptınız
Gonamax, dhea, Omepa q10 kullandım. Normalde artmaz demişlerdi. Ay ay mı değişiyor yoksa arttı mı gerçekten bilemiyorum. Ama normal yolla olması için çok uğraştık, amh arttıktan sonra da kimyasal gebelik geçirdim. 10 ayın sonunda da tüp bebeğe karar verdik

X