aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Aman dikkat et cnım seker önemli diolar, bizde 25 haftadayiz yani 6ay+1hafta 4bucuk 5 kilo civarnda aldm masalah ikmizde iyi gdiyoruz karnim cok büyüdü ama onun dışında herkes hc kilo almadin gbi dio troidlerim iyi çalistgi icin cok sukur henuz ödem tutmadim ins. Hep boyle gdrz

Gece süt ve üzüm yiyip içmiştim ondan öyle çıkmış olabilir :) aynen ödem yok çok şükür :) inşallah böyle devam ederiz :) kilo aldığım hiç belli olmuyor benimde :) son aylar alırsın diyorlar çekemiyorlar

Ikra meyra esmerimm3589 napiyosunuz ne zamandır sesiniz soluğunuz çıkmıyor nasıl gidiyor hamilelik :) neler yapıyorsunuz :)
Cok sukur tatlim iyi geciyor havalarda isindi sokaga cikilmiyor 23 hafta olduk bugun cok sukur canim 3 ay 10 gun kaldi doguma rabbim o gunleri cumlemize saglikla nasip etsin insallah erken gelmezlerse kizlar 20 ekim dogum olur canim 36-37 haftalari gormek istiyorum ikizler erken supriz yapar diyorlar canim bende 20 ekimden once gelmesin insallah diyorum ❤ sizler nasilsiniz pasa nasil canim esmerimm3589 sen nasilsin kizcen nasil canim 30 lu haftalara gelmisiniz massallah saglikla gelsin minnoslarimiz insallah..

Amiin canım. İnşallah geç gelsinler hayırlısıyla erken gelmesinler bebislerimiz. Bende agrilastim iyice bel ağrıları filan çoğaldı bebiş büyüyor git gide zaman ne de çabuk. Geçiyor son 2 ay kaldı :)

Ayy evet 39 haftaya az kaldi normal dogummu dusunuyorsun canim pasa kac kilo oldu benim kizceler 20 haftada 300 grmlardi persembe doktora gidecem bakalim ne diyecek 23+5 olucagiz o gun :)) sukur bungunlerimize

Ayy evet 39 haftaya az kaldi normal dogummu dusunuyorsun canim pasa kac kilo oldu benim kizceler 20 haftada 300 grmlardi persembe doktora gidecem bakalim ne diyecek 23+5 olucagiz o gun :)) sukur bungunlerimize
Bu hafta gideceğim canım bilmiyorum henüz bi kiloya yaklasmisti bi ay önce gittiğimde :) sanki fazla büyüdü göbek acaba bi hafta öne mi geçti diye düşünmeye başladım

Kızlar şmdi gördüm yazdıklarınızı cok sukur bebegm ve ben cok iyiyiz 29.haftamzdayiz zaman cok cabuk geciyor azcık yavas gecse tadini cikarsak 32. Haftamz yaklasiyo çalısmaya devam etmek icin doktor amcamizdan izin alcz bkalm ne olck.
Sizlerde iyisiniz umarm bebislerde iyimiş çok sevindim . kilo durumlariniz nasıl?

Bugün gittim kontrole kilosu 1350 gram canım senin nasıl kilosu? :)

Bu hafta gideceğim canım bilmiyorum henüz bi kiloya yaklasmisti bi ay önce gittiğimde :) sanki fazla büyüdü göbek acaba bi hafta öne mi geçti diye düşünmeye başladım

Kizlar selam nasil gdyo az kaldi buyuk gune.
Bebisler nasıl sizler nasilsnz uzun zaman oldu ne gbi dgşklikler yasiyosunz

Kizlar selam nasil gdyo az kaldi buyuk gune.
Bebisler nasıl sizler nasilsnz uzun zaman oldu ne gbi dgşklikler yasiyosunz
Çok şükür biz iyiyiz canım sen nasılsın :) geceleri uyumamaya başladık oglusum şuan kıpır kıpır maşallah :) iki hafta sonra kontrolüm var çatı muayenesi olacağım bakalım ne olcak sen neler yaptın :)

Massalah canim 36+ haftalara gelmisiniz son 3-4 hafta 39-40 dedimi dogum baslar normal dusunuyorsaniz tabi sezeryan ise 38 de alirlar rabbim saglikla nasip etsin esmerimm3589 insallah kilolari nasil 3 kilo olmuslardir massalah bende bugun 30+1 olduk sukur son 6+ haftamiz kaldi saglikla gelsinler cumlemizin bebekleri ... dua ile ecmain

Uykusuz gecelere alıstiriyolar şimdiden bebisler, benim kızımda hiç durmuyor diyebilirim bu hafta cuma günü kontrolum war ondan snra haftada bir nts girecegm çatı muayenen nasıl gectigni yaz mutlaka saglikla gelsn ogluşun

Maşalah bebislere kocman olmuslar
Biz 32 haftamizda 2223kg dik doktor iri bebek ddi bkalm smdi ne kadar oldu cuma gorcez çantamizı da hazirladk sanirm herseymz tamam artk bekleme zamani

Maşalah bebislere kocman olmuslar
Biz 32 haftamizda 2223kg dik doktor iri bebek ddi bkalm smdi ne kadar oldu cuma gorcez çantamizı da hazirladk sanirm herseymz tamam artk bekleme zamani
Merakla bekliyoruz 3 kusur olmustur canim massalah rabbim sizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…