• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Bende öyle düşünüyorum ama esim işte farklı şeyler düşünüyor sürekli. :) senin de mi oğlun olacaktı :)

yok canımcım benim kız olcak ben eylül istiyorum babası bazen damla olsun dioo , ama eylül isminide sevdi .
bsbasının içine ekim 1 de doğcak gibi doğuyormuş eylülde olursa eylül ekimde olursa damla koyarız dedik.
bakalım babası bazen eylül die sevio bazen beni kızdırmak için damla dioo yaşayarak görcez :)

yok canımcım benim kız olcak ben eylül istiyorum babası bazen damla olsun dioo , ama eylül isminide sevdi .
bsbasının içine ekim 1 de doğcak gibi doğuyormuş eylülde olursa eylül ekimde olursa damla koyarız dedik.
bakalım babası bazen eylül die sevio bazen beni kızdırmak için damla dioo yaşayarak görcez :)
Hayırlısı neyse o olsun canım cicilerini aldın mı peki bizim herşeyim iz tamam kiyafette. Bi tek beşik ve bakım malzemeleri kaldı :)

Canım seninde kandilin mübarek olsun bebislerin cinsiyetini öğrenebildin mi :)
canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah...ecmain

canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah...ecmain
Canım benim çok sevindim Allâh seninde gonlune gore verdi. Sağlıkla gelsinler inşallah :)

çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, ohh gelsin kızlarr anneye yardımcılar :)

Hayırlısı neyse o olsun canım cicilerini aldın mı peki bizim herşeyim iz tamam kiyafette. Bi tek beşik ve bakım malzemeleri kaldı :)

valla nerdeyse daha hiç birşey almadım diyebilirim, olabildiğinde almamak için kendimi tuttum sanırım hafta cumartesi bakmaya başlıyacağız. Kemeraltına gidip kıyfetleri ve büyük eşyaları için bir fikir oluşturacağız.

maşşallah siz baya hızlısınız oğluşumuzun herşeyi hazır demek, rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin inş.

Amin canımm. Valla ne ara 17.haftalik oldunuz zamanın çabuk geçtiğini senin sayende farkediyorum. Yoksa hiç geçmiyor gibi :)
Evet canim zaman geciyir cok sukur ben agirlastim tatlim 18+4 olduk doktor 4 ayliksan 5 aylik gibi gorecekmisiz biz ikiz anneleri sen nasilsin tatlim pasana ve sana rabbim saglik versin esmerimm3589 esmerimm3589 canim sen nasil rabbim saglik versin... ecmain

Evet canim zaman geciyir cok sukur ben agirlastim tatlim 18+4 olduk doktor 4 ayliksan 5 aylik gibi gorecekmisiz biz ikiz anneleri sen nasilsin tatlim pasana ve sana rabbim saglik versin esmerimm3589 esmerimm3589 canim sen nasil rabbim saglik versin... ecmain
Bizde bugün tam 25 haftalık olduk. Çok şükür iyiyiz maşallah oğlum kıpır kıpır. Zaman çabuk geçiyor Gerçekten de, Allahim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah canım :)

Sagol cnim iyiyiz sukur büyüyoruz her geçen gün alışverislermızı tamamlyoruz bebişler ve snde iyisndir umarm saglikla gelsnler

Sagol cnim iyiyiz sukur büyüyoruz her geçen gün alışverislermızı tamamlyoruz bebişler ve snde iyisndir umarm saglikla gelsnler
Cok sukur iyiz canim 19 hafta olduk teyzesi cok sevindim iyi olmaniza alisverisler baslamis ne guzel rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah

esmerimm3589 esmerimm3589 Canım nasılsın bebeğinin kilosu ne kadar nasıl gidiyor hareketleri filan :)

İyiyim canım sn nasılsın umarım iyisinizdir sizde, valla 4 hafta önce gitmiştik, 500 gr kadardı şimdi haftaya cumartesi gidicem şeker yüklemesine bakalım ne kadar olmuş görücez hareketlerimiz maşallah çok yoğun ve şiddetli çok hareketli bir kız olacaz sanırım göbeğim okadar çok büyüdükü iş yerimde herkes hadi çık artık doğum iznine diyor :) senin nasıl? bebeişin kilosu falan iyimi birde şeker yüklemeni yaptırdın mı ?

İyiyim canım sn nasılsın umarım iyisinizdir sizde, valla 4 hafta önce gitmiştik, 500 gr kadardı şimdi haftaya cumartesi gidicem şeker yüklemesine bakalım ne kadar olmuş görücez hareketlerimiz maşallah çok yoğun ve şiddetli çok hareketli bir kız olacaz sanırım göbeğim okadar çok büyüdükü iş yerimde herkes hadi çık artık doğum iznine diyor :) senin nasıl? bebeişin kilosu falan iyimi birde şeker yüklemeni yaptırdın mı ?
İyi bari canım benim çok şükür bizde iyiyiz masallahimiz var oglusum futbol oynuyor içeride sanki :) 32 cm 800 gram olmuşuz bizde :) dün yaptırdım şeker yüklemesi sınırda çıktı şekerim. Dikkat edeceğim yine de bi sonraki kontrol bi ay sonra :) 7.aya girdik toplam 6 kilo almışım sen kaç kilo aldın canım :)

Massalah sizlere canlar az kalmis cok guzel yaa bebeginizin grmlarida cok iyi massallah bebislere esmerimm sen 4 hafta once 500 grm diyorsun senin kizda grmi yukselmisdir tilbee esmerim allaha emanet olun saglikla kalin dua ile ecmain

Back