• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Uykusuz gecelere alıstiriyolar şimdiden bebisler, benim kızımda hiç durmuyor diyebilirim bu hafta cuma günü kontrolum war ondan snra haftada bir nts girecegm çatı muayenen nasıl gectigni yaz mutlaka saglikla gelsn ogluşun
Amiin çok. Teşekkür ederim canım çatı muayenesi gayet rahat geçti 3.cm açılmam var pazartesi günü normal doğumla bebeğimi kucağıma alıyorum inşallah lütfen dua edin :)

Massalah canim 36+ haftalara gelmisiniz son 3-4 hafta 39-40 dedimi dogum baslar normal dusunuyorsaniz tabi sezeryan ise 38 de alirlar rabbim saglikla nasip etsin esmerimm3589 esmerimm3589 insallah kilolari nasil 3 kilo olmuslardir massalah bende bugun 30+1 olduk sukur son 6+ haftamiz kaldi saglikla gelsinler cumlemizin bebekleri ... dua ile ecmain
Ben 37+2 yim 3 cm açılmam var pazartesi oğlumu kucağıma alıcam Allâh in izniyle canım. Annesine bi an önce kavuşmak istemiş kuzum. Bayrama beraber gircez 2850 kg 49 cm oğluşumm :)  Duâ edin canımm :)

Ben 37+2 yim 3 cm açılmam var pazartesi oğlumu kucağıma alıcam Allâh in izniyle canım. Annesine bi an önce kavuşmak istemiş kuzum. Bayrama beraber gircez 2850 kg 49 cm oğluşumm :)  Duâ edin canımm :)
Rabbim bir nefeste kurtarsin insallah saglikla sihatle belki pazartesi gelmez biraz daha bekler pasan bir arkadas 2 cm aciklikla 1 haftadir bekliyor bakarsin sende beklersin ne kadar durursa o kadar iyi derler ama kismet rabbim alacagi nefesi satini vakti gununu yazmis canim rabbim sizi korusun

Rabbim bir nefeste kurtarsin insallah saglikla sihatle belki pazartesi gelmez biraz daha bekler pasan bir arkadas 2 cm aciklikla 1 haftadir bekliyor bakarsin sende beklersin ne kadar durursa o kadar iyi derler ama kismet rabbim alacagi nefesi satini vakti gununu yazmis canim rabbim sizi korusun
Bende öyle düşünüyorum ama doktor daha da gününü uzatabilirdi gelmeyecek gibi olsa baya genismis catim bebek girmiş kanala kafasını aşağıda olduğunu hissediyorum baya hafif hafi su geliyor. Gitmeden sıcak suyla duş alacağım daha da açılsın diye. Olmadı suni sancıyla doğum olur. Ama doktorum çok emin konuştu canım pazartesi günü bu iş bitiyor dedi bide normalden yana doktorum baya özele gittiğim halde çok şükür :)

Bende öyle düşünüyorum ama doktor daha da gününü uzatabilirdi gelmeyecek gibi olsa baya genismis catim bebek girmiş kanala kafasını aşağıda olduğunu hissediyorum baya hafif hafi su geliyor. Gitmeden sıcak suyla duş alacağım daha da açılsın diye. Olmadı suni sancıyla doğum olur. Ama doktorum çok emin konuştu canım pazartesi günü bu iş bitiyor dedi bide normalden yana doktorum baya özele gittiğim halde çok şükür :)

Canım çok sevindim, Rabbim bi avazla kucagına wersin ins. Saglikla gelsin minik adam. Çok heycanlandim ne guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.

Pazartesi gunu senden saglikli sihatli hayirli haberler bekliyoruz rabbim sizi korusun insallah .... ecmain

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...
Adetim 21 ağustosta başladı 26 da temizlendim eşimle ilişkiliye girdik ve 5 gün sonra aşırı derece de kasık Ağrım, el ve ayak üşümem yorgunluk mide krampları ve ekşime ayaklarım da ve sırtımda müthiş bir ağrı oldu dayanamayıp 1 hafta sonra doktora gittim beta testi yaptı ve negatif (0.1) cıktı acaba erken mi gittim şuan da göğüslerim de ağrı var baya da şişti acaba hamilemiyim yardımcı olur musunuz lütfen...:KK43:

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...
Adetim 21 ağustosta başladı 26 da temizlendim eşimle ilişkiliye girdik ve 5 gün sonra aşırı derece de kasık Ağrım, el ve ayak üşümem yorgunluk mide krampları ve ekşime ayaklarım da ve sırtımda müthiş bir ağrı oldu dayanamayıp 1 hafta sonra doktora gittim beta testi yaptı ve negatif (0.1) cıktı acaba erken mi gittim şuan da göğüslerim de ağrı var baya da şişti acaba hamilemiyim yardımcı olur musunuz lütfen...:KK43:
Bat ne zaman canim gunune varsa erken vermis olabilirsin adetin 2 gun gecsin tekrar kanda bthcg baktir

ben iyiyim çok şükür canım kontrol gününü bekliyorum yine de oğlumu görsem diyorum
öyle mi canım ya o kadar çabuk geçti mi zman ya sağlıkla bi avazda inşallah ikiside sağsağlim çıksınlar allah yardımcıları olsun inşallah Tilbe_ Tilbe_ sen nasılsın canım
Cok sukur iyiyiz canim iyi olmaniza sevindim oglusunu yesinler :) bizde 31+2 olduk bugun 5-6 hafta kaldi doguma tabi kizlar erken davranmasa saglikla gelsin butun bebisler

Adet günüme daha 15 gün var ben 30 gün de bir adet oluyorum eylülün 21 adet günüm
Canım daha bugünlerde yumurtlama olacak çok çok erken yapmış sın. Gün aşırı ilişki olsun gününde tekrar test yap ;) Allah gönlüne göre versin

Cok sukur iyiyiz canim iyi olmaniza sevindim oglusunu yesinler :) bizde 31+2 olduk bugun 5-6 hafta kaldi doguma tabi kizlar erken davranmasa saglikla gelsin butun bebisler
çok şükür canım az kaldı valla seninde sabretsin minikler biraz daha inşallah sağlıkla gelsin hepsii allahım korusun onları

Canım daha bugünlerde yumurtlama olacak çok çok erken yapmış sın. Gün aşırı ilişki olsun gününde tekrar test yap :KK66: Allah gönlüne göre versin

Evet Can'ım haklısın ama baya sancım oldu bende dayanamadım yaptım. Her gün mü girilmesi lazım ilişkiye yaksa 1 gün arayla mı olması lazım

Back