- 8 Aralık 2015
- 61
- 61
- 3
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.301
Mevhibe meyra canım sen bebeklerin cinsiyetini öğrendinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir tatlim ogrenemedim 16 haftamizi bekliyoruz canim 14+5 digeri 14+2 olucagiz yarin rabbim nasip ederse sen nasilsin tatlim senden banada bulassin kizcen gibi kiz bebeklerMevhibe meyra canım sen bebeklerin cinsiyetini öğrendinmi
Ooyy massalah az kalmis 15 hafta filan 39 da dogar insallah miladini doldurmali bence rabbim saglik versin canimOyy tatlışlarım ya olsun canım erkek, kız hayırlı evlat olsunlar inş. Benim miğde bulantılarım devam ediyor ama minnakım iyi şükür 24 haftamıza giricez nasipse
Amin cnim benim çok sağol. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın canım :) :*Sukur iyiyiz canim guzel haberler saglikli haberler alirsin insallah tatlim saglikla kalin pasayla tatlim :)
Benim eşim de korkudan elini çekti canım ahah neden korkuyorlarsa :) bizim için çok güzel bir şey benim oglum da aşırı hareketli hiç durmuyor kollar ayaklar :) ❤kızlar bebişin hareketlerini hissetmek ne güzel bir duyguymuş... maşallah kızım bu hafta çok hareketlendi babası bile hissetti o sert tekmesini hatta korkudan tepkisi elini hemen çekmek oldu... Rabbim ne güzel duygular yaşatıyor çok şükür ... herkese nasip eder umarım..
tilbecim ve mevhibe meyracım nasılsınız sizin bebişleriniz nasıl ? umarım herşey yolundadır
esmerimm3589 canım sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor :)
Evet bi ara uykum kacti bildirimlere baktim sonra uyudum 10=30 kalktim tatlim sen nasilsin tatlim :)Ikra meyra canım günaydın erkencisin bakıyorum da :)
Evet ben yaptırdım bugün cuma sonuçları alacağım canimay valla ne yapayım canım hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum birde hamilelikle ilgili bilmediklerimi yaşarayarak öğreniyorum mesela anlamsız çocukça ağlama durumum oldu dümn hiçbişey yokken kendim bile şaştım kendime hormonlar tavan yapıoo sanırım.
bebişim büyyüor hareketleri ile hep varlığını hissettiriyor, bu hafta cumartesi kontrolümz var heycanla bekliorum.
21. hafta ile 24. haftalar arasında detaylı ultrason yapılması gerekiyor diye yazıyor interrnette bebişin tüm organları radyoşloji uzmanı tarafından yarım saat kadar inceleniyormuş. benim doktorum henüz bununla ilgili bişi söylemedi belki bu hafta söyler senin doktorun böyle bir testin yapılması gerktiğini belirtti mi cnm?
Bende iyiyim çok şükür canimEvet bi ara uykum kacti bildirimlere baktim sonra uyudum 10=30 kalktim tatlim sen nasilsin tatlim :)
Evet ben yaptırdım bugün cuma sonuçları alacağım canim
Ücretsiz yaptırdım başka bi yerde organlarına bakılıyormus. Ya aslında pişman oldum desem yeridir gidemedim sonuçları almaya. Hastane de bakilmisti damarlarına benden bebeğe giden az bi koyulasma çıkmıştı aspirin verdi doktorum kan sulandirici. Bi de sola yatıyorum çok iyi oluyormuş öyle. Yani yapılması şart değil bana göre.Ne kadar sürüyor cnim olmazsa olmaz bir test mi? Doktor bahsetmedi hc aç yada tok fark eder mi? Ne kadar ödemistn?
Canım seninde kandilin mübarek olsun bebislerin cinsiyetini öğrenebildin mi :)Gunaydin tatli annisler ve sevimli minnaklari berat kandiliniz hayirlara vesile olsun insallah dua ile... amin
Ücretsiz yaptırdım başka bi yerde organlarına bakılıyormus. Ya aslında pişman oldum desem yeridir gidemedim sonuçları almaya. Hastane de bakilmisti damarlarına benden bebeğe giden az bi koyulasma çıkmıştı aspirin verdi doktorum kan sulandirici. Bi de sola yatıyorum çok iyi oluyormuş öyle. Yani yapılması şart değil bana göre.
Evet bende ayın 13unde gidicem şeker yüklemesi yapılacak. Sonuclarimi henüz alamadım yolu bilmediğim için. Benim doktorum da mutlaka al dedi. Ama kötü bişey çıksa içine dert olacak doğuma kadar. Yani çıkmasa bile doğumdan sonrada çıkacaksa yine çıkar Allâh korusun. Bi gidip alamadım. Cuma günü almam gerekiyorduCumartesi doktora gittim doktor yapılmasını istedi yaptırdık bebişim çok şükür sağlıklı organlarına baktırlar.
bir de güzel kızımın yüzünü net gördük maşallah baya gösterdi kendi babamıza benziyoruz ilk renkli fotomuzuda aldık
herkes çok şaşırdı ilk defa bukadar net bir bebek fotografı dediler. büyüyoruz yavaş yavaş rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin 5 hafta sonra gidişimde aç gel dedi doktor, şeker yüklemesi vebaşka tahliller yapılcakmış bakalım.
Selam canım Hüseyin Alp sanki daha uyumlu ve söylenmesi kolay gibi, tabii önemli olan sizin ne düşündüğünüz? :)Merhaba arkadaşlar günaydın.. Allahın izniyle oğlum olcak biliyorsunuz. :) Hüseyin isminin yanına Alp ya da Göktuğ düşünüyoruz sizce hangisi daha güzel :) çok kararsız kaldık :)