• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

canmm uzun oldu girmedim nasılsın nedir son durum evlatlarına kavuştun mu
Canim cok sukur kizlarimlayim 7 ekim cuma gunu randevumuz vardi 35+4 haftamizda acil olarak doguma girdim kizlarim 3 gun kuvezde kaldi sonra evimize geldik sukur bugun 12 gunluk olduk nice saglikli gunlerimiz olsun insallah siz nasilsiniz cnm rabbim cumlemize boyle guzel duyguyu yasatsin insallah.. ecmain

Canim cok sukur kizlarimlayim 7 ekim cuma gunu randevumuz vardi 35+4 haftamizda acil olarak doguma girdim kizlarim 3 gun kuvezde kaldi sonra evimize geldik sukur bugun 12 gunluk olduk nice saglikli gunlerimiz olsun insallah siz nasilsiniz cnm rabbim cumlemize boyle guzel duyguyu yasatsin insallah.. ecmain
allahımm çok şükür yarabbim iyisiniz maşallah benim yerime de kokla kuzucukları sağlıklı bol sütlü günleriniz olsun canım darısı bizlere inşallah..bizde iyiyiz 21 haftadayım şükür kıpır kıpır bir oğlan durmuyor yerinde şükür rabbime:KK200::nazar:

allahımm çok şükür yarabbim iyisiniz maşallah benim yerime de kokla kuzucukları sağlıklı bol sütlü günleriniz olsun canım darısı bizlere inşallah..bizde iyiyiz 21 haftadayım şükür kıpır kıpır bir oğlan durmuyor yerinde şükür rabbime:KK200::nazar:
Allah razi olsun guzel duana amin diyorum canim rabbim sanada saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Cnim selam cocuk olunca kendmi bile unuttm yazamadm size 24 eylül de dogum yaptm Eylülume kavstm sukur 3500 normal dogum oldu
Canim sni de tebrk edrm kavusmussun bebişlerine hersey yolundadir umarm
Rabbim adiyla yasatsin insallah canim evet artik vakit bulamiyoruz herseyimiz bebekler oldu bizler iyiyiz canim bende 7 ekimde kavustum kizlarima 8 aylik geldiler dunyamiza cok sukur..
saglikla buyutmeyi nasip etsin allahim cumlemize

Amin cnim bnim emzik alstrmayi dusunuyo musunuz?
Evet dusunuyorum ikiz olduklari icin yetisemiyorum bazen ikisi birden agliyor emzigi agzina katiyorum digerini emziriyorum ama emzikten bir sey gelmeyince agzindan cikariyor agliyor tekrar agzina katiyorun bu sekilde idare ediyoruz cnm alisirmi emzige bilemiyorum yoksa emzik buyuk yardimci

Evet dusunuyorum ikiz olduklari icin yetisemiyorum bazen ikisi birden agliyor emzigi agzina katiyorum digerini emziriyorum ama emzikten bir sey gelmeyince agzindan cikariyor agliyor tekrar agzina katiyorun bu sekilde idare ediyoruz cnm alisirmi emzige bilemiyorum yoksa emzik buyuk yardimci

Bence de cnim bizim cadida ayni emzigi atiyo cok acsa yada çok uykusu varsa o zaman çok cok emio onun dısında emzik agzina deyince feryadi basio nasıl alıstırcm bilmiyorum

Ikizlerle hayat cookk zor bir o kadarda guzel 4.5 aylik oldu kizcelerim cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin pasa nasil
Bizde iyiyiz çok şükür canımm Göktuğ beni yoran bi bebek değil çok şükür 6.ayimizi doldurcaz bizde ayın 5 inde :) :)

Bizde iyiyiz çok şükür canımm Göktuğ beni yoran bi bebek değil çok şükür 6.ayimizi doldurcaz bizde ayın 5 inde :) :)
Himm 5 eylul demi bizde 7 ekim :)) nice saglikli aylari olsun minnoslarimizin

Canim nasilsin dogum yaptinmi merakla bekliyorum guzel haberlerinizi saglikla gelsin minnosun
İyiyim yani iyi olmaya calısıyorum cok kilo aldım artk zorlanıyorum yarın 39 hafta olduk bekliyoruz yarın ne diyecek bakalım doktor.sen nasılsın kızlar nasıl artk bıyuduler dimi cok tatlı olmuslardır yaa öpüyorum siziii :KK200:

İyiyim yani iyi olmaya calısıyorum cok kilo aldım artk zorlanıyorum yarın 39 hafta olduk bekliyoruz yarın ne diyecek bakalım doktor.sen nasılsın kızlar nasıl artk bıyuduler dimi cok tatlı olmuslardır yaa öpüyorum siziii :KK200:
Cok sukur canim buyuduler 7 martta 5 aylik oluyorlar iyiyiz seninde minnosunda iyi olmaniza sevindim banada haber ver canim saglikla gelsin son gunlariniz massalah kiloyu sorun etme verirsin canim onumuz yaz bende vericem 5-8 kilo

Cok sukur canim buyuduler 7 martta 5 aylik oluyorlar iyiyiz seninde minnosunda iyi olmaniza sevindim banada haber ver canim saglikla gelsin son gunlariniz massalah kiloyu sorun etme verirsin canim onumuz yaz bende vericem 5-8 kilo
Oy maşallah kuzulara ya allahım uzun sağlık ömürler versin inşallah.canım valla ben. 24 kilo aldım bakalım nasil vericem..bugün çatı muayenesi oldum evet korkulacak kadar değil çok kısa sürüyor hafif ağrılı çok değil 2 cm açılma var rahim de yumuşamış ama pubik biraz basık dedi ve bebeğimin kafasi biraZ büyük o yüzden normal doğum da rikse atmayalim bebeği dedi 4 kilo olmuş şuan. Ben cuma günü Sezaryene giricem sabah 9 da çok korkuyorum ama bebeğime kavuşacagim inşallah.

Oy maşallah kuzulara ya allahım uzun sağlık ömürler versin inşallah.canım valla ben. 24 kilo aldım bakalım nasil vericem..bugün çatı muayenesi oldum evet korkulacak kadar değil çok kısa sürüyor hafif ağrılı çok değil 2 cm açılma var rahim de yumuşamış ama pubik biraz basık dedi ve bebeğimin kafasi biraZ büyük o yüzden normal doğum da rikse atmayalim bebeği dedi 4 kilo olmuş şuan. Ben cuma günü Sezaryene giricem sabah 9 da çok korkuyorum ama bebeğime kavuşacagim inşallah.
Aayyy nasil mutlu oldum kavusuyorsun minnosuna massalahh yaa benim buyuk oglanda 4 dedi doktor sezeecik oldum 4.600 dogdu :)) saglikla gelsin yavrun rabbim bir nefeste kurtarsin cnm

Normal vajinal doğuma nasıl hazırlanmalıyım?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.

Vajinal doğumu elbette desteklememiz lazım. Doğal olan vajinal doğum ancak vajinal doğumun önünde olan engeller var ise de ne hekim olarak ne de hasta olarak burada tutturmamak gerekir. İşte tüm ayrıntılar..

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Aayyy nasil mutlu oldum kavusuyorsun minnosuna massalahh yaa benim buyuk oglanda 4 dedi doktor sezeecik oldum 4.600 dogdu :)) saglikla gelsin yavrun rabbim bir nefeste kurtarsin cnm
Kavuştum canım yavruma Allahım hepsine uzun ömürler versin cok başkaymis kucağımiza sağlıkla aldık çok şükür öpüyorum sizi
:KK200:

Back