• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Canim nasılsın nasıl gidiyor bebişin iyimi cinsiyet belli oldu Mu
Tamam canım çok sağol zaten suan bile bende sancı var canım özelikle sağda baski oluyor gbi.. maşallah tilbenin de oğlu olcak ha Ayy canim ya sağlıkla gelsin..
Evet canımm :) Amiin darısı en kısa zamanda senin başına inşallah :) Sen neler yapıyorsun görşmeyeli nasıl gidiyor :)

Evet canımm :) Amiin darısı en kısa zamanda senin başına inşallah :) Sen neler yapıyorsun görşmeyeli nasıl gidiyor :)
maşallah canım size:nazar::KK200: bende iyiyim canım çok Şükur sabretmeye beklemeye devam klomen ve çat.iğnesi kullanıyorum bakalım zamn ne gösterecek

kızlar bebişin hareketlerini hissetmek ne güzel bir duyguymuş... maşallah kızım bu hafta çok hareketlendi babası bile hissetti o sert tekmesini hatta korkudan tepkisi elini hemen çekmek oldu... Rabbim ne güzel duygular yaşatıyor çok şükür ... herkese nasip eder umarım..

tilbecim ve mevhibe meyracım nasılsınız sizin bebişleriniz nasıl ? umarım herşey yolundadır

Cok sukur biz iyiyiz din ikili tarama vardi kan sonucunu haftaya sali alacagim duplere girdik ikizlerim saglikli cok sukur boylari buyuk olan 12+2 boyu 5.85 ense 1 mm kucuk olan 11+6 boyu 5.23 ense 0.9 mm sukur bugunlerimize usg resminde kiza benzettim canim fistiklarim geliyor sukur rabbime:anneadayı::KK200::KK46::KK200::KK46::nazar::nazar::KK15:

kızlar bebişin hareketlerini hissetmek ne güzel bir duyguymuş... maşallah kızım bu hafta çok hareketlendi babası bile hissetti o sert tekmesini hatta korkudan tepkisi elini hemen çekmek oldu... Rabbim ne güzel duygular yaşatıyor çok şükür ... herkese nasip eder umarım..

tilbecim ve mevhibe meyracım nasılsınız sizin bebişleriniz nasıl ? umarım herşey yolundadır
canim cok sevindim rabbim sizi korusun saglikla nasip etsin kizini rabbim

Nasılsıniz kızlar
sen nasilsin canim massalah 22 haftadasin bebegin kizmi erkekmi rabbim saglik versin insallah saglikla kal

Bebeğim kız teyzesi:) amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız
Amin canim insallah bende cok istiyorum kizlarim olmasini iki oglum var birde iki kizim olur insallah :nazar::KK200::KK19: rabbim saglik versin kizina insallah saglikla al kucagina... amin

Amin cnm :)inşallah allah gönlüne göre verir sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
Amin canim sukur dun ikili taramamiz vardi ikizler sukur iyidi canim 12 +3 digeri 11+7 olduk canim yani 12+0 oluyor degilmi dun 11 +6 digeri 12+2 di canim amin diyorum guzel duan icin .. amin

kızlar selam nasıl gidiyor hamilelik, çok ara verdik ara ara yazışalım neler olup bitiyor merak ediyorum.
senin prenses nasil tatlim birde ilk bthcg kac cikti reglin kac gun gecti kanda bthcg yaptirdin canim rabbim sagliklik versin ikinizede :) opyorum sizi rabbim banada kiz bebisler nasip etsin insallah..
Cok sukur iyi gidiyor tatlim 14+1 digeri 13+5 olduk tatlim artik zaman gecmiyor gibi :) Tilbe_ Tilbe_ canim sen nasilsin pasa nasil rabbim saglik nasip etsin saglikla kalin ikinizde :)

senin prenses nasil tatlim birde ilk bthcg kac cikti reglin kac gun gecti kanda bthcg yaptirdin canim rabbim sagliklik versin ikinizede :) opyorum sizi rabbim banada kiz bebisler nasip etsin insallah..
Cok sukur iyi gidiyor tatlim 14+1 digeri 13+5 olduk tatlim artik zaman gecmiyor gibi :) Tilbe_ Tilbe_ canim sen nasilsin pasa nasil rabbim saglik nasip etsin saglikla kalin ikinizde :)

iyiyiz canım çok şükür karnımız ooldukça büyüdü, dışardan herkes erkek bebek diyor birde 6-7 aylık mısın diyorlar :) maşallah kızım herkesi şaşırtıyor. benim ilk kan testim olmam gereken günde yapıldı yani geçikmeden yaptırdım 699 du diye hatırlıyorum. bende senin gibi zaman geçmiyor diyordum ama dönüp baktığımda nasıl geçti bu kadar diyorum 20+2 deyim.
rabbim gönlüne göre versin inş cnm bnm herşeyin hayırlısı inş... 2-3 hafta sonra net cinsiyetlerini öğrenirsin inş...
bebişlerine ve kendine iyi bak sende

Canımm çok teşekkür ederim iyiyiz çok şükür bugün kontrolumuz var sen nasılsın prensesler nasıl :)

Canımm çok teşekkür ederim iyiyiz çok şükür bugün kontrolumuz var sen nasılsın prensesler nasıl :)
Sukur iyiyiz canim guzel haberler saglikli haberler alirsin insallah tatlim saglikla kalin pasayla tatlim :)

Back