- 13 Ocak 2016
- 122
- 99
- 48
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.181
amin insallah canim seninde kutlu olsunBayanlar hepinizin dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...
barış dolu, sevgi dolu, kadın gibi yaşanılası ,kadın gibi yaşam dolu bir dünya diliyorum.
Canımm nasıl gidiyor. Gittin mi ilk kontrolüne :)amin insallah canim seninde kutlu olsun
evet gittim canim kesemizi gorduk 5.mm boyutu beta hcg14178.20 haftamizda 4+4 canim cok sukurCanımm nasıl gidiyor. Gittin mi ilk kontrolüne :)
Demek ki senin dediğin gibi ikiz değil ama kız olabilir canım çok sevindimm sağlıcakla büyüsün sonra annesine kavuşsun bebiş :)evet gittim canim kesemizi gorduk 5.mm boyutu beta hcg14178.20 haftamizda 4+4 canim cok sukur
amin canim cumlemize nasip etsin insallahDemek ki senin dediğin gibi ikiz değil ama kız olabilir canım çok sevindimm sağlıcakla büyüsün sonra annesine kavuşsun bebiş :)
bakalim rabbim ne yazmis ise o olucak canim rabbim ikiz yazmis hic beklemiyordum ikiz bebek evet istedim ikiz kizim olsun diye ama rabbim istegimi verdi ve ikizim olucak soktayim hala rabbim ikisinide sag salim salihalardan bagislasin bebeklerimizi cumlemize su.mubarek gunu cumanin suyu yuzu hurmetine insallah aminolabilir canım bende duydum erkek çocuğu daha çabuk gelişiyormuş kız ise daha geç
ben 7 hafta kalp atışını duydum , doktor şuan cnsiyeti belli değil dedi ama içine erkek doğuyomuş mutlaka gelişimi ile alakalı bir öngörü diye düşünüyorum.hayırlısı kız yada erkek ne ise o olsun...
canim.sen.nasilsin ben soktayim ikiz memeklerim geliyor canim rabbime sukurler olsunDemek ki senin dediğin gibi ikiz değil ama kız olabilir canım çok sevindimm sağlıcakla büyüsün sonra annesine kavuşsun bebiş :)
Aa gerçekten mi çok Sevindimm Allahım sağlıcakla doğsunlar inşallah. Bende cok iyiyim çok şükür 4.ayimiza girdik çok şükür :)canim.sen.nasilsin ben soktayim ikiz memeklerim geliyor canim rabbime sukurler olsun
Ben 7+5 de duydum canım doktorum sen sanslisin o haftalarda duyamiyoruz normalde dedi. Doğru mu acaba bende mi erken duymuş oluyorum :) erkek olabilir mi :)gecen hafta sali gittim kese goruldu dun sali gunu doktora gittim iki kese goruldu ve soktayim atlatamadim kalp atisi icin haftaya gidecegim dun 6+2 idi gec gelisen bebek kiz oldugunu ogrendim hastanede bir kadinla konustum 4 kiz dogurdum gec kalp sesi duydum dedi 5 ciye hamile kaldim hemen kalp atisi sekli belli oglum oldu dedi kizimin kizi olucak oda gec duyduk kalp atisini dedi kismet tabi rabbim gonlumdekini biliyor
5+5 de duydum.oglumun kalp sesini senin haftan sata goremi gidiyor yoksa gec dollenmemi bilemicem canim zaten ikili taramada ogrenebilirsin yada 16 haftanda net ogrenirsin rabbim.gonlune gore versin az kalmis 12 haftandasin saglikli olsun insallah gonlune gore versin rabbim 6-7 haftada ultrason goruntusunu atabilirmisin canim cok merak ettim yorumlayada bilirimBen 7+5 de duydum canım doktorum sen sanslisin o haftalarda duyamiyoruz normalde dedi. Doğru mu acaba bende mi erken duymuş oluyorum :) erkek olabilir mi :)
13 haftalık usg var canımm 6-7 haftalıkta var ama cok kucuk nasıl anlıcaksın ? :) hayır tam haftasına göre gidiyor benim gebeliğim son adet tarihimin ilk gününe göre yani :)5+5 de duydum.oglumun kalp sesini senin haftan sata goremi gidiyor yoksa gec dollenmemi bilemicem canim zaten ikili taramada ogrenebilirsin yada 16 haftanda net ogrenirsin rabbim.gonlune gore versin az kalmis 12 haftandasin saglikli olsun insallah gonlune gore versin rabbim 6-7 haftada ultrason goruntusunu atabilirmisin canim cok merak ettim yorumlayada bilirim
anlarimda ikisini at istersen 8-9 da olabilir canim hangisini atmak istersen at yorumu yapim anlarim :)13 haftalık usg var canımm 6-7 haftalıkta var ama cok kucuk nasıl anlıcaksın ? :) hayır tam haftasına göre gidiyor benim gebeliğim son adet tarihimin ilk gününe göre yani :)
Ilki 7+5 2.si 11 3.13 haftalık canım buyur :)anlarimda ikisini at istersen 8-9 da olabilir canim hangisini atmak istersen at yorumu yapim anlarim :)
11+3 gunlukte kiza benzettim her yeri belli degil duyduguma gore erkek bebek 42 gunde her yeri belli olurmus erkek bebek cabuk gelisirmis bakalim dogrumu bu soylenti yarin bende bakim oglumun usg lerine kesin cvp olurmu bilemiyorum yeri zor yerde canim bunlar soylenti 16 haftada kesin sonuc alirsin ikili testi yaptirdinmiIlki 7+5 2.si 11 3.13 haftalık canım buyur :)
Evet canım yaptrdım sonuç cıkmadı daha :) Bu arada fotografları geri nasıl silebilirim :)7+5 gunlukte kiza benzettim her yeri belli degil duyduguma gore erkek bebek 42 gunde her yeri belli olurmus erkek bebek cabuk gelisirmis bakalim dogrumu bu soylenti yarin bende bakim oglumun usg lerine kesin cvp olurmu bilemiyorum yeri zor yerde canim bunlar soylenti 16 haftada kesin sonuc alirsin ikili testi yaptirdinmi
silinmiyor diye biliyorum bisey olurmuki canimEvet canım yaptrdım sonuç cıkmadı daha :) Bu arada fotografları geri nasıl silebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?