- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.161
Ben de göremedim kuzum takvimini, çıkar bakalım, yorma kendini, dinlen güzelce...evet ya cok belli oldu ve aninda t cizgi ardindan c cizgi heralde ikiz geliyor dicemde tekede raziyim canim sarilmak isterim opuyorum kuzum evet duygusal yapiyor hormonlar bende takvim kurdum dogrumuki kac hafta oldugu goremiyorum canim.guzel duan icin amin diyorum
sagol canim yarini iple cekiyorum kanda gorrum.ama utrasonda goremem galibaBen de göremedim kuzum takvimini, çıkar bakalım, yorma kendini, dinlen güzelce...
Vajinal bakarsa ancak keseyi görür herhalde, sen zaten tecrübeli annesin, sabretmeyi öğrenmişsindir, bizim gibi acemi çaylakları düşün bir de cuma günkü randevu için zaman geçmiyorsagol canim yarini iple cekiyorum kanda gorrum.ama utrasonda goremem galiba
bak ne cabuk 12 hafta oldu geciyor annesi geciyor kalp atisini sor ikili testte 100/40 kalp atisu erkej 100/60 yada ustu kiz diyorlar rabbim gonlune gore verir insallah aminVajinal bakarsa ancak keseyi görür herhalde, sen zaten tecrübeli annesin, sabretmeyi öğrenmişsindir, bizim gibi acemi çaylakları düşün bir de cuma günkü randevu için zaman geçmiyor
sagol canim yarini iple cekiyorum kanda gorrum.ama utrasonda goremem galiba
Evet kuzum geçiyor çok şükür, bu bulantılar ne zaman geçer bilmem, sabah yine helak oldum, ama her şeyi güzel miniğimin, razıyım buna dabak ne cabuk 12 hafta oldu geciyor annesi geciyor kalp atisini sor ikili testte 100/40 kalp atisu erkej 100/60 yada ustu kiz diyorlar rabbim gonlune gore verir insallah amin
Canım. Hadi hayırlı olsun :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bizi bilgilendirmeyi unutmaa :)kizlar pozitif rabbim herkeze bu sevinci yasatsin insallah cok saskinim yarin kanda baktiracam sat 1subat bat 27 subat testi yaptigimda ilk t cizgi belirdi sonra c cizgi belirdi ve sok oldum rabbim.isteyen herkeze bu sevinci yasatsin insallah dualarimdasiniz
bugun kan verdim.yarin belli olucak amin guzel duan icin amin diyorum inssallah olmayanlarada versin rabbimcanım hayırlısı olsun çok sevinidim rabbim bebişini hayırlısı ile eline almayı nasip etsin, kanda da baktırdın dimi ?
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
sagol canim amin diyorum.duan icin insallah yarin guzel haberler verimCanım. Hadi hayırlı olsun :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bizi bilgilendirmeyi unutmaa :)
senin icin hayirlisi olsun inssallah saglikli haberler verirsin insallah canim gonlundekini versin rabbimEvet kuzum geçiyor çok şükür, bu bulantılar ne zaman geçer bilmem, sabah yine helak oldum, ama her şeyi güzel miniğimin, razıyım buna daCuma sabahtan kontrolüm var, tam 12 hafta dolmuş olacak, bakalım ne diyecek kuzum, hayırlısı inşallah.
canim betahcg 1000.0 cikti rabbime sukurler olsun senin reglin kac gun gecti kan verdin bthcg kac cikmisti canimCanım. Hadi hayırlı olsun :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bizi bilgilendirmeyi unutmaa :)
Canım ben regl olacağım gün ve regl bi gün geçince evde test yaptım iki gün sonra da araya pazartesi gitmişti cuma günü öğrendim çünkü. Pazartesi kan verdim 230 çıkmıştı öğrendiğimde 4 haftalık filandi. Senin 6 haftalık var heralde :)canim betahcg 1000.0 cikti rabbime sukurler olsun senin reglin kac gun gecti kan verdin bthcg kac cikmisti canim
yok canim 4+4 iki gun onceki degerim 1000,0 bugunku 3544,5 yukselmis canim rabbim.nasip ederse kizim olucak insallak yuksek deger kiz dusuk deger erkek diye okumustum canimCanım ben regl olacağım gün ve regl bi gün geçince evde test yaptım iki gün sonra da araya pazartesi gitmişti cuma günü öğrendim çünkü. Pazartesi kan verdim 230 çıkmıştı öğrendiğimde 4 haftalık filandi. Senin 6 haftalık var heralde :)
Bence öyle şeylerle alakası yok canım 4+4 e göre baya yüksek kan değeriniz. Kişiden kişiye değişiyor kan değerleri inşallah dediğin gibi kızın olur kız çok istiyorsun çünkü ama hayal kırıklığına uğramazsin inşallah herşeye hazırlıkli ol inşallah sağlıcakla büyüsün :)yok canim 4+4 iki gun onceki degerim 1000,0 bugunku 3544,5 yukselmis canim rabbim.nasip ederse kizim olucak insallak yuksek deger kiz dusuk deger erkek diye okumustum canim
ikiz olma ihtimalide varmis sali gunu belli olur canim sat 1 subat bat 29 subat 4+5 gunluk oldu canim sen degere 6 haftalik galiba dedin ama sat belli bir ay 4 hafta yani onun icin dedimBence öyle şeylerle alakası yok canım 4+4 e göre baya yüksek kan değeriniz. Kişiden kişiye değişiyor kan değerleri inşallah dediğin gibi kızın olur kız çok istiyorsun çünkü ama hayal kırıklığına uğramazsin inşallah herşeye hazırlıkli ol inşallah sağlıcakla büyüsün :)
canim.naptin.bebisle nasil gidiyor kiz hisediyoruz demistin haber verecem demistin bende kizin olacak degerin yuksek cikti yazmistim insallah mesajimi gorursun guzel haberlerini bekliyorum cnmKızlar kan testi yaptırdım 982.5 çıktı beta htc hamişim Allah à şükürler olsun inş. Mevlam hepinize nasip eder inş. Tez zamanda
Belki adetken hamile olupta üstüne görme durumunda olmuş olabilir canım. Bebek yerini temizlemis de diyorlar :)ikiz olma ihtimalide varmis sali gunu belli olur canim sat 1 subat bat 29 subat 4+5 gunluk oldu canim sen degere 6 haftalik galiba dedin ama sat belli bir ay 4 hafta yani onun icin dedim
o olmaz canim yumlar takip edildi oyle bisey olsa yumlarim 15 subatta catlamis demezdi doktorum ben takipteydim tatlim(QUOTE="Tilbe_, post: 45479223, member: 626250"]Belki adetken hamile olupta üstüne görme durumunda olmuş olabilir canım. Bebek yerini temizlemis de diyorlar :)
Bu takip işlerinden anlamıyorum canım iğne vurulduğunu sonradan bıraktığını biliyorum. Belki ikizdir o zaman Hadii gozunaydin canımm meleğin sana tutunur sağlıkla kucağına alırsın inşallah. :) :) :)[/QUOTE]o olmaz canim yumlar takip edildi oyle bisey olsa yumlarim 15 subatta catlamis demezdi doktorum ben takipteydim tatlimhatta yarin asilama yapalim dedi ben.dogal olsun istiyorum.rabbim verecekse bu sekilde verir dedim ve cok sukur canim.melegim benimle olur insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?