aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

20 ay olucak bu ay. sen ne zamandir istiyosun peki?

Evet canim yaa.hadi insallah guzel haberleri aliriz.Yumurtasinin çatladigini bilen arkadaslar bile var yahu ben nie bisey hissetmiyorum
Hosgeldin canim gunaydin bazilari hissetmez ama uzayan akintini takip edersin o gunlerde calisma olsun birde doktorum 12-14-16-18 gunlerde iliski dedi istersen buna uyarsin bakarsin tutar canim allahim herkeze nasip etsin saglikli bebisler :)

Gunaydin kizlar bugun nasilsiniz umarim hamis haberleri aliriz mutlu gunler diliyoruuuummmm

Gunaydin kizlar bugun nasilsiniz umarim hamis haberleri aliriz mutlu gunler diliyoruuuummmm

Günaydin tatlim.kaldi 8 gun Hayirlisi bakalim.bu arada ben bal tarçin çörek otu ve soğan kürünü ayni anda uyguladim.insallah şifa olmuştur.enfeksiyon varsa söksün atsin die sogan kuru uyguladim diger kürü yumurtalari olgunlastiriyormus ondan uyguladim faydasi olursa sizlerle de paylaşmiş olucam

Hos geldin canim bal tarcin corekotunu bende kullandim umarim ise yaramisdir.haftaya carsamba regl gunum olmasinda cuma gunu cigt cizgiyi gormek nasip etsin rabbim herkeze ...

Hos geldin canim bal tarcin corekotunu bende kullandim umarim ise yaramisdir.haftaya carsamba regl gunum olmasinda cuma gunu cigt cizgiyi gormek nasip etsin rabbim herkeze ...

Hoşbuldum canim ikimizin beklenmeyen regl tarihi ayni konuşmuştuk :) artik oluruna birakma zamani galiba mujdeli haberleri veririz eşlerimize insallah

Hadi hayirlisi olsun klomenle cok hamile kalan var kolmeni ne için veriyolar canim
bizim her hangibi bi problem yok ama 19 aydır sadece bir kez kimyasal gebelik geçirdim başka bisi yok. yumurta takibi yapıldı, aşılama yapıldı ama olmadı. klomen hiç kullanmamıştım yeni bi doktora gittim klomen verdi. klomen yumurta gelişimini sağlıyomus zaten benim çok çabuk büyüdü yumurtalar. ama yinede içimde bi umutsuzluk var

Slm kızlar bende geldim:) inş.uğur getirir topik. Çarşamba catlatma iğnemi vuruldum cuma günü aşılamam yapılacak inş.çok stresli ve heyecanlıyım bu arada daha önce de klomen ile 3 defa çatlama iğnesi olmuştum ama kısmet olmadı ins.bu defa son olur

inşallah cnm

klomenle yumurtalarin geliştiği halde hamile kalamadin mi? eşin de sorun var mıydı?

Hoşbuldum canim ikimizin beklenmeyen regl tarihi ayni konuşmuştuk :) artik oluruna birakma zamani galiba mujdeli haberleri veririz eşlerimize insallah
İnnnssssaaaalllllaaahh verriz o test kitinide ellerine verriz canim ahhh gelsin ogun bir an oncede verelim aaahh beklemek bitsin.....

İnsallah tutar canim bebisin tutunsun hepimizin tutunsunda yuzumuz gulsun saglikli bebisler nasip etsin rabbim ,,,:)

Benimde testler negatif bugün 13. Gün iğneden sonra... Hep stres yüzünden olacağı varsada olmaz çok sinir oluyorum kendime
Regl tarihin nezaman tatlim regl gecmeden sitres yapmayalim bebisler tutunsun rahat olalim bekleyelim gunumuz gectimi test yapalim sonuclar pozitif olsun rabbim ,,, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…