- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
27 aralik.. Bugün doktor kontrolüm var dayanamıyorum kaç gündür test yapıyorum boşuna stres oluyor...Regl tarihin nezaman tatlim regl gecmeden sitres yapmayalim bebisler tutunsun rahat olalim bekleyelim gunumuz gectimi test yapalim sonuclar pozitif olsun rabbim ,,, :)
Klomen sadece takviye takdir allahin canim o isterse olur biz tedbirimizi alalim taktiri allahimiza birakalim degilmi ..klomenle yumurtalarin geliştiği halde hamile kalamadin mi? eşin de sorun var mıydı?
Pazar gunune az kaldi.sabrin sonu selamet canim mutlaka hediyemizi alacagiz rabbimizden ,,, :)27 aralik.. Bugün doktor kontrolüm var dayanamıyorum kaç gündür test yapıyorum boşuna stres oluyor...
Yok canm eşimde de sorun yoktu bende de bizim stres çok etkiliyor galiba. Rahim filmi falan da çekildim sıkıntı yok ddi doktor. Bu defa iğne kullandım yumurta geliştirmek için inş.bi faydası olurklomenle yumurtalarin geliştiği halde hamile kalamadin mi? eşin de sorun var mıydı?
Haklisin bekleyip gorucez.. İnşallah Rabbim en kısa zamanda verecektir :)Pazar gunune az kaldi.sabrin sonu selamet canim mutlaka hediyemizi alacagiz rabbimizden ,,, :)
Tedbiri elden birakmayalim takdiri rabbimden elbet birgun alicagiz canim sakin uzulme streste yapmayin kitap okuyalim kafayi dagitacak biseyleer yapalim mutlaka o gunler cabuk gelecek ve.mucize olucak,,,,,,,Yok canm eşimde de sorun yoktu bende de bizim stres çok etkiliyor galiba. Rahim filmi falan da çekildim sıkıntı yok ddi doktor. Bu defa iğne kullandım yumurta geliştirmek için inş.bi faydası olur
Amin canim inş.İnsallah tutar canim bebisin tutunsun hepimizin tutunsunda yuzumuz gulsun saglikli bebisler nasip etsin rabbim ,,,:)
Doğru söylüyorsun canım inş.çabuk gelsin o günler ben biraz çevre baskısından etkileniyorm oyüzden hep stres hep panikTedbiri elden birakmayalim takdiri rabbimden elbet birgun alicagiz canim sakin uzulme streste yapmayin kitap okuyalim kafayi dagitacak biseyleer yapalim mutlaka o gunler cabuk gelecek ve.mucize olucak,,,,,,,
Canim benim yumurta catlamiyormus iki yil ayni doktora gittim o bana boyle birsey soylemedi 1 ay onceki doktorum yumurtamin catlamadigini soyledi klomen ve catlatma ignesi kullandim .hayirlisi diyorum vardir bundada bir hikmetki iki yil bosuna bekletmis diger doktorum7 Aralikta adet olmustum hatta o da kimyasal gebelik gecirdim onun kanamasiydi ama kanda beta hgc cok yukselemedigi icin fiziki olarak beni çok etkilemedi. kiyamammm senin de bayaga olmuşSabirla bekledik Rabbim yüzmüzü güldürsün inşallah. bi probleminiz var mi cnm ?
bizim her hangibi bi problem yok ama 19 aydır sadece bir kez kimyasal gebelik geçirdim başka bisi yok. yumurta takibi yapıldı, aşılama yapıldı ama olmadı. klomen hiç kullanmamıştım yeni bi doktora gittim klomen verdi. klomen yumurta gelişimini sağlıyomus zaten benim çok çabuk büyüdü yumurtalar. ama yinede içimde bi umutsuzluk var
insallah cnm. ben gün içerisinde bu konuyu düşünemeye çalışıyorum çünkü stres de çok etkiliyor. sadece buraya girdiğimde geliyor aklimaDemekki vakti gelmemiş canim benim de bir düşüğüm var verip kaybedince daha bir yipraniyor insanbende coğu zaman umutsuzlaşiyorum zil zurna ağliyorum ama Allahin bir bildi var deyip devam ediyorum hayata.insallah en kisa zaman da saglikli sihhatli bebislerimiz olur
iyi akşamlar canımm..canım sıkkın hiç bakasım yok buraya da başka nereye baksam onu da bilemedim..adet olcam galiba belirtilerim başladıı:Sİyi aksamlar kizlar nasilsiniz nereye gittiniz kimse gelmiyor yaa
iyi akşamlar canımm..canım sıkkın hiç bakasım yok buraya da başka nereye baksam onu da bilemedim..adet olcam galiba belirtilerim başladıı:S
Hayirlisi.kuzum ya olacagi varsa olur.canini sikma insallah ocak ayinda tutunsun 2016 yilin sana sans getirsin o sans bebisin olsun adet olsanda uzulma oldumu .hayirlisi de gitsin ..iyi akşamlar canımm..canım sıkkın hiç bakasım yok buraya da başka nereye baksam onu da bilemedim..adet olcam galiba belirtilerim başladıı:S
Hayirlisi budur belki canim 2016 sans getirsin kuzum ya zaten topink aralik ocak ayi hamis olalim umarim ugur getirir ben ugur getirsin diye acilis yaptim birbirimize burda dua edelimki belki birimizin birisine duasi tutar . yilmak yok rabbim bu sevgiyi.taddirsin isteyen her keze ....Bizde 9 aydır istiyoruz bu ay aşılama olucaktım doktorun hatası yüzünden ocağa ertelendi çok sinirlendim ama bundada vardır inş. bi hayır bakalım kafamda deli sorular doktoru değiştirsemmi bilemedim ?
Amin amin canimİnş. Canım ya Allah gönül muradımızı verir en yakın zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?