aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Regl tarihin nezaman tatlim regl gecmeden sitres yapmayalim bebisler tutunsun rahat olalim bekleyelim gunumuz gectimi test yapalim sonuclar pozitif olsun rabbim ,,, :)
27 aralik.. Bugün doktor kontrolüm var dayanamıyorum kaç gündür test yapıyorum boşuna stres oluyor...

Yok canm eşimde de sorun yoktu bende de bizim stres çok etkiliyor galiba. Rahim filmi falan da çekildim sıkıntı yok ddi doktor. Bu defa iğne kullandım yumurta geliştirmek için inş.bi faydası olur
Tedbiri elden birakmayalim takdiri rabbimden elbet birgun alicagiz canim sakin uzulme streste yapmayin kitap okuyalim kafayi dagitacak biseyleer yapalim mutlaka o gunler cabuk gelecek ve.mucize olucak,,,,,,,

Tedbiri elden birakmayalim takdiri rabbimden elbet birgun alicagiz canim sakin uzulme streste yapmayin kitap okuyalim kafayi dagitacak biseyleer yapalim mutlaka o gunler cabuk gelecek ve.mucize olucak,,,,,,,
Doğru söylüyorsun canım inş.çabuk gelsin o günler ben biraz çevre baskısından etkileniyorm oyüzden hep stres hep panik

Canim benim yumurta catlamiyormus iki yil ayni doktora gittim o bana boyle birsey soylemedi 1 ay onceki doktorum yumurtamin catlamadigini soyledi klomen ve catlatma ignesi kullandim .hayirlisi diyorum vardir bundada bir hikmetki iki yil bosuna bekletmis diger doktorum

Demekki vakti gelmemiş canim benim de bir düşüğüm var verip kaybedince daha bir yipraniyor insan bende coğu zaman umutsuzlaşiyorum zil zurna ağliyorum ama Allahin bir bildi var deyip devam ediyorum hayata.insallah en kisa zaman da saglikli sihhatli bebislerimiz olur

insallah cnm. ben gün içerisinde bu konuyu düşünemeye çalışıyorum çünkü stres de çok etkiliyor. sadece buraya girdiğimde geliyor aklima

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz nereye gittiniz kimse gelmiyor yaa

Bizde 9 aydır istiyoruz bu ay aşılama olucaktım doktorun hatası yüzünden ocağa ertelendi çok sinirlendim ama bundada vardır inş. bi hayır bakalım kafamda deli sorular doktoru değiştirsemmi bilemedim ?

Benim kasik agrilarim devam ediyor belime vuran bir agri acaba diyorum sonra sanmam diyorum hadi carsamba persembe cabuk gelin de bitsin bu bekleyis ama guzel bitsin kucuk kalplim pembe avuclum hadi bekliyorum .....

iyi akşamlar canımm..canım sıkkın hiç bakasım yok buraya da başka nereye baksam onu da bilemedim..adet olcam galiba belirtilerim başladıı:S
Hayirlisi.kuzum ya olacagi varsa olur.canini sikma insallah ocak ayinda tutunsun 2016 yilin sana sans getirsin o sans bebisin olsun adet olsanda uzulma oldumu .hayirlisi de gitsin ..

Bizde 9 aydır istiyoruz bu ay aşılama olucaktım doktorun hatası yüzünden ocağa ertelendi çok sinirlendim ama bundada vardır inş. bi hayır bakalım kafamda deli sorular doktoru değiştirsemmi bilemedim ?
Hayirlisi budur belki canim 2016 sans getirsin kuzum ya zaten topink aralik ocak ayi hamis olalim umarim ugur getirir ben ugur getirsin diye acilis yaptim birbirimize burda dua edelimki belki birimizin birisine duasi tutar . yilmak yok rabbim bu sevgiyi.taddirsin isteyen her keze ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…