• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Amin canim hepimiz bebislerimizi gobusumuzde tasimis oluruz umutlar tukenmesin allahim duamizzi kabul etsin ,, :)
Allah isteyen bütün din kardeşlerimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinRabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

bizim durumumuz benziyor :) benim de 14ün de klomen bitti ilk yumurtam 15inde catladi 2 gün sonra 1 yumurta daha çatladı, doktor 2 hafta bekle dedi. beklemedeyim ben de. insallah hamişizdir :)
Hosgeldin canim kismette varsa hersey olur bende 04-12- de regl oldum 4 gunu klomen kullandim sabah aksam 9 .gunumde klomen bitti 12.gun yumurtam 15 mm dedi 14 gunumde yumurtam 19 mm dedi ayni gun catlatma ignesi yapildi 15 gunumde uzayan akintim geldi. ve kasiklarimda batma gogsum uclarimda karincalama gibi his ve krem gibi beyaz akintim var reglime 7 gun kaldi hayirlisi diyorum .allahim her kucagi bos birakmasin insallah ,, :)

canım ne zaman çatladığını bilmiyorum Ayın 14 ünde gittiğimde çatlamış dedi ayın kaçı 23daha on gün bile olmamış Adetime de yedi gün var işteama 7 gün varken çıkarm yaa
İkimizde ayniyiz 7 gun var benimde hadi guzel haberler verelim canim hakkimizda hayirlisi

Klomen ve catlatma ignesi kullananlar ikiz bebekleri olabiliyormus..... hadi bakalim hayirlisi.... ;)

Bende bu ay klomen kullandım 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün test pozitif di bugün negatif iğne etkisi sanırım. Bekliyorum
Ovulasyon testmi gebelik testimi canim hayirlisi olsun umutlar tukenmesin ,,, :)

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Ağustosta bi dış gebelik geçirdim. Sat 8 aralık. Bakalım inş bu ay sağlıklı bir gebelik geçirmek. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah bu ay tuttururuz.
hosgeldin canim cok gecmis olsun umarim bu defa bebis haberleri verirsin hepimiz verirriz allahim nasip eder o gunleri insallah.... ;)

Tabiki yaz bskarsin umut olur belirtilerimiz :KK66:
ama belirtileri her ay oluyor ki benim bir de bu ay sadece kasklrım aşırı derecede batma kramp var ve baski olunca acio yuz ustu yatamiom ve bir haftadır gazlar ve gögslerimi hassaslaşma oldu Normalde benim Adetime yakın olur bu iki gündürhafif var git gide biraz daha fazla hassaslaşıyor ve sürekli yeme isteği var inşallah kırgınlık baş ağrısı da var amagrip var ona bağlıyorum

ama belirtileri her ay oluyor ki benim bir de bu ay sadece kasklrım aşırı derecede batma kramp var ve baski olunca acio yuz ustu yatamiom ve bir haftadır gazlar ve gögslerimi hassaslaşma oldu Normalde benim Adetime yakın olur bu iki gündürhafif var git gide biraz daha fazla hassaslaşıyor ve sürekli yeme isteği var inşallah kırgınlık baş ağrısı da var amagrip var ona bağlıyorum
Anladim belirtilerimiz ayni ama ben grip degilim hayirlisi olsun canim bakalim cift cizgiyi hangimiz gorecegiz insallah hepimiz gorruz pozitifi ;)

Back