aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Kızlar size çatlama iğnesi yapılmış mıydı?
Evet bana yapildi gecen hafta persembe gunu cuma gunude uzayan akintim geldi .sende ne gibi etkiler oldu benim kasiklarim agridi ates basdi canim birde uzayan akintim seffaf renkte...

Evet bana yapildi gecen hafta persembe gunu cuma gunude uzayan akintim geldi .sende ne gibi etkiler oldu benim kasiklarim agridi ates basdi canim birde uzayan akintim seffaf renkte...
benim klomen 8. gün bitti 8. gün o kadar kötüydüm ki aşırı mide bulantısı kusma 9. gün devam etti ve belim de ağrıdı çok meğer yumurtam çatlamış o yapmış doktor 9.gün yumurtan çatlamış dedi 3 gün sonra bi daha çağırdı bi yumurtan daha çatlamış dedi. yumurtamın catlamasini ilk defa bu kadar cok belirtiyle hissettim. çatlama ignesine gerek kalmadı. en son cuma günü gitmistim doktora o gun 2.yumurtam çatlamış doktor artik 2 hafta beklicez dedi. Şu an çok belirtim yok. Sabah karnım cok şişti korktum acaba adet mi olcam diye gerçi adet icin de erken. sonra şişkinlik geçti

2. yumurtamin çatışmasını baz alırsam 9 günüm kaldı... mutlu son olur artik insallah. 20 ay oldu bebek isteyeli

2. yumurtamin çatışmasını baz alırsam 9 günüm kaldı... mutlu son olur artik insallah. 20 ay oldu bebek isteyeli
Regl tarihin ne zaman canim umarim hayellerimize kavusuruz tatlim bende 5 aralik 2013 yilinda bebise karar verdik umarim bu aralikta cift cizgiyi gorucem insallah sizlerende duanizi duysun rabbim canim :)

Regl tarihin ne zaman canim umarim hayellerimize kavusuruz tatlim bende 5 aralik 2013 yilinda bebise karar verdik umarim bu aralikta cift cizgiyi gorucem insallah sizlerende duanizi duysun rabbim canim :)
7 Aralikta adet olmustum hatta o da kimyasal gebelik gecirdim onun kanamasiydi ama kanda beta hgc cok yukselemedigi icin fiziki olarak beni çok etkilemedi. kiyamammm senin de bayaga olmuş Sabirla bekledik Rabbim yüzmüzü güldürsün inşallah. bi probleminiz var mi cnm ?

slm kızlar..inşallah aralık yada ocak da hamiş kalanlardan oluruz..benim bat 27 aralık bu sabah erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı..cuma yine yapmayı düşünüyorum..adet olmazsam da 27 aralıkta yaparım artıkk:) ama kendimi pek hamiş hissetmiyorum

belli olmaz :) ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim hic bi hamilelik belirtim yoktu

belli olmaz :) ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim hic bi hamilelik belirtim yoktu
bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim canım..6 aydır deniyoruz ve ilk kez gerçekten hamile olduğumu hissettim bir süre belirtim vardı çünkü..ama bu ay hiçbiri yok ondan hissedmiyorum..ama ümit dünyası adet görene kadar bir ümit var halaa:) sen ne zamandır istiyosun?

Orasi hic belli olmaz belirti olmadanda hamis olanlar var canim son 4 gun insallah 27 aralik gelmeyen regl tarihin olur tatlim

Umarim hamis haberlerini aliriz canim umut her zaman olsun gobusunde bebisin olsun insallah canim :)

ben de 4 ocakta test yapmayı düşünüyorum bi kaç gün geçmiş olacak. önce siz verirsiniz insallah müjdeyi sonra da ben
ben de 4 ocakta test yapmayı düşünüyorum bi kaç gün geçmiş olacak. önce siz verirsiniz insallah müjdeyi sonra da ben
İnsallah canim agzindan bal damliyor insallah hepimiz cift cizgiyi gorecegiz guzel haberler verecegiz bu topinkte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…