- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Evet bana yapildi gecen hafta persembe gunu cuma gunude uzayan akintim geldi .sende ne gibi etkiler oldu benim kasiklarim agridi ates basdi canim birde uzayan akintim seffaf renkte...Kızlar size çatlama iğnesi yapılmış mıydı?
benim klomen 8. gün bitti 8. gün o kadar kötüydüm ki aşırı mide bulantısı kusma 9. gün devam etti ve belim de ağrıdı çok meğer yumurtam çatlamış o yapmış doktor 9.gün yumurtan çatlamış dedi 3 gün sonra bi daha çağırdı bi yumurtan daha çatlamış dedi. yumurtamın catlamasini ilk defa bu kadar cok belirtiyle hissettim. çatlama ignesine gerek kalmadı. en son cuma günü gitmistim doktora o gun 2.yumurtam çatlamış doktor artik 2 hafta beklicez dedi. Şu an çok belirtim yok. Sabah karnım cok şişti korktum acaba adet mi olcam diye gerçi adet icin de erken. sonra şişkinlik geçtiEvet bana yapildi gecen hafta persembe gunu cuma gunude uzayan akintim geldi .sende ne gibi etkiler oldu benim kasiklarim agridi ates basdi canim birde uzayan akintim seffaf renkte...
2. yumurtamin çatışmasını baz alırsam 9 günüm kaldı... mutlu son olur artik insallah. 20 ay oldu bebek isteyelibenim klomen 8. gün bitti 8. gün o kadar kötüydüm ki aşırı mide bulantısı kusma 9. gün devam etti ve belim de ağrıdı çok meğer yumurtam çatlamış o yapmış doktor 9.gün yumurtan çatlamış dedi 3 gün sonra bi daha çağırdı bi yumurtan daha çatlamış dedi. yumurtamın catlamasini ilk defa bu kadar cok belirtiyle hissettim. çatlama ignesine gerek kalmadı. en son cuma günü gitmistim doktora o gun 2.yumurtam çatlamış doktor artik 2 hafta beklicez dedi. Şu an çok belirtim yok. Sabah karnım cok şişti korktum acaba adet mi olcam diye gerçi adet icin de erken. sonra şişkinlik geçti
Regl tarihin ne zaman canim umarim hayellerimize kavusuruz tatlim2. yumurtamin çatışmasını baz alırsam 9 günüm kaldı... mutlu son olur artik insallah. 20 ay oldu bebek isteyeli
7 Aralikta adet olmustum hatta o da kimyasal gebelik gecirdim onun kanamasiydi ama kanda beta hgc cok yukselemedigi icin fiziki olarak beni çok etkilemedi. kiyamammm senin de bayaga olmuşRegl tarihin ne zaman canim umarim hayellerimize kavusuruz tatlimbende 5 aralik 2013 yilinda bebise karar verdik umarim bu aralikta cift cizgiyi gorucem insallah sizlerende duanizi duysun rabbim canim :)
Regl tarihlerini alalim 04-12-2015 baslayan regl beklenen reglim ama beklenmeyen olsun30-12-2015 hadi bakalim sans getirsin bu topink arkadaslar
Amin canım inşallahAnladim belirtilerimiz ayni ama ben grip degilim hayirlisi olsun canim bakalim cift cizgiyi hangimiz gorecegiz insallah hepimiz gorruz pozitifi
ben de yapayım kız beraber yapalımCarsamba regl olmasam cuma 1 ocak da yapmayi dusunuyorum iki gun gecsin diyorum ,,,, :)
yapılmadı canım banaKızlar size çatlama iğnesi yapılmış mıydı?
ben de 4 ocakta test yapmayı düşünüyorum bi kaç gün geçmiş olacak. önce siz verirsiniz insallah müjdeyi sonra da benben de yapayım kız beraber yapalım
belli olmaz :) ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim hic bi hamilelik belirtim yoktuslm kızlar..inşallah aralık yada ocak da hamiş kalanlardan oluruz..benim bat 27 aralık bu sabah erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı..cuma yine yapmayı düşünüyorum..adet olmazsam da 27 aralıkta yaparım artıkk:) ama kendimi pek hamiş hissetmiyorum
Az kaldi canim bende 30-31 gibi beklenmeyen regl tarihimiz olsun insallah :)Canim bende 4 aralikta regl oldum 30-31 gibi regl tarihim zaman geçmiyor sanki
bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim canım..6 aydır deniyoruz ve ilk kez gerçekten hamile olduğumu hissettim bir süre belirtim vardı çünkü..ama bu ay hiçbiri yok ondan hissedmiyorum..ama ümit dünyası adet görene kadar bir ümit var halaa:) sen ne zamandır istiyosun?belli olmaz :) ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim hic bi hamilelik belirtim yoktu
Orasi hic belli olmaz belirti olmadanda hamis olanlar var canim son 4 gun insallah 27 aralik gelmeyen regl tarihin olur tatlimslm kızlar..inşallah aralık yada ocak da hamiş kalanlardan oluruz..benim bat 27 aralık bu sabah erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı..cuma yine yapmayı düşünüyorum..adet olmazsam da 27 aralıkta yaparım artıkk:) ama kendimi pek hamiş hissetmiyorum
Umarim hamis haberlerini aliriz canim umut her zaman olsun gobusunde bebisin olsun insallah canim :)bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim canım..6 aydır deniyoruz ve ilk kez gerçekten hamile olduğumu hissettim bir süre belirtim vardı çünkü..ama bu ay hiçbiri yok ondan hissedmiyorum..ama ümit dünyası adet görene kadar bir ümit var halaa:) sen ne zamandır istiyosun?
İnsallah kiz bakarsin cift cizgiyi gorruz tatlimben de yapayım kız beraber yapalım
çok sağol canımm..Allah bebiş isteğen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah..Umarim hamis haberlerini aliriz canim umut her zaman olsun gobusunde bebisin olsun insallah canim :)
ben de 4 ocakta test yapmayı düşünüyorum bi kaç gün geçmiş olacak. önce siz verirsiniz insallah müjdeyi sonra da ben
İnsallah canim agzindan bal damliyor insallah hepimiz cift cizgiyi gorecegiz guzel haberler verecegiz bu topinkte :)ben de 4 ocakta test yapmayı düşünüyorum bi kaç gün geçmiş olacak. önce siz verirsiniz insallah müjdeyi sonra da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?