• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

merhaba bende 2 aralık adet oldum doktora gittim yumurtalıklarım catlamıs dollenme bekliyorum 1 ocak gibi inşallah adet olmamda bebişim gelir bende aralık annesi olurum :)
Amin insallah bende 30 aralikta regl olmam insallah canim belirtileride mutlaka yazalim belki bir umut olur ... ;)

Periot takvimi indirdim telefonuma oda gebelik yuksek gunlerini soyluyor sadece yapmaniz gereken regl gunlerinizi yazin kac gun suruyor siklunuz oda size bilginize uygun gunler veriyor canim ( periot takvimi ) google yazin indirin derim ;)

bende asırı derece mıde yanması var ama hamılelıkte oluyor mu bılmıyorum ıste dua edelım bol bol dua artık
Benimde kasiklarimda batma var beyaz krem gibi akintim var insallah hamileyizdir ;)

Merhabalar ben bu ay klomen kullandim o yüzden benim Bat biraz karışık :) geçen hafta sali günü bir yumurtam çatladı cuma günü 2. yumurtam çatladı. normalde yumurta catladıktan 14 gün sonra adet olunduğu için hangi günü baz alcam bilemedim :) insallah adet olmayiz yeni yıla hamile gireriz :)

Merhabalar ben bu ay klomen kullandim o yüzden benim Bat biraz karışık :) geçen hafta sali günü bir yumurtam çatladı cuma günü 2. yumurtam çatladı. normalde yumurta catladıktan 14 gün sonra adet olunduğu için hangi günü baz alcam bilemedim :) insallah adet olmayiz yeni yıla hamile gireriz :)
Amin canim insallah hosgeldin arkadasim bende klomen kullandim yumurtam 19mm idi ayni gun catlatma ignesi verdi doktorum 24 saat gecmeden uzayan akintim oldu hayirlisi diyorum rabbim verecegi gunu saatini biliyor bizde o gunu beklicegiz hepimize allahim bebisler verir sag salim.saglikli bebislerimiz olur insallah :)

Bende bu ay klomen kullandım 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün test pozitif di bugün negatif iğne etkisi sanırım. Bekliyorum
Ignenin etkisi 14gunde gecioms sanirim bnde o yuzden yalmiom ama bn igne vurulmadm aralik 5kullanmaya başladım Onun da bitti 14 Dün de doktora gittim gittiğimde sağ yumurtalığın çatlamış dedi İğne falan vermedi hatta çok umutlu konuştu akalım nasip Ne diyelim hepimiz beklicez artık İnşallah hayırlısı olur tez zamanda anne oluruz:KK9::KK9:

Ignenin etkisi 14gunde gecioms sanirim bnde o yuzden yalmiom ama bn igne vurulmadm aralik 5kullanmaya başladım Onun da bitti 14 Dün de doktora gittim gittiğimde sağ yumurtalığın çatlamış dedi İğne falan vermedi hatta çok umutlu konuştu akalım nasip Ne diyelim hepimiz beklicez artık İnşallah hayırlısı olur tez zamanda anne oluruz:KK9::KK9:
İnşallah hayirlisiyla bekliyoruz bakalım ;)

Valla bana kalsa yap derim :KK70: ama sen bilirsin tabi. İğne etkisi de yok sende ne varsa o cikar.. Kaç gün oldu çatlama

Valla bana kalsa yap derim :KK70: ama sen bilirsin tabi. İğne etkisi de yok sende ne varsa o cikar.. Kaç gün oldu çatlama
canım ne zaman çatladığını bilmiyorum Ayın 14 ünde gittiğimde çatlamış dedi ayın kaçı 23daha on gün bile olmamış Adetime de yedi gün var işteama 7 gün varken çıkarm yaa

bizim durumumuz benziyor :) benim de 14ün de klomen bitti ilk yumurtam 15inde catladi 2 gün sonra 1 yumurta daha çatladı, doktor 2 hafta bekle dedi. beklemedeyim ben de. insallah hamişizdir :)

Amin canim hepimiz bebislerimizi gobusumuzde tasimis oluruz umutlar tukenmesin allahim duamizzi kabul etsin ,, :)

canım ne zaman çatladığını bilmiyorum Ayın 14 ünde gittiğimde çatlamış dedi ayın kaçı 23daha on gün bile olmamış Adetime de yedi gün var işteama 7 gün varken çıkarm yaa
Yapma ozaman bi kaç gün daha bekle varsa bile çıkmaz çünkü ;)

bizim durumumuz benziyor :) benim de 14ün de klomen bitti ilk yumurtam 15inde catladi 2 gün sonra 1 yumurta daha çatladı, doktor 2 hafta bekle dedi. beklemedeyim ben de. insallah hamişizdir :)
canım benim de gittiğimde sana da iki yumurta solda bir yumurta var dedi Sağ taraf çatlamış dedi ama ikisi birden demedi sonra ben dedim sol tarafımda sancı oldu O da dedi o tarafta çatlayacaktı dedi sonra sordu işte bana demişti gelmeden bir akşam önce birlikte ol diye ordu oldunuz mu dedi Evet dedim Ondan sonra birlikte ol demedi ama ben yine de işi sağlama alayım dedim ama doktor çok güzel konuştu İnşallah yakalamışız dur dedi Ben de inşallah dedim artık

Back