- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
aminn canım inşallah direk kan testi yaptırsana canım ya inan çok merek ettimSenmi benmi oooffffff yaaa heyecanliyim allahim bir supriz yap hepimize .....
ay canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın çok zor bende 2 sene yapamdım ilaçlar kullandim kanser hücresi vardı çok şükür atlattım o günleri bekliyorumm istiyorumm şimdiden özlüyorum onun nefesinle uyanmak onun nefesinle uyumak istiyorum şimdiden çok aşığım onaBende 9 aylık evliyim :)))) ilki boş gebelikti benim malesef Ekim 1 de kürtaj oldum. Doktor 3 ay yasak dedi gebelik. Daha yeni düzene oturdu herşey):) hayırlısı bakalım canımm ya
Opuyorum yanaktan yarin 2016 ya saniyeleri sayarken 5-4-3-2-1 deyince hamileyim demeyi nasip etsin allahim insallah ami aminaminn canım inşallah direk kan testi yaptırsana canım ya inan çok merek ettim
ay nasıl dugulandim sana anlatamam şuan gözlerim dolu dolu görmeni isterdimmmm inşallah canım ne kadar gzüell şeylerrrr söyledin dualarım en içiten seninleOpuyorum yanaktan yarin 2016 ya saniyeleri sayarken 5-4-3-2-1 deyince hamileyim demeyi nasip etsin allahim insallah ami amin
Amin canim senin icinde dua ediyorum 2016senin yilin olur insallah herkezin yili olsun bebis isteyenlerin yili olsun canimay nasıl dugulandim sana anlatamam şuan gözlerim dolu dolu görmeni isterdimmmm inşallah canım ne kadar gzüell şeylerrrr söyledin dualarım en içiten seninle
Bende regl olmadim hayirlisi olsun 4 ocakga kadar degisiklik olmasa test yaptiracam insallah yuzumuz guler canim ya kocana guzel hediye olur gercekten kizzzx heyecan basti offfff
sağol canım benim aminnn inşallahAmin canim senin icinde dua ediyorum 2016senin yilin olur insallah herkezin yili olsun bebis isteyenlerin yili olsun canim
Canim atesim 36.9 larda sanci varla yok arasinda bilemiyorum ikimiz icinde hayirlisi olsun 2016 da guzel haberlerle girelim test yapalim yarin hayirlisi neyse o olsun canim he birde goguslerim agriyor sistiler rabbim neylerse guzel eyler yarin ogreniriz ne oldugunuKendinde değişiklik hissediyor musun canım agrın varmı? Çok sagol inş. Kendimi ümitlendirmekte istemiyorum aslında ama hayırlısıyla hepimizin yüzü güler inş.
Sendeki durum.nasil agri filan anlatirmisin canimKendinde değişiklik hissediyor musun canım agrın varmı? Çok sagol inş. Kendimi ümitlendirmekte istemiyorum aslında ama hayırlısıyla hepimizin yüzü güler inş.
Sendeki durum.nasil agri filan anlatirmisin canim
İnsallah hamissin canim yarin test yap kirmizilar gelmese bence trst yap derim .bende sadece gogsum sisdi uclari agriyor hayirlisi olsun cnmBende duygusallık hat safada gaz cok var ondan sanırımkarnım çok hareketli arada agrım oluyor sanki adet okucakmısım gibi bilmiyorum ya senin gögüslerde kararma gibi oluşmalar varmı?
İnsallah hamissin canim yarin test yap kirmizilar gelmese bence trst yap derim .bende sadece gogsum sisdi uclari agriyor hayirlisi olsun cnm
Amin canım sanada çok geçmiş olsun herşey geride kaldı artk önümüzde güzel hamisli bebisli günler göreceğiz :)))ay canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın çok zor bende 2 sene yapamdım ilaçlar kullandim kanser hücresi vardı çok şükür atlattım o günleri bekliyorumm istiyorumm şimdiden özlüyorum onun nefesinle uyanmak onun nefesinle uyumak istiyorum şimdiden çok aşığım ona
Ve kanamam oldu hamış diilim[/QUOT
Amin canim insallah sende hepimizde bebislerimizi saglikli sihatli bebislerimizi aliriz kucagimiza... aminAslında yarın gitmeyi düşünmüyorum canım hastalanmazsam eğer cumartesi gitmeyi düşünüyorum senden güzel haber bekliyorum inş. İstediğin sonuçla karşılaşır bebişini kucağına saglıklı bişekilde alırsın...
30 ocak 2016 yilin olur canim insallah bebisini 30 ocakta supriz yapar pozitifi gorursun allahin izniyle ...Ve kanamam oldu hamış diilim
İnşallah canımm.. Senden yok mu bi haber :) test yapmadın mı hala :)2016 yilimiz hayirlara vesile olur insallah gulmeyen yuz kalmaz insallah .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?