- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
4 yıllık evliyim ilk bebeğim olcak inşallah canim 4 aydır düşünüyoruz allah nasip ederse inşallah sen canimNe kadarlık evlisin canım. Ne zamandır istiyorsun ilk bebiş mi olcak Allâh nasip ederse :)
Bende 9 aylık evliyim :)))) ilki boş gebelikti benim malesef Ekim 1 de kürtaj oldum. Doktor 3 ay yasak dedi gebelik. Daha yeni düzene oturdu herşey):) hayırlısı bakalım canımm ya4 yıllık evliyim ilk bebeğim olcak inşallah canim 4 aydır düşünüyoruz allah nasip ederse inşallah sen canim
Cok guzel calismalara devam tutunsun bebisbenim ovu testleri 7. 9. ve 10. günler en sonuncu yu biraz önce yaptım
Günaydın kızlar regl olmamışım ama dün gece cok ağrım oldu acaba serophene kullandığım için gecikme olmuş olabilirmi
Cok guzel calismalara devam tutunsun bebisbirde sabah yapilan testler daha iyi sonuc veriyor sabah 10-11satlerde 2 saat su yemek bisey yenmicek canim...
Evet canım benimm inşallah olursa birlikte gün sayarız :)gzüel olur canım birlikte beklicez desene 15 ocağıı
Bende olmadim hadi hayirli bebis haberleri verriz canimGünaydın kızlar regl olmamışım ama dün gece cok ağrım oldu acaba serophene kullandığım için gecikme olmuş olabilirmi
Amin insallah hepimiz mutlu haberler verelim kizlar ..hadı haberını beklıyorummmm umut ol bıze :*
Bende olmadim hadi hayirli bebis haberleri verriz canim
canım serophene nıye gecıktırsınkı o yumurtlamanı saglıyor ınsallah gecıkmen bebıstendır
Bende regl olmadim hayirlisi olsun 4 ocakga kadar degisiklik olmasa test yaptiracam insallah yuzumuz guler canim ya kocana guzel hediye olur gercekten kizzzx heyecan basti offfffBazılarında gecikme oldugunu duymuştum ama inş. Değildir
canımm naptın test yaptın mıııAmin insallah hepimiz mutlu haberler verelim kizlar ..
Bugun olmadim simdilik .beklicem test icin erken diye dusunuyorum hayirlisi canimcanımm naptın test yaptın mııı
Tekrar derken? yoksa bebismi var hadi hayirlisi olsun canimbende yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum tekrar heyecandan dayanamıyorummmmmmmm
tamam canım hayılsı inşallah güzel haberler çok heycan yaptım haBugun olmadim simdilik .beklicem test icin erken diye dusunuyorum hayirlisi canim
Senmi benmi oooffffff yaaa heyecanliyim allahim bir supriz yap hepimize .....tamam canım hayılsı inşallah güzel haberler çok heycan yaptım ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?