aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

ayy aminn inşallah canım e sırayla ilk senden güzel haber alırız sonra benden ama ilk önceee Ikra meyra var bakalımm hayırlı haberler inşallah
Amin insallah canim son 24 saat olmayan reglim olsun cok heyecenliyim ,,,,

İki yil negatifti umarim bu defa pozitif olur insallah alistik canim ya sabir ya samet diye diye beklemeye alistik
hee anladım olsun herşeyin başı sabır ben 4 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedim sonra rahim ağzı yarası çıktı ve kötü huylu çıktı kanser hücresi 24 ay takipdeydim 3ayda bir smear testi verdim ilaç kullandım e sonra 47mm kist hap vercem dedi istemedim çocuk istiyordum çünkü soğan suyu derken küçülttüm baya en son 4 ay önce doktor artk sıkıntı yok bi sorun gözükmüyor dedi 4 aydır deniyorum hayılısı sabırla bekliyorum bide tabi kayınvalidemle altlı üstü oturuyorum ev aldı kendisi gitcek inşallah kafam daha rahat olur diye düşünüyorum

Cok gecmis olsun cok sukur atlatmisin yeni eviniz ugurlu gelir insallah bebislerinle musmutlu hayatiniz olur insallah canim ....

Canim dogal caylardan uzak duruyorum agrikesicilerden uzak duruyorum baska haplardanda uzak duruyorum bunlara dikkat ediyorum hayirlisi canim ya rabbim melegimi verecegi gunu bekliyorum
Ben de elimden geldiğince çayı demli içmemeye çalışıyorum, bitki çayları söktürücü olabiliyor canım haklısın i yapıyorsun ilaçlara ilave ilaç niteliğindeki kremlere de dikkat et bence

Aynen canım ben de neredeyse 6 aydır falan folik asit kullanıyorum içim şişti valla içe içe biraz da daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ceviz yoğurt falan öyle çok özel şeyler değil ama.

ayy aminn inşallah canım e sırayla ilk senden güzel haber alırız sonra benden ama ilk önceee Ikra meyra var bakalımm hayırlı haberler inşallah
inşallah canım hayırlısı rabbimden sırasıyla hayırlısıyla hepimize, tüm isteyenlere

Canım tekrardan geçmiş olsun ben bir kere daha okumuştum hikayeni biliyorum, o zaman da söylemiştim ya, önce sen sağlıklı ol ki sağlıklı evladını olsun allahın izniyle. Gelmiş geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah

çalışmalara devamm ama çocuk yapma düşünces var ya bi türlü o istek olmuyo bir anada yoksa tek biz de mi öyle oluyor anlamadım yaa
Canımm ılişkide kafaya takmamak çok daha iyi. Eminim o yüzden olmuyordur istek.,ya yine olmazsa düşüncesiyle :) Oca ayı hepimize uğur getirecek inşallh :)

Evet canım biliyorum demiştin önce sağlığın diye hatırladım amin rabbim bizler için hayırlısı neyse onu versin inşallah

Canımm ılişkide kafaya takmamak çok daha iyi. Eminim o yüzden olmuyordur istek.,ya yine olmazsa düşüncesiyle :) Oca ayı hepimize uğur getirecek inşallh :)
aynen canım bunu çook iyi biliyorum ama olmuyor işte daha önce yoktu böyle hiiç ama çok takıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…