- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Amin insallah canim son 24 saat olmayan reglim olsun cok heyecenliyim ,,,,ayy aminn inşallah canım e sırayla ilk senden güzel haber alırız sonra benden ama ilk önceeeIkra meyra var bakalımm hayırlı haberler inşallah
Siz bu aralar calisin 1 hafta boyunca firsatlari degerlendirin bebisler tutunsun hayirlisigzüel olur canım birlikte beklicez desene 15 ocağıı
inşallah canımm kan testi niye yapmadın veya idrar çok sabırlısın maşallah da yap demem zaten bekle bencedeAmin insallah canim son 24 saat olmayan reglim olsun cok heyecenliyim ,,,,
çalışmalara devamm ama çocuk yapma düşünces var ya bi türlü o istek olmuyo bir anada yoksa tek biz de mi öyle oluyor anlamadım yaaSiz bu aralar calisin 1 hafta boyunca firsatlari degerlendirin bebisler tutunsun hayirlisi
İki yil negatifti umarim bu defa pozitif olur insallah alistik canim ya sabir ya samet diye diye beklemeye alistikinşallah canımm kan testi niye yapmadın veya idrar çok sabırlısın maşallah da yap demem zaten bekle bencede
hee anladım olsun herşeyin başı sabır ben 4 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedim sonra rahim ağzı yarası çıktı ve kötü huylu çıktı kanser hücresi 24 ay takipdeydim 3ayda bir smear testi verdim ilaç kullandım e sonra 47mm kist hap vercem dedi istemedim çocuk istiyordum çünkü soğan suyu derken küçülttüm baya en son 4 ay önce doktor artk sıkıntı yok bi sorun gözükmüyor dedi 4 aydır deniyorum hayılısı sabırla bekliyorum bide tabi kayınvalidemle altlı üstü oturuyorum ev aldı kendisi gitcek inşallah kafam daha rahat olur diye düşünüyorumİki yil negatifti umarim bu defa pozitif olur insallah alistik canim ya sabir ya samet diye diye beklemeye alistik
Cok gecmis olsun cok sukur atlatmisin yeni eviniz ugurlu gelir insallah bebislerinle musmutlu hayatiniz olur insallah canim ....hee anladım olsun herşeyin başı sabır ben 4 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedim sonra rahim ağzı yarası çıktı ve kötü huylu çıktı kanser hücresi 24 ay takipdeydim 3ayda bir smear testi verdim ilaç kullandım e sonra 47mm kist hap vercem dedi istemedim çocuk istiyordum çünkü soğan suyu derken küçülttüm baya en son 4 ay önce doktor artk sıkıntı yok bi sorun gözükmüyor dedi 4 aydır deniyorum hayılısı sabırla bekliyorum bide tabi kayınvalidemle altlı üstü oturuyorum ev aldı kendisi gitcek inşallah kafam daha rahat olur diye düşünüyorum
çok sağol canım içimi dökverdim 2dk daCok gecmis olsun cok sukur atlatmisin yeni eviniz ugurlu gelir insallah bebislerinle musmutlu hayatiniz olur insallah canim ....
Ben de elimden geldiğince çayı demli içmemeye çalışıyorum, bitki çayları söktürücü olabiliyor canım haklısın i yapıyorsun ilaçlara ilave ilaç niteliğindeki kremlere de dikkat et benceCanim dogal caylardan uzak duruyorum agrikesicilerden uzak duruyorum baska haplardanda uzak duruyorum bunlara dikkat ediyorum hayirlisi canim ya rabbim melegimi verecegi gunu bekliyorum
Aynen canım ben de neredeyse 6 aydır falan folik asit kullanıyorum içim şişti valla içe içebebek düşündüğümüz için mutlaka dikkat etmeliyiz kendimize bende ağrı kesici antibiyotik ve bitki çaylarından bazıları tabi uzak durmaya çalışıyorum zaten şu siraar ya incir suyu yada sooğan suyu hep bu tarz şeyler içiyorum bid 5 aydır flik asit kullanıyorum
inşallah canım hayırlısı rabbimdenayy aminn inşallah canım e sırayla ilk senden güzel haber alırız sonra benden ama ilk önceeeIkra meyra var bakalımm hayırlı haberler inşallah
Canım tekrardan geçmiş olsun ben bir kere daha okumuştum hikayeni biliyorum, o zaman da söylemiştim ya, önce sen sağlıklı ol ki sağlıklı evladını olsun allahın izniyle. Gelmiş geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallahhee anladım olsun herşeyin başı sabır ben 4 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedim sonra rahim ağzı yarası çıktı ve kötü huylu çıktı kanser hücresi 24 ay takipdeydim 3ayda bir smear testi verdim ilaç kullandım e sonra 47mm kist hap vercem dedi istemedim çocuk istiyordum çünkü soğan suyu derken küçülttüm baya en son 4 ay önce doktor artk sıkıntı yok bi sorun gözükmüyor dedi 4 aydır deniyorum hayılısı sabırla bekliyorum bide tabi kayınvalidemle altlı üstü oturuyorum ev aldı kendisi gitcek inşallah kafam daha rahat olur diye düşünüyorum
Canımm ılişkide kafaya takmamak çok daha iyi. Eminim o yüzden olmuyordur istek.,ya yine olmazsa düşüncesiyle :) Oca ayı hepimize uğur getirecek inşallh :)çalışmalara devamm ama çocuk yapma düşünces var ya bi türlü o istek olmuyo bir anada yoksa tek biz de mi öyle oluyor anlamadım yaa
Evet canım biliyorum demiştin önce sağlığın diye hatırladım amin rabbim bizler için hayırlısı neyse onu versin inşallahBen de elimden geldiğince çayı demli içmemeye çalışıyorum, bitki çayları söktürücü olabiliyor canım haklısın i yapıyorsun ilaçlara ilave ilaç niteliğindeki kremlere de dikkat et bence
Aynen canım ben de neredeyse 6 aydır falan folik asit kullanıyorum içim şişti valla içe içebiraz da daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ceviz yoğurt falan öyle çok özel şeyler değil ama.
inşallah canım hayırlısı rabbimdensırasıyla hayırlısıyla hepimize, tüm isteyenlere
Canım tekrardan geçmiş olsun ben bir kere daha okumuştum hikayeni biliyorum, o zaman da söylemiştim ya, önce sen sağlıklı ol ki sağlıklı evladını olsun allahın izniyle. Gelmiş geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
aynen canım bunu çook iyi biliyorum ama olmuyor işte daha önce yoktu böyle hiiç ama çok takıyorum yaCanımm ılişkide kafaya takmamak çok daha iyi. Eminim o yüzden olmuyordur istek.,ya yine olmazsa düşüncesiyle :) Oca ayı hepimize uğur getirecek inşallh :)
Amiiin canıım amin..Evet canım biliyorum demiştin önce sağlığın diye hatırladım amin rabbim bizler için hayırlısı neyse onu versin inşallah
ay canımm inşallah olmazsın..normalde oluyormudu böyle sancılarınKızlar yarın adet günüm karnımda ara ara agrı oluyor çok hareket var gurul dama şeklinde of ya hasta olmam inş.
İnsallah olmayiz canim son 24 saat olmayan olsunOluyordu of yaa bakalım belkide sabaha kırmızılarla uyanırım inş. Hasta olmam
aminnnnn kızar inaşllah olmasınnnnn dua ediyorum sizler içinnİnsallah olmayiz canim son 24 saat olmayan olsun
iyi geceler canim Amin canim insallah umutlar tukenmesin allahimaminnnnn kızar inaşllah olmasınnnnn dua ediyorum sizler içinn
Ne kadarlık evlisin canım. Ne zamandır istiyorsun ilk bebiş mi olcak Allâh nasip ederse :)aynen canım bunu çook iyi biliyorum ama olmuyor işte daha önce yoktu böyle hiiç ama çok takıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?