- 11 Ekim 2015
- 201
- 140
- 18
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
haha pardon yaa 15 i canım senin ne zamanCanım bat derken beklenen adet tarihin nezaman ocak ayında demek istedim
haha pardon yaa 15 i canım senin ne zaman
Olmayan bat olur insallah hadi 12.gunun bugun 12-14-16-18-20. Gunlerde calismalara baslayin
Benim de 15 Ocak canım :)) inşallah bebiş haberlerinde gelirsinn :)haha pardon yaa 15 i canım senin ne zaman
İnsallah bebis haberi verirsin canim.heyecan dorukta adet belirtilerim var gibi 1 ocak normalde adet günüm inşaallah olmam hayırlısıyla zaman gecmıyor sankı ya
Amin canim evet 30-31 hala atesim yuksek 36.9 heyecanlandim simdi hayirlisi olsun canim ya isteyen herkeze rabbim saglikli bebisler verir birde benim normal degerim 35.3Canım bat ne zamandı ? 30-31 mi demiştin? Önceki gebeliğimde bana da sıcak basmıştı hep. Hadi inşallah hamilesindir canım yaaa.
Inşallah canım ya senin bat ne zamandı?
Harika valla canım normalde epey düşükmüş hadi hayırlısıAmin canim evet 30-31 hala atesim yuksek 36.9 heyecanlandim simdi hayirlisi olsun canim ya isteyen herkeze rabbim saglikli bebisler verir birde benim normal degerim 35.3
Canım bende heyecanlandim senin adına umarım hamilesindir güzel haberlerini bekliyorumAmin canim evet 30-31 hala atesim yuksek 36.9 heyecanlandim simdi hayirlisi olsun canim ya isteyen herkeze rabbim saglikli bebisler verir birde benim normal degerim 35.3
insallah canlarim dua edelim birbirimize bu yil kucagimizda meleklerimiz olur onlara gulumserizCanım bende heyecanlandim senin adına umarım hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum
Hayirlisi olsun canim yarin olmayayim off az kaldi sizlerdende guzel haber almak mutlu eder beni hepimiz mutlu olalimHarika valla canım normalde epey düşükmüş hadi hayırlısı
İnşallah vardır bebiş :) haberlerini bekliyorummm:)Hayirlisi olsun canim yarin olmayayim off az kaldi sizlerdende guzel haber almak mutlu eder beni hepimiz mutlu olalim
İnsallah kuzum yaa hepimizin bebisleri olsun allahimmİnşallah vardır bebiş :) haberlerini bekliyorummm:)
Canım biraz atlamış gibi olcak ama o psikolojiye girmemek gerekiyor. Yani ya hamileysem, acaba hamile miyim, bu ayda mi olmicak gibisinden o psikolojiye sokmak insanı yıpratır. En güzeli oluruna bırakmak bebiş oldumu zaten ona göre hareket eder insan. Düşünsene hamile olduğunu zannedip, o psikolojiye girip, şunu yemeyecegim bunu yicem yapmak tam bi hayal kırıklığı bence!Ikra meyra , masalolsunnn arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Belki Hamileyimdir deyip ne olur ne olmaz diye dikkat ettiğiniz ya da yediğimiz bişey, sakındığınız şeyler var mı?
Canim dogal caylardan uzak duruyorum agrikesicilerden uzak duruyorum baska haplardanda uzak duruyorum bunlara dikkat ediyorum hayirlisi canim ya rabbim melegimi verecegi gunu bekliyorumIkra meyra , masalolsunnn arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Belki Hamileyimdir deyip ne olur ne olmaz diye dikkat ettiğiniz ya da yediğimiz bişey, sakındığınız şeyler var mı?
bebek düşündüğümüz için mutlaka dikkat etmeliyiz kendimize bende ağrı kesici antibiyotik ve bitki çaylarından bazıları tabi uzak durmaya çalışıyorum zaten şu siraar ya incir suyu yada sooğan suyu hep bu tarz şeyler içiyorum bid 5 aydır flik asit kullanıyorumIkra meyra , masalolsunnn arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Belki Hamileyimdir deyip ne olur ne olmaz diye dikkat ettiğiniz ya da yediğimiz bişey, sakındığınız şeyler var mı?
ayy aminn inşallah canım e sırayla ilk senden güzel haber alırız sonra benden ama ilk önceee
Benim bat 9 ocak canım yaaa. Allah büyük.inşallah 2016 yılı bizlere hayırlı uğurlu gelir
gzüel olur canım birlikte beklicez desene 15 ocağııBenim de 15 Ocak canım :)) inşallah bebiş haberlerinde gelirsinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?