aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Olmayan bat olur insallah hadi 12.gunun bugun 12-14-16-18-20. Gunlerde calismalara baslayin

İnşallah canım benim. Biliyorummm başladık canım düzenli olarak herşey yolunda çok şükür :) tuhaf gelicek ama ben bugüne kadar gebe kalmak için yapılması gerekiyor ya bi süre pek yapmazdım bi yatardım ertesi gün yapmazdım bilmiyordum

Canım bat ne zamandı ? 30-31 mi demiştin? Önceki gebeliğimde bana da sıcak basmıştı hep. Hadi inşallah hamilesindir canım yaaa.

Inşallah canım ya senin bat ne zamandı?
Amin canim evet 30-31 hala atesim yuksek 36.9 heyecanlandim simdi hayirlisi olsun canim ya isteyen herkeze rabbim saglikli bebisler verir birde benim normal degerim 35.3

Son düzenleme:
Ikra meyra , masalolsunnn arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Belki Hamileyimdir deyip ne olur ne olmaz diye dikkat ettiğiniz ya da yediğimiz bişey, sakındığınız şeyler var mı?
Canım biraz atlamış gibi olcak ama o psikolojiye girmemek gerekiyor. Yani ya hamileysem, acaba hamile miyim, bu ayda mi olmicak gibisinden o psikolojiye sokmak insanı yıpratır. En güzeli oluruna bırakmak bebiş oldumu zaten ona göre hareket eder insan. Düşünsene hamile olduğunu zannedip, o psikolojiye girip, şunu yemeyecegim bunu yicem yapmak tam bi hayal kırıklığı bence!

Ikra meyra , masalolsunnn arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Belki Hamileyimdir deyip ne olur ne olmaz diye dikkat ettiğiniz ya da yediğimiz bişey, sakındığınız şeyler var mı?
Canim dogal caylardan uzak duruyorum agrikesicilerden uzak duruyorum baska haplardanda uzak duruyorum bunlara dikkat ediyorum hayirlisi canim ya rabbim melegimi verecegi gunu bekliyorum

bebek düşündüğümüz için mutlaka dikkat etmeliyiz kendimize bende ağrı kesici antibiyotik ve bitki çaylarından bazıları tabi uzak durmaya çalışıyorum zaten şu siraar ya incir suyu yada sooğan suyu hep bu tarz şeyler içiyorum bid 5 aydır flik asit kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…