Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

Amin hepimizin tutar inşallah sizin kaç yumurta toplandı ve 5 güne kaç tane gelebildi k kaliteleri nedir benimkiler 3AA denildi
14 toplandı 5. Güne 8 adet geldi 6 si genetige gitti umarım hepsi sağlıklı gelir o kısım beni korkutuyor kalite olarak ayrıntılı bilmiyorum. Amin inşallah

Merhaba hangi hastanede tadevai oluyorsunuz develet hastanesimi..benimde bir oğlum var devlet hastanesi ücretsiz şekilde yapiyormu çocuğu olanlara bildiğim kadariyla ücretli oluyor

Evet bende öyle duymuştum.ozeller çok pahalı araştırmada n rir fiyatlar acaba
150 bini bulur toplamda dediler bize. 56 bin hastaneye veriliyormuş. Geçen hafta salı başladım ilaçlara şu ana kadar 30 bin verdim eczaneye bugün kontrol günüm bekliyorum şu anda iğnelerim bitmişti bakalım bugün ne kadar vericem eczaneye

merhaba ben de bahçeci Fulya’da tedaviye başladım 28 aralıkta inşallah tek seferde olur benim ilk denemem olacak heyecanlıyım , korkuyorum bir yandan umutluyum hakkımızda hayırlısı diyorum dua edin bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…