• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olacaklar ? :)

Değer hakkında düşünceniz nedir kizlar ben bu gün sağlık ocağında verdim bizim yeni aile hekimi oğlumun deyimiyle biraz donuk bir insan😅sonucu sormaya gittiğimde ne diyimki yaaaniii erken daha dedi bende sonucu söyle yeterli dedim 😂ama daha erken dedi ya sen sonucu soylermisin dedim erken olduğunu bende farkındayım dedim sonra söyledi cımbızla aldım sonucu ağzından😂😂😂

Değer hakkında düşünceniz nedir kizlar ben bu gün sağlık ocağında verdim bizim yeni aile hekimi oğlumun deyimiyle biraz donuk bir insan😅sonucu sormaya gittiğimde ne diyimki yaaaniii erken daha dedi bende sonucu söyle yeterli dedim 😂ama daha erken dedi ya sen sonucu soylermisin dedim erken olduğunu bende farkındayım dedim sonra söyledi cımbızla aldım sonucu ağzından😂😂😂
Merhaba kacinci gununuzdu transferde biz ayni gun mu olmustuk sanki?

Benden 2 gun sonra olmussunuz yani tam bir hafta olmus bir hafta icin iyi bir deger gibi ama iki gune bir %60-100 artis gostermesi gerekiyor umarim saglikla ilerler gebeliginiz :) ben de ev testlerine devam
İnsalla hiç birimizin emeği boşa gitmez canim 🥰 ben evde erken gebelik testi yaptım hafif pembe çizgi çıktı ikitane yaptım çıkınca kanda baktim

Canım benim dr özellikle test için sağlık ocağında yaptırmayın dedi, herhangi bir özel hastanede yaptırın dedi. Çünkü sağlık ocağı kanları aldıktan sonra hemen laboratuvara yollamıyormuş saati varmış oda geç saatlere kaldığı için sonucu etkiliyormuş. Sen istersen özeldede bir ver kan belki daha fazladır beta artışı 🥰

Back