- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Amin canim inşallah nedense burdaki herkes mutlu haberi yazakmis gibi hissediyorum inşallahHayırlı olsun çok sevindim , umut oldu haberiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim inşallah nedense burdaki herkes mutlu haberi yazakmis gibi hissediyorum inşallahHayırlı olsun çok sevindim , umut oldu haberiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah hamişlerin hislerine güveniyorumAmin canim inşallah nedense burdaki herkes mutlu haberi yazakmis gibi hissediyorum inşallah
Ay inşallah bol dua istiyorummAmin canim inşallah nedense burdaki herkes mutlu haberi yazakmis gibi hissediyorum inşallah
Elbette hepinize dua ediyorum canimAy inşallah bol dua istiyorumm
Merhaba kacinci gununuzdu transferde biz ayni gun mu olmustuk sanki?Değer hakkında düşünceniz nedir kizlar ben bu gün sağlık ocağında verdim bizim yeni aile hekimi oğlumun deyimiyle biraz donuk bir insansonucu sormaya gittiğimde ne diyimki yaaaniii erken daha dedi bende sonucu söyle yeterli dedim ama daha erken dedi ya sen sonucu soylermisin dedim erken olduğunu bende farkındayım dedim sonra söyledi cımbızla aldım sonucu ağzından
26 Aralık PerşembeMerhaba kacinci gununuzdu transferde biz ayni gun mu olmustuk sanki?
Benden 2 gun sonra olmussunuz yani tam bir hafta olmus bir hafta icin iyi bir deger gibi ama iki gune bir %60-100 artis gostermesi gerekiyor umarim saglikla ilerler gebeliginiz :) ben de ev testlerine devam26 Aralık Perşembe
İnsalla hiç birimizin emeği boşa gitmez canim ben evde erken gebelik testi yaptım hafif pembe çizgi çıktı ikitane yaptım çıkınca kanda baktimBenden 2 gun sonra olmussunuz yani tam bir hafta olmus bir hafta icin iyi bir deger gibi ama iki gune bir %60-100 artis gostermesi gerekiyor umarim saglikla ilerler gebeliginiz :) ben de ev testlerine devam
Hayırlı olsun çok sevindim ben de kaset test yaptım 5. Gün çok silik çizgi çıktı hemen. İnşallah vardırKizlar toplanın ben kan verdim sonuç 41 çıktı
Canım benim dr özellikle test için sağlık ocağında yaptırmayın dedi, herhangi bir özel hastanede yaptırın dedi. Çünkü sağlık ocağı kanları aldıktan sonra hemen laboratuvara yollamıyormuş saati varmış oda geç saatlere kaldığı için sonucu etkiliyormuş. Sen istersen özeldede bir ver kan belki daha fazladır beta artışıDeğer hakkında düşünceniz nedir kizlar ben bu gün sağlık ocağında verdim bizim yeni aile hekimi oğlumun deyimiyle biraz donuk bir insansonucu sormaya gittiğimde ne diyimki yaaaniii erken daha dedi bende sonucu söyle yeterli dedim ama daha erken dedi ya sen sonucu soylermisin dedim erken olduğunu bende farkındayım dedim sonra söyledi cımbızla aldım sonucu ağzından
Ben bu sabah verdim ama doktor haftaosnu giriyor araya pazartesi sonuç çıkar dedi e zaten doktorum pazartesi yap dedi bir anlamı kalmadı yani hahaha aynı gün 2 test sonucu ogrenicemKizlar varmı test yaptıran?
Valla ya komik oldu
Olsun olsun sonuç güzel olsundaValla ya komik oldu
İnşallah pazartesi öğreneceğizOlsun olsun sonuç güzel olsunda
Bana da dua edinOlsun olsun sonuç güzel olsunda