Aminnn inşallahTabiki ediyorum rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı transfer olacaklar ? :)
- Konu Sahibi vurall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Haziran 2024
- 37
- 9
- 1
- 27
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
İnşallah mutlu haberlerini yazarsın buraya canimKızlar bende 27 aralıkta transfer yaptırdım pazartesi gününü bekliyorum kan vermek için
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Sonuç?Ben yaptım
Yarın bidaha yapcam 22.76 çıktıSonuç?
Cok mutlu oldum gebe olmaniza benim de 8 gun falan var ama 6 aydir falan deniyoruz her ay belirti ariyorum kendimde husran oluyor sonra sonuc. Bugun diger aylardan farkli olarak nezle oldum sadece burnum akiyor kolay kolay usutmem ve sizin gibi sadece sag kasigim ağrı giriyor tek taraflı beyaz akintim var uç dort gundur ayagimin altina da kramp girdi normal dururken durduk yere ne oldugunu anlamadim yasim 24 bu arada 2 kez anne olacagim nasipseYarın bidaha yapcam 22.76 çıktı
Siz sag kasik ağrısını adetinize kaç gun varken ogrendiginizYarın bidaha yapcam 22.76 çıktı
Teşekkür ederim canım ama 9 cu gün değerim düşük bu güzel katlarsa rahatlarım ben transferden 5 gün sonra falan ağırdı ama en şiddetlisi 7 ci gündü bıcak saplar gibiydi cnm inşallah rabbim gönlüne göre versin cnmCok mutlu oldum gebe olmaniza benim de 8 gun falan var ama 6 aydir falan deniyoruz her ay belirti ariyorum kendimde husran oluyor sonra sonuc. Bugun diger aylardan farkli olarak nezle oldum sadece burnum akiyor kolay kolay usutmem ve sizin gibi sadece sag kasigim ağrı giriyor tek taraflı beyaz akintim var uç dort gundur ayagimin altina da kramp girdi normal dururken durduk yere ne oldugunu anlamadim yasim 24 bu arada 2 kez anne olacagim nasipse
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Yarın bidaha yapcam 22.76 çıktı
Ay merak ettim sonuç çıktımı?Ben de kan verdim nihayet 5 ev testinden sonra bir iki saate cikacak zaman gecmiyoor
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Ay gözünüz aydın inşallah sonuclarimiz pazartesi güzel artmış olurYarın bidaha yapcam 22.76 çıktı
- 16 Ağustos 2024
- 1.024
- 1.008
- 48
- 33
Kan verdin mi?28 Aralık transfer oldum kan versem belli olur mu sonuç
Sağol teşekkür ederim inşallah cnmAy gözünüz aydın inşallah sonuclarimiz pazartesi güzel artmış olur
Gözün aydın Cnm inşallah Amin26 aralık transfer olanlar bu gün 9.günümde kan verdim 217.4 geldi sonuç, pazartesi tekrar kan vereceğim, İnşallah sağlıklı artar. İnşallah darısı tüm bekleyenlerin başın
Gözün aydın canımBen de 24 aralik transferiyim bugun 11. Gun, beta degerim 388. Buradaki tum guzel kadinlara dua ediyorum
Çok sevindim adınıza inşallah geriye ben kaldım 26 Aralık transferden bana da çok dua edin olur mu ? T tpbebekanne 1 16 M R M26 aralık transfer olanlar bu gün 9.günümde kan verdim 217.4 geldi sonuç, pazartesi tekrar kan vereceğim, İnşallah sağlıklı artar. İnşallah darısı tüm bekleyenlerin başına
Rabbim gönülü göre versin cnm inşallah seninde pozitif olurÇok sevindim adınıza inşallah geriye ben kaldım 26 Aralık transferden bana da çok dua edin olur mu ? T tpbebekanne 1 16 M R M