• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olacaklar ? :)

Yarın bidaha yapcam 22.76 çıktı
Cok mutlu oldum gebe olmaniza 🥰 benim de 8 gun falan var ama 6 aydir falan deniyoruz her ay belirti ariyorum kendimde husran oluyor sonra sonuc. Bugun diger aylardan farkli olarak nezle oldum sadece burnum akiyor kolay kolay usutmem ve sizin gibi sadece sag kasigim ağrı giriyor tek taraflı beyaz akintim var uç dort gundur ayagimin altina da kramp girdi normal dururken durduk yere ne oldugunu anlamadim yasim 24 bu arada 2 kez anne olacagim nasipse

Cok mutlu oldum gebe olmaniza 🥰 benim de 8 gun falan var ama 6 aydir falan deniyoruz her ay belirti ariyorum kendimde husran oluyor sonra sonuc. Bugun diger aylardan farkli olarak nezle oldum sadece burnum akiyor kolay kolay usutmem ve sizin gibi sadece sag kasigim ağrı giriyor tek taraflı beyaz akintim var uç dort gundur ayagimin altina da kramp girdi normal dururken durduk yere ne oldugunu anlamadim yasim 24 bu arada 2 kez anne olacagim nasipse
Teşekkür ederim canım ama 9 cu gün değerim düşük bu güzel katlarsa rahatlarım ben transferden 5 gün sonra falan ağırdı ama en şiddetlisi 7 ci gündü bıcak saplar gibiydi cnm inşallah rabbim gönlüne göre versin cnm

26 aralık transfer olanlar bu gün 9.günümde kan verdim 217.4 geldi sonuç, pazartesi tekrar kan vereceğim, İnşallah sağlıklı artar.🥹 İnşallah darısı tüm bekleyenlerin başına🎀😘
Çok sevindim adınıza inşallah geriye ben kaldım 26 Aralık transferden 😄bana da çok dua edin olur mu ? T tpbebekanne 1 16 M R M

Back