• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olacaklar ? :)

Bende 24 aralikta rransfer oldum pazrtesi kan verme gunum ama yairn verecegim. Bu arada erken gebelik testinde iki gun once negatif gördüm gerci yinede bir umut.

31 aralıkta transfer oldum. 3. Gün taze embriyorsu. Bugün 5. Günüm . İki gündür kasığım belim ağrıyor. Alt karnım baya şişiyor . Acaba rahmim su mu toplamıştır. Hiç böyle şeyler yaşayanınız var mı. İlçede oturuyorum . Doktor 2 saat uzakta ondan gidemedim.

31 aralıkta transfer oldum. 3. Gün taze embriyorsu. Bugün 5. Günüm . İki gündür kasığım belim ağrıyor. Alt karnım baya şişiyor . Acaba rahmim su mu toplamıştır. Hiç böyle şeyler yaşayanınız var mı. İlçede oturuyorum . Doktor 2 saat uzakta ondan gidemedim.
Karnın kullandığın ilaçlardan şişiyordur. Rahim nasıl ve neden su toplasın, kendini böyle şeylere inandırma. Kasık bel ağrısı da normal yerleşmeye çalışıyordur embriyo.

Kasık ve bel agriniz normal ama gaz sancısı da yapıyor bende şiş gibiydim. Asiri Kanama olmadığı sürece panik olmayın

Karnın kullandığın ilaçlardan şişiyordur. Rahim nasıl ve neden su toplasın, kendini böyle şeylere inandırma. Kasık bel ağrısı da normal yerleşmeye çalışıyordur embriyo.
15 tane yumurta toplandı. Nette baktığımda ohss sendromu gibi yazıyor. Aklıma kötü şeyler geldi sağ olun.

Kasık ve bel agriniz normal ama gaz sancısı da yapıyor bende şiş gibiydim. Asiri Kanama olmadığı sürece panik olmayın
Aynen gaz da yapıyor. Normalde kabız gibiyim ama şu süreçte afedersiniz her wcye gittiğimde tuvalete çıkıyorum. Bağırsaklarımda hareketli. Kanamam yok çok şükür. Teşekkür ederim yazdığınız için.

Aynen gaz da yapıyor. Normalde kabız gibiyim ama şu süreçte afedersiniz her wcye gittiğimde tuvalete çıkıyorum. Bağırsaklarımda hareketli. Kanamam yok çok şükür. Teşekkür ederim yazdığınız için.
Rica ederim ne demek içinizi ferahlattiysa , kabız olmamaya dikkat edin ikinma olmasın doktorum demişti

15 tane yumurta toplandı. Nette baktığımda ohss sendromu gibi yazıyor. Aklıma kötü şeyler geldi sağ olun.
İnternette her yazana inanma sana transfer yapılmadı mı. Yeni opu olsan anlarım da transferden sonra bunun imkanı yok. Kabız da değilmişsin anormal hiçbir şeyin yok yani. Ağrı elbette olacak kasıkta.

Ohss opudan sonra oluyor başıma geldiği için biliyorum:) zaten transferden birkaç öncesi kontrol ediliyorsunuz sıvı ihtimali olsa hiç yapmıyorlar içiniz rahat olsun gazdır o

Kızlar 17 aralıkta transfer olan arkadaşın sonıucu nasıldı bende 17 aralıkda oldum transfer dr gittimi sizin sonuçlarınız belli mi

Back