Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı transfer olacaklar ? :)
- Konu Sahibi vurall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cok tesekkurler sizin de oyleGözün aydın canım
Rica ederimCok tesekkurler sizin de oyle
Kızlar ben catlatma iğnesi kullanmıstım transferden 6 gün önce. Catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor bilen var mı bugun catlatma ignesinin 12. transferin 6.gü
Amin inşallah kuzumRabbim gönülü göre versin cnm inşallah seninde pozitif olur
- 22 Ekim 2024
- 20
- 13
- 3
- 16 Ağustos 2024
- 1.025
- 1.008
- 48
- 33
Karnın kullandığın ilaçlardan şişiyordur. Rahim nasıl ve neden su toplasın, kendini böyle şeylere inandırma. Kasık bel ağrısı da normal yerleşmeye çalışıyordur embriyo.31 aralıkta transfer oldum. 3. Gün taze embriyorsu. Bugün 5. Günüm . İki gündür kasığım belim ağrıyor. Alt karnım baya şişiyor . Acaba rahmim su mu toplamıştır. Hiç böyle şeyler yaşayanınız var mı. İlçede oturuyorum . Doktor 2 saat uzakta ondan gidemedim.
Kasık ve bel agriniz normal ama gaz sancısı da yapıyor bende şiş gibiydim. Asiri Kanama olmadığı sürece panik olmayın31 aralıkta transfer oldum. 3. Gün taze embriyorsu. Bugün 5. Günüm . İki gündür kasığım belim ağrıyor. Alt karnım baya şişiyor . Acaba rahmim su mu toplamıştır. Hiç böyle şeyler yaşayanınız var mı. İlçede oturuyorum . Doktor 2 saat uzakta ondan gidemedim.
- 22 Ekim 2024
- 20
- 13
- 3
15 tane yumurta toplandı. Nette baktığımda ohss sendromu gibi yazıyor. Aklıma kötü şeyler geldi sağ olun.Karnın kullandığın ilaçlardan şişiyordur. Rahim nasıl ve neden su toplasın, kendini böyle şeylere inandırma. Kasık bel ağrısı da normal yerleşmeye çalışıyordur embriyo.
- 22 Ekim 2024
- 20
- 13
- 3
Aynen gaz da yapıyor. Normalde kabız gibiyim ama şu süreçte afedersiniz her wcye gittiğimde tuvalete çıkıyorum. Bağırsaklarımda hareketli. Kanamam yok çok şükür. Teşekkür ederim yazdığınız için.Kasık ve bel agriniz normal ama gaz sancısı da yapıyor bende şiş gibiydim. Asiri Kanama olmadığı sürece panik olmayın
Rica ederim ne demek içinizi ferahlattiysa , kabız olmamaya dikkat edin ikinma olmasın doktorum demiştiAynen gaz da yapıyor. Normalde kabız gibiyim ama şu süreçte afedersiniz her wcye gittiğimde tuvalete çıkıyorum. Bağırsaklarımda hareketli. Kanamam yok çok şükür. Teşekkür ederim yazdığınız için.
Opu olduğunuzda bu dediğiniz olabilir ama transfer ile alakası yok15 tane yumurta toplandı. Nette baktığımda ohss sendromu gibi yazıyor. Aklıma kötü şeyler geldi sağ olun.
- 16 Ağustos 2024
- 1.025
- 1.008
- 48
- 33
İnternette her yazana inanma sana transfer yapılmadı mı. Yeni opu olsan anlarım da transferden sonra bunun imkanı yok. Kabız da değilmişsin anormal hiçbir şeyin yok yani. Ağrı elbette olacak kasıkta.15 tane yumurta toplandı. Nette baktığımda ohss sendromu gibi yazıyor. Aklıma kötü şeyler geldi sağ olun.
- 23 Ekim 2024
- 210
- 117
- 18
- 27
Ohss opudan sonra oluyor başıma geldiği için biliyorum:) zaten transferden birkaç öncesi kontrol ediliyorsunuz sıvı ihtimali olsa hiç yapmıyorlar içiniz rahat olsun gazdır o15 tane yumurta toplandı. Nette baktığımda ohss sendromu gibi yazıyor. Aklıma kötü şeyler geldi sağ olun.
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Ayyyyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebisini inşallahBen de 24 aralik transferiyim bugun 11. Gun, beta degerim 388. Buradaki tum guzel kadinlara dua ediyorum
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Aralık 17mi27mi?Kızlar 17 aralıkta transfer olan arkadaşın sonıucu nasıldı bende 17 aralıkda oldum transfer dr gittimi sizin sonuçlarınız belli mi
Cok cok tesekkurler hep beraber olsun insallahAyyyyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebisini inşallah
- 30 Nisan 2023
- 1.870
- 1.974
- 53
- 31
Ayy çok sevindim , hayırlı olsun26 aralık transfer olanlar bu gün 9.günümde kan verdim 217.4 geldi sonuç, pazartesi tekrar kan vereceğim, İnşallah sağlıklı artar. İnşallah darısı tüm bekleyenlerin başına
17 aralıkAralık 17mi27mi?