- 23 Ekim 2024
- 213
- 120
- 18
- 27
Yarasınnnnnİdrar yolu ağrısı var dünden beri yazdım hemsireme daha cevap vermedi. Göğüste hassasiyet ara kramplar da normal kabul ediliyor. Sigarayı da bıraktım ya iştah desen arşa çıkacak sürekli acıkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarasınnnnnİdrar yolu ağrısı var dünden beri yazdım hemsireme daha cevap vermedi. Göğüste hassasiyet ara kramplar da normal kabul ediliyor. Sigarayı da bıraktım ya iştah desen arşa çıkacak sürekli acıkıyorum
Öncelikle hepinize mutlu sağlık huzurlu ve bebekli bir yil diliyorum kizlar nasıl olduğuma gelirsek arada kaşık ağrısı ve göğüsler de şişme ve ağrı var onun dışında bir şey yok bekliyorumNe alemdesin şafak 5 mi diyoruz bugun ? Nasil geçiyor
Ben en az 12 güne etkisi geçiyor diye biliyorumKızlar ben catlatma iğnesi kullanmıstım transferden 6 gün önce. Catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor bilen var mı bugun catlatma ignesinin 12. transferin 6.günü
Evet ben dayanamadim test yaptim 4 ve 5inci gunlerde ve pozitif cikti ama catlatma ignesi sebebiyle oldugunu dusunuyorum test gunumu beklicemBen en az 12 güne etkisi geçiyor diye biliyorum
Daha çok erken inşallah tutunmuştur hepimizin bebisleriEvet ben dayanamadim test yaptim 4 ve 5inci gunlerde ve pozitif cikti ama catlatma ignesi sebebiyle oldugunu dusunuyorum test gunumu beklicem
Zaman yaklaştıkça vakit geçmiyor sanki. Benim 3 gün feci bel ağrım vardı ama bu gün hiç bir şeyim yok . Sizin test gününüz ne zamandı?Kizlar sesini çıkmıyor neler yapıyorsunuz bekleyiş devam mı
Pazar benim test günüm ama merakına yenik düşmek ten korkuyorumZaman yaklaştıkça vakit geçmiyor sanki. Benim 3 gün feci bel ağrım vardı ama bu gün hiç bir şeyim yok . Sizin test gününüz ne zamandı?
Mutlu yıllar canım, aynı belirtiler bende de devam ediyorÖncelikle hepinize mutlu sağlık huzurlu ve bebekli bir yil diliyorum kizlar nasıl olduğuma gelirsek arada kaşık ağrısı ve göğüsler de şişme ve ağrı var onun dışında bir şey yok bekliyorum
Ay kaçta vereceksin bende gideceğim pazartesi sabahPazar benim test günüm ama merakına yenik düşmek ten korkuyorum
Sabah erken saatlerde veririm diye düşünüyorumAy kaçta vereceksin bende gideceğim pazartesi sabah
Hakkımızda hayırlısını diliyorumSabah erken saatlerde veririm diye düşünüyorum
Bunca dayandık az kaldı, şimdi yalnış testlere moral bozmayalım bende kendime öyle diyorumPazar benim test günüm ama merakına yenik düşmek ten korkuyorum
Amin canimHakkımızda hayırlısını diliyorum
Ayyyyyy hayırlı olsun darısı başımıza inşallahKizlar toplanın ben kan verdim sonuç 41 çıktı
Dayanamadın mi bende bugün hemsireme erken yapayim dedim yok dediKizlar toplanın ben kan verdim sonuç 41 çıktı
Yok valla dayanamadımDayanamadın mi bende bugün hemsireme erken yapayim dedim yok dedi
Amin canim inşallah güzel haberlerinizi paylaşın burdaAyyyyyy hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim , umut oldu haberiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar toplanın ben kan verdim sonuç 41 çıktı