Sen de mi 2. Çocuk için deneme yapıyorsun şu aralar? Benim de tüp bebek oğlum var o da 8 yaşında. İlk denemede olmuştu. 2. İçin 5 kere denedik olmadı bakalım bu sefer ne olacak. Tüm dondurulmuş spermlerimiz de bitti bu son tüptü. Oğlum çok kardeş istiyor ben de yalnız kalsın istemiyorum. İlkinde olması gerçekten mucizeymiş..kısmet canım benim oğlum var 8 yaşında oda tüp bebek ikinci denemede oğlum oldu ilk negatif denemede en kaliteli embriyo transferi yaptılar tutmadı ikincide düşük kalite iki embriyo transferi oldum hatta doktor çok umutlu konusmamisti bende umutsuz bir şekilde beklemiştim ama şimdi oğlum 8 yaşında hiç umutsuz düşünme
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı transfer olacaklar ? :)
- Konu Sahibi vurall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende 25 Aralık'ta transfer oldum 3ocakta test günümBen 25inde oldum transfer. Hiçbir belirti yok sadece progesteron fitil kullanıyorum. 5 ocak gibi test yapmayı düsünüyorum
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
ilkinde olmadı canım bu yazdıklarım oğlumun zamanında olanlar yanlış anlaşıldım galiba ikinci çocuk için ilkez yaptık tüp bebek ama daha sonucu bekliyrm transferin 4 günü bu günSen de mi 2. Çocuk için deneme yapıyorsun şu aralar? Benim de tüp bebek oğlum var o da 8 yaşında. İlk denemede olmuştu. 2. İçin 5 kere denedik olmadı bakalım bu sefer ne olacak. Tüm dondurulmuş spermlerimiz de bitti bu son tüptü. Oğlum çok kardeş istiyor ben de yalnız kalsın istemiyorum. İlkinde olması gerçekten mucizeymiş..
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
ben 26 sında transfer oldumBen 25inde oldum transfer. Hiçbir belirti yok sadece progesteron fitil kullanıyorum. 5 ocak gibi test yapmayı düsünüyorum
Hızlı gidiyor valla benim ne çabuk 4 gün geçti bilmiyorum pazartesi günü test vericem sağ olsun eşim annem babam yanlız bırakmıyorlar vakit şu gibi geçiyorkizlar nasıl gidiyor şafak
İnşallah hemen pozitif görürsünilkinde olmadı canım bu yazdıklarım oğlumun zamanında olanlar yanlış anlaşıldım galiba ikinci çocuk için ilkez yaptık tüp bebek ama daha sonucu bekliyrm transferin 4 günü bu gün
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
amin canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunİnşallah hemen pozitif görürsün
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
ne
güzel bu süreçte en önemli şey destekHızlı gidiyor valla benim ne çabuk 4 gün geçti bilmiyorum pazartesi günü test vericem sağ olsun eşim annem babam yanlız bırakmıyorlar vakit şu gibi geçiyor
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
- 23 Ekim 2024
- 213
- 120
- 18
- 27
Sizin 3.gün embriyosuydu değil miHızlı gidiyor valla benim ne çabuk 4 gün geçti bilmiyorum pazartesi günü test vericem sağ olsun eşim annem babam yanlız bırakmıyorlar vakit şu gibi geçiyor
- 23 Ekim 2024
- 213
- 120
- 18
- 27
Aynı gündeyizben 26 sında transfer oldum
ben estrofem her 8 saatte, sabah akşam progestan fitil 2 adet, progestan dex iğne tek, folik asit. Sizinde aynı şekilde mi?trasfer sonrası ne ilaç kullanıyorsunuz kizlar
Yok 5. Gün dondurulmuş embriyoSizin 3.gün embriyosuydu değil mi
Estrofem , folik asit, kan sulandirici igne Progestan fitil ve promester igne= popomun üstüne oturamıyorum valla ağrıyor artıktrasfer sonrası ne ilaç kullanıyorsunuz kizlar
- 23 Ekim 2024
- 213
- 120
- 18
- 27
Ha testinizi 12.gün istemiş dr o zaman ben 9.gün vereceğim kanYok 5. Gün dondurulmuş embriyo
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
yok canım benim sadece progesteron fitil Saba akşam ikişer tane bide folik asitAynı gündeyiz
ben estrofem her 8 saatte, sabah akşam progestan fitil 2 adet, progestan dex iğne tek, folik asit. Sizinde aynı şekilde mi?
Aynı gündeyiz
ben estrofem her 8 saatte, sabah akşam progestan fitil 2 adet, progestan dex iğne tek, folik asit. Sizinde aynı şekilde mi?
10. Gün ama pazar gününe denk geldiği için 11. Gün istedi ilk transferimde de 10. GündüHa testinizi 12.gün istemiş dr o zaman ben 9.gün vereceğim kan
Ne alemdesin şafak 5 mi diyoruz bugun ? Nasil geçiyorne
güzel bu süreçte en önemli şey destek
- 23 Ekim 2024
- 213
- 120
- 18
- 27
test günüm gelirmi diye bekliyorum bel ağrısı mahvetti, dr yazdım kanama veya lekelenme yoksa endişe edilecek bir durum yok diyor. Sizin nasıl gidiyor var mı herhangi bir belirtiNe alemdesin şafak 5 mi diyoruz bugun ? Nasil geçiyor
İdrar yolu ağrısı var dünden beri yazdım hemsireme daha cevap vermedi. Göğüste hassasiyet ara kramplar da normal kabul ediliyor. Sigarayı da bıraktım ya iştah desen arşa çıkacak sürekli acıkıyorumtest günüm gelirmi diye bekliyorum bel ağrısı mahvetti, dr yazdım kanama veya lekelenme yoksa endişe edilecek bir durum yok diyor. Sizin nasıl gidiyor var mı herhangi bir belirti