• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olacaklar ? :)

kısmet canım benim oğlum var 8 yaşında oda tüp bebek ikinci denemede oğlum oldu ilk negatif denemede en kaliteli embriyo transferi yaptılar tutmadı ikincide düşük kalite iki embriyo transferi oldum hatta doktor çok umutlu konusmamisti bende umutsuz bir şekilde beklemiştim ama şimdi oğlum 8 yaşında hiç umutsuz düşünme
Sen de mi 2. Çocuk için deneme yapıyorsun şu aralar? Benim de tüp bebek oğlum var o da 8 yaşında. İlk denemede olmuştu. 2. İçin 5 kere denedik olmadı bakalım bu sefer ne olacak. Tüm dondurulmuş spermlerimiz de bitti bu son tüptü. Oğlum çok kardeş istiyor ben de yalnız kalsın istemiyorum. İlkinde olması gerçekten mucizeymiş..

Sen de mi 2. Çocuk için deneme yapıyorsun şu aralar? Benim de tüp bebek oğlum var o da 8 yaşında. İlk denemede olmuştu. 2. İçin 5 kere denedik olmadı bakalım bu sefer ne olacak. Tüm dondurulmuş spermlerimiz de bitti bu son tüptü. Oğlum çok kardeş istiyor ben de yalnız kalsın istemiyorum. İlkinde olması gerçekten mucizeymiş..
ilkinde olmadı canım bu yazdıklarım oğlumun zamanında olanlar yanlış anlaşıldım galiba ikinci çocuk için ilkez yaptık tüp bebek ama daha sonucu bekliyrm transferin 4 günü bu gün

Aynı gündeyiz 😀

ben estrofem her 8 saatte, sabah akşam progestan fitil 2 adet, progestan dex iğne tek, folik asit. Sizinde aynı şekilde mi?
yok canım benim sadece progesteron fitil Saba akşam ikişer tane bide folik asit
Aynı gündeyiz 😀

ben estrofem her 8 saatte, sabah akşam progestan fitil 2 adet, progestan dex iğne tek, folik asit. Sizinde aynı şekilde mi?

Kızlar ben catlatma iğnesi kullanmıstım transferden 6 gün önce. Catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor bilen var mı bugun catlatma ignesinin 12. transferin 6.günü

Ne alemdesin 😄 şafak 5 mi diyoruz bugun ? Nasil geçiyor
test günüm gelirmi diye bekliyorum 🥲 bel ağrısı mahvetti, dr yazdım kanama veya lekelenme yoksa endişe edilecek bir durum yok diyor. Sizin nasıl gidiyor var mı herhangi bir belirti 🥹

test günüm gelirmi diye bekliyorum 🥲 bel ağrısı mahvetti, dr yazdım kanama veya lekelenme yoksa endişe edilecek bir durum yok diyor. Sizin nasıl gidiyor var mı herhangi bir belirti 🥹
İdrar yolu ağrısı var dünden beri yazdım hemsireme daha cevap vermedi. Göğüste hassasiyet ara kramplar da normal kabul ediliyor. Sigarayı da bıraktım ya iştah desen arşa çıkacak sürekli acıkıyorum 😄

Back