Varsa cıkar belki bir umutla istecanim ignenin etkisi suruyordur 11 gun 12 gunde ancak gecer
canim sen ilk kezmi igne vuruldun. O ignenin icinde hcg hormonu var yani ve 11 12 gun vucutta kaliyor. Yani zaten varsada yoksada bu surede yaptigin testler pozitif cikar varmis gibiVarsa cıkar belki bir umutla iste
Evt ilk kez yaptırdım bekleyelim o zaman biraz dahacanim sen ilk kezmi igne vuruldun. O ignenin icinde hcg hormonu var yani ve 11 12 gun vucutta kaliyor. Yani zaten varsada yoksada bu surede yaptigin testler pozitif cikar varmis gibi
Olsun canım bu ay benimde bos gececek gibi beraber takiliriz artik onumuzdeki aya olur insallahYaa yerleşme mii falan derken ben adet oldum resmen. Hem de tam 5 gün erken ilk defa böyle bisey oldu. Elde tutulur tek iyi durum adetlerimin düzenli olmasi idi o da bozuldu. Bu erken regl nedeniyle aralık ayında ikinci kez yılın son günü falan test yaparım muhtemelen o nedenle topicde devam
Benimde yarin kalkip bir test yapasim var yaniiiii daha 11 gun var ama igneden pozitif cikar belki
Benimde 24 kasimda akintim vardiyumurtlama günümdü bakalim bekliyoruzTarihlerimiz ayni canim ben 22 kasmda igne yaptrdm 24 sabahida çatladı insallh hamile kalırız sag kasigimda batmalar oluyo cok merak ediyorum ya
Olsun canım bu ay benimde bos gececek gibi beraber takiliriz artik onumuzdeki aya olur insallah
Iliskilerde isteksizdim bu ay nedense hep zor geldi bana yat kalk falanAaa neden öyle diyosun
Bide baya bi strese girdim yani. Bulundugum yerdeki doktoru begenmedim o yuzden baska sehire gittim surekli iki gune bir git gel falan. Ustune bide oglum biraz üşütmüş rahatsizlandi. Esimin işi tam bu sira yogun oldu zaman kisitli oldu falan oooo yaniAaa neden öyle diyosun
Öyle deme inşallah senin bu ay olumlu sonuçlanır. Bize belirtileri anlatırsin canımmOlsun canım bu ay benimde bos gececek gibi beraber takiliriz artik onumuzdeki aya olur insallah
Onun olacagi varsa olur canim isteksizlige bakmazIliskilerde isteksizdim bu ay nedense hep zor geldi bana yat kalk falan
Bende olumlu gececek mi pek bilemiyorun allahtan hayirlisi canim ama bnde daha onceki klomen kullandigimda hamile kalmistim dedim ya onuda ilk kk da paylasmistim o topigi acip acip okuyorum nasil belirtilerim vardı diye falanÖyle deme inşallah senin bu ay olumlu sonuçlanır. Bize belirtileri anlatırsin canımm
Insallah olur canim ya ozledik bebek sevmeyi ailecek :-( oglum da surekli soruyor zaten kardesim ne zaman gelcek hani gelmedi diyeOnun olacagi varsa olur canim isteksizlige bakmaz
Canım uzun süre beklesem de ayaga kalkınca yine akıyor benimki. Normal mi sence
Iliskilerde isteksizdim bu ay nedense hep zor geldi bana yat kalk falan
Dogru soyluyorsun canimKızlar bu takvimler yüzünden ilişkiyi görev bilinci olarak algılıyoruz. Sanki yapmamız lazım gibi hissediyor ve zorunluluk psikolojisine giriyoruz. Ama ne kadar zevk alınır (biraz müstehcen olacak ama ne kadar ıslanılırsa) rahim spermlerin ilerlemesi için o kadar müsait bir zemin haline geliyor. Lütfen görev mantığından ve zorunluluk hissinden hem kendiniz çıkın hem eşlerinize bunu yaşatmayın. Sevgiler