Canım uzun süre beklesem de ayaga kalkınca yine akıyor benimki. Normal mi senceBen iki hamilelik yaşadım canım. İkisinde de yastık koyup en az bi saat yatmıştım. Ama hamile kalamadığım diğer aylarda da yapıyordum bunu. Etkisini bilemiyorum çok ama en azından dışarı kaçmıyo askerler
Eger yerlesme kanamasiysa canim yarin sabah varsa testi tekrarla cikabilirKızlaaaar özellikle hamilelik geçirmiş arkadaşlar yardımmmm !! Adete 5 gün var sabah test yaptım negatif ve şimdi pembe pembe hafif kanama gelmiş, bu yerleşme kanaması olabilir mii? Öyle olsa test de çıkması gerekir miydi. Yoksa önce yerleşme sonra mii hcg yükselir ????
Herhangi bir tedavi görmüyorum sebebi Yok çünkü bu hafta adet olursam hormonlara baktırıcam sonrasında hsg çektiricem sen tedavi görüyor musun canımKader ortağıyız desene canım. 2 yıl bitti ben evleneli. Olsaydı belki yaşına değerdi şimdi. Sen tedavi görüyo musun peki
Canım benim bat dün ya da önceki gündü hafta içi doktora gideceğim kese görebilir miyim diye. İnşallah tutar senin deAynısı canım. İnşallah tutar. Senin bat ne zaman
Canım tabiki önce yerleşecek ki kana hormon salsın:) yani yerleşme kanamasıysa senin adet gecikmenden sonra ancak belli olur. Önce kana geçecek oradan da idrara. Hadi inşallah bebektir canım yaKızlaaaar özellikle hamilelik geçirmiş arkadaşlar yardımmmm !! Adete 5 gün var sabah test yaptım negatif ve şimdi pembe pembe hafif kanama gelmiş, bu yerleşme kanaması olabilir mii? Öyle olsa test de çıkması gerekir miydi. Yoksa önce yerleşme sonra mii hcg yükselir ????
Akması normal canım o sıvı spermlerin etrafını saran bir sıvı işe yarayan kısım rahim ağzından ilerliyor içi boş sıvı geri çıkıyorCanım uzun süre beklesem de ayaga kalkınca yine akıyor benimki. Normal mi sence
Allahımm inşallah öyledir, yine hormonların ve aklımın oyunu değildir inşallah. 5 gün erken regl olacağımı sanmıyorum ama bir yandan da olsa bugün testte çıkardı diyorum. Salı sabah tekrar test yapayım bari yine bir umut oldu hayırlısı olsun inşallahCanım tabiki önce yerleşecek ki kana hormon salsın:) yani yerleşme kanamasıysa senin adet gecikmenden sonra ancak belli olur. Önce kana geçecek oradan da idrara. Hadi inşallah bebektir canım ya
Nasil yani canim anlamadmcanim benimde bat 10 aralik az once test yaptim tertemiz cikti 23 kasimda ovulasyon pik yapmisti
Canım ben klomen+ Ovitrelle çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. Bu 3.denememiz. Eşimde sorun yok bende yumurta tembelliği var. Rahim filmi de çekindim , tüplerim açık çıktı. Doktor olur diyor ama henüz pozitifi göremedikHerhangi bir tedavi görmüyorum sebebi Yok çünkü bu hafta adet olursam hormonlara baktırıcam sonrasında hsg çektiricem sen tedavi görüyor musun canım
Anladım canım inşallah işe yarayanlar yumoşumu bulmuşturAkması normal canım o sıvı spermlerin etrafını saran bir sıvı işe yarayan kısım rahim ağzından ilerliyor içi boş sıvı geri çıkıyor
Canım eğer yerleşmeyse 5 gün bekle bence. Benim yerleşmeden 5 gün sonra çok silik çıktı daha önce yapsam çıkmazdı. Zaten senin da bat gününe geliyor tam garanti olur. Ovulasyon gününden 10 gün geçti mi? Yumurta çatladıktan 10 gün sonra belli olma ihtimali yüksek.Allahımm inşallah öyledir, yine hormonların ve aklımın oyunu değildir inşallah. 5 gün erken regl olacağımı sanmıyorum ama bir yandan da olsa bugün testte çıkardı diyorum. Salı sabah tekrar test yapayım bari yine bir umut oldu hayırlısı olsun inşallah
Bulmuştur inşallah canım eşinde sorun yokmuş sen de tedavi görmüşsün olmaması için bir sebep yok inşallah Allahım nasip eder bu ay hamile haberini alırız canımAnladım canım inşallah işe yarayanlar yumoşumu bulmuştur
Yumurta ne zaman çatladı bilmiyorum canım ama 10. Gün doktorda idim 18 mm yumurta boyutu demişti. Bugün 25. Gün ve ben 30 günde bir adet oluyorum. Senin yerleşme kanaması ne zaman olmuştu ve ne kadar nasıl oldu canımCanım eğer yerleşmeyse 5 gün bekle bence. Benim yerleşmeden 5 gün sonra çok silik çıktı daha önce yapsam çıkmazdı. Zaten senin da bat gününe geliyor tam garanti olur. Ovulasyon gününden 10 gün geçti mi? Yumurta çatladıktan 10 gün sonra belli olma ihtimali yüksek.
Canım benim yerleşme kanaması olmadı. Yerleşme olduğu gün benim tüm gün aşırı başım döndü. Midem bulandı biraz kasık ağrısı yaşadım filan. Ertesi gün halsizlik dışında bir şey kalmadı o yüzden gebelik de pozitif çıkınca dedim o gün yerleşmiş demek ki diye. Normalde de yumurtlamadan sonra 5. gün filan yerleşiyor 10.gün de kanda çıkıyor diye okudum hep bilimsel yazılarda ama kişiye göre değişir mi bilmiyorum.Yumurta ne zaman çatladı bilmiyorum canım ama 10. Gün doktorda idim 18 mm yumurta boyutu demişti. Bugün 25. Gün ve ben 30 günde bir adet oluyorum. Senin yerleşme kanaması ne zaman olmuştu ve ne kadar nasıl oldu canım
:)) canım sen bana adete 5 gün varken bekle sabırsızım bekle diyordun kendin benden aceleci çıktınBenimde yarin kalkip bir test yapasim var yaniiiii daha 11 gun var ama igneden pozitif cikar belki
Çok sağol cevapların için canımm, muhtemelen bişey yok. Erken adet olacağım muhtemelen, hayırlısı.Canım benim yerleşme kanaması olmadı. Yerleşme olduğu gün benim tüm gün aşırı başım döndü. Midem bulandı biraz kasık ağrısı yaşadım filan. Ertesi gün halsizlik dışında bir şey kalmadı o yüzden gebelik de pozitif çıkınca dedim o gün yerleşmiş demek ki diye. Normalde de yumurtlamadan sonra 5. gün filan yerleşiyor 10.gün de kanda çıkıyor diye okudum hep bilimsel yazılarda ama kişiye göre değişir mi bilmiyorum.
O yumurtlama sonrası günler geçmek bilmiyor ya insan Çatlıyor meraktan :)Benimde yarin kalkip bir test yapasim var yaniiiii daha 11 gun var ama igneden pozitif cikar belki