İyi düşün iyi olsun canım. İnşallah bu ay tutunmuştur. Yerleşme kanaması yaşayanlar da çok burada ama bende olmadı herkesin farklı oluyor belirtileri. Ben de birkaç gündür adet olacak gibi ara ara hissediyorum korkuyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hasretle bebek bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Çok sağol cevapların için canımm, muhtemelen bişey yok. Erken adet olacağım muhtemelen, hayırlısı.
Amiiin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah. Biraz daha bekleyeyimm en iyisi.İyi düşün iyi olsun canım. İnşallah bu ay tutunmuştur. Yerleşme kanaması yaşayanlar da çok burada ama bende olmadı herkesin farklı oluyor belirtileri. Ben de birkaç gündür adet olacak gibi ara ara hissediyorum korkuyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hasretle bebek bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
canim sen yazmissinki onceki sayfalarda test yapsam gebelik cikarmi demissin. Bende dedimki benimde bat 10 aralik ben test yaptim cikmadiNasil yani canim anlamadm
Bazı kisilerin 1 hafta onceden belli oluyoms o ihtimal yok demi suancanim sen yazmissinki onceki sayfalarda test yapsam gebelik cikarmi demissin. Bende dedimki benimde bat 10 aralik ben test yaptim cikmadi
bilmiyorumki canim onlarin erken yumurtlamis olma ihtimalleri var ben bu ay yumurtlama tarihimi biliyorum 23 de pik oldu ovulasyon testi 24 de catladi testimde ekteBazı kisilerin 1 hafta onceden belli oluyoms o ihtimal yok demi suan
Tarihlerimiz ayni canim ben 22 kasmda igne yaptrdm 24 sabahida çatladı insallh hamile kalırız sag kasigimda batmalar oluyo cok merak ediyorum yabilmiyorumki canim onlarin erken yumurtlamis olma ihtimalleri var ben bu ay yumurtlama tarihimi biliyorum 23 de pik oldu ovulasyon testi 24 de catladi testimde ekte
bende bu ay klomen kullandim cnm dayanamadim test yaptim ama sanirim bu ayda olmadi sende test varsa sende yapsana ama ben igne vurulmadim sende ignenin etkisi olabilirTarihlerimiz ayni canim ben 22 kasmda igne yaptrdm 24 sabahida çatladı insallh hamile kalırız sag kasigimda batmalar oluyo cok merak ediyorum ya
Boyle test yapanlari yapacaklari gorunce bir heyecan basti:)) canım sen bana adete 5 gün varken bekle sabırsızım bekle diyordun kendin benden aceleci çıktın
Catlamak uzereyim bnde aynenO yumurtlama sonrası günler geçmek bilmiyor ya insan Çatlıyor meraktan :)
Nasil yani ben anlamadimKizlar bu testlere efekt yapan varmi bu gruptada belli olmasada efektle yapiyolar banada yorumda bulunabilirler mi
canim bu tarz efektlerle yapiyorlar belirginlestiriyorlar cizgileri cizgi yok demiNasil yani ben anlamadim
Canim test yok yarin yada diger gun yapmayi düşünüyormbende bu ay klomen kullandim cnm dayanamadim test yaptim ama sanirim bu ayda olmadi sende test varsa sende yapsana ama ben igne vurulmadim sende ignenin etkisi olabilir
canim beraberce test yapabiliriz en azindan birimizde cikarsa digeride kendisinde olup olmadigini kiyaslayabilir. Benim son testim var en erken carsamba test yapicamCanim test yok yarin yada diger gun yapmayi düşünüyorm
Yarin alip yazarm canm sabah yapmak şart mıcanim beraberce test yapabiliriz en azindan birimizde cikarsa digeride kendisinde olup olmadigini kiyaslayabilir. Benim son testim var en erken carsamba test yapicam
yok canim sart degil ama sabah daha net sonuclar veriyor mesela benim attigim test aksam yaptim ama sende ignenin etkisi olabilirmi kac gun gecto igneni vurulmanin ustundenYarin alip yazarm canm sabah yapmak şart mı
Simdi anladim ben daha once siyah beyaz yapınca belli oluyormus diye duymustum sadececanim bu tarz efektlerle yapiyorlar belirginlestiriyorlar cizgileri cizgi yok demibazen burda bazi resimlerde ben cizgi goremiyom resimlerde ama bakiyorum yorumlarda var diyorlar umut iste
6 gun oldu canimyok canim sart degil ama sabah daha net sonuclar veriyor mesela benim attigim test aksam yaptim ama sende ignenin etkisi olabilirmi kac gun gecto igneni vurulmanin ustunden
canim ignenin etkisi suruyordur 11 gun 12 gunde ancak gecer6 gun oldu canim