Kızlar su gibi islatan akinti ustune beyaz koyu akimti neden
29 aralık inşllahBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @sirkencubin 27 Kasım
- @nyks_42 1 Aralık
- @BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @pembepatiks 1 Aralık
- @Bayankus06 3 Aralık
- @Disi geyik 3 Aralık
- @lifedoesntwait 3 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @ggul1212 5 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77 6 Aralık
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- L Laydidiana 8 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
Adlinaa 10 Aralık Celine0719 11 Aralık - 7 78duygu 11 Aralık
- @Vuslat ne zaman 11 Aralık
- @Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa 12 Aralık
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
EceCigdem 13 Aralık - @kays_ 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @zeydemor 22 Aralık
- @Hipermetrop 24 Aralık
suz35 26 Aralık - @Bifincankahve 30 Aralık
- @Edabk beklemede...
naz_0192 beklemede...
Aminnn canım benim :))İnşallah canım benim. Anne baba hakkı ödenmez diye boşa denmemiş diyorum. Ne kadar mücadele veriyoruz bir can dünyaya getirebilmek için. Rabbim en hayırlı zamanda bize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :))
Almıcam canım sizlerden cesaret geldi iyiki varsiniz :)Canim sadece 5 dk sürdü. Düşün bende biraz da tıkanıklık varmış ona rağmen. Ve inan anestezi almana değmez
Canım benim dr.um 1500 istedi bana cok geldi ocak ayinda cekelim dedi ama ben korktugum icin anestezisiz istiyorum ama korkuyorumda oyuzden ozelde istedim arkadaslar soyledi seninde dedigin gibi 15 dkka suruyomus yeni ogrendim bende devlette cekilmeyi dusunuyorum artikBu arada rahim filmi çektirecek olan arkadaşlar, ben Haziran ayında çektirdim ve Ağustos’ta hamile kaldım. Gebe kalmak ile bir süredir uğraşıyo, kendinizde ve eşinizde sorun yoksa bence çektirin. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor inanabilirsiniz. Ben devlette yaptırdım. Normalde özel hastaneye gidiyorum, 500-700₺ arası değişen fiyat verdiler. Ben de devlette çektirdim. Anestezisiz çektirdim çünkü doktor öyle çekti. Bi on dakika şiddetli adet sancısı oluyor sadece. Benim için çok zordu çünkü utancımdan öldüm. Ama ağrı anlamında çok da zor dayanılmaz bi durum değil.
Evet canim benim tüm tanıdıklarım o sekilde hamile kaldı gerci Rabbim ol derse heryerde olur bende bu ay denedim ayaklarimi duvara yasladim ve 1 saat falan durdum bata son 6 gün hayirlisi bakalim :)Kızlar ilişkiden sonra bel altına yastık koyup ayakları havaya kaldırmak cok etkili diyorlar , siz ne düşünüyorsunuz .
Canım adet ne zamankizlar benide yazin bugun adetim 1 gunu bebek istiyorum bat 15 kasim
Hayır hicbir belirti yokBata 7 8 gün kalanlar beliti var mi
Dikkat etcen gabi canim. Cok uzun sure is yapio yorulmucan. Genel temizlik tabiki yapabilirsin de agir is uzun yol ani hareket falan onlardan kacincan sadeceKızlar hamileliginizi bilmeden de kendinizi koruyomusunuz temizlik agir seyler kaldiriyomusunuz kocam bana yaptirmiyo birsey ev supuremiyorum 1 haftadır kendide yapmıyo doktorum dikkat da et demedi ama insan panik oluyo yinede
Insallah canim hadi bakalm gorelim seni bol calismalarCanlar günaydın, hafta sonu giremedim valla. yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah bu ay listemiz full hamiş olur
Ben cuma günü doktora gittim reglimin son günüydü, aşılamaya başlayalım dedi bu ayda bekleyelim dedim istemedim. klomene başladım yine bitince tekrar gidicem yani cuma günü yumurtalar büyüdüyse çatlama iğnesi vurulucam. Öyle işte aralık benim ayın yarın doğum günüm inşallah uğurlu gelir rabbim sesimizi duyar
Ekledim canm hosgeldin21 Aralık bat beni de eklermisin? İnofolic kullandım bakalım
Benimde 10 gun kaldi sadece bel agrim var benim. Ama ignenin 3. Gunu yani 2. Iliski gecemizde benim belimde bir agri olustu hatta iliskiye girerken bile hissettim yani sonra o bel agrisi kaldi. Eskiler derler ya iliskide kasik agrisi cekersen kiz bel agrisi cekersen oglan tutar diye bende artik ona yordum bakalm hadi hayirlisiBata 7 8 gün kalanlar beliti var mi