:)) ben sadece ben görüprum sanmıştım canım:) sonradan baktım herkes gördü:)Nasil belli degil canim gayt guzel goruyorum ben o cizgiyii
İnşallah canımm inşallah, çok teşekkürler. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sağlıklı:)Günaydın,çift çizgi gözüküyor,çok sevindim hayırlı olsun inşallah.Darısı bizlerin başına
Amin canım inşallahRabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah canim benim. Rabbim emeginin karsiligini verdi simdi sira bizde insallahduskapani
Çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.:)) ben sadece ben görüprum sanmıştım canım:) sonradan baktım herkes gördü:)
inşallah cnm bende test yapsam var yada yok çıkar belki ama ben adet gecikmesini yaşamak istiyorum bu sefer biraz heyecan olsun eşim de hep sürpriz olsun takip edip durma test yapma der hep ilkinde erken öğrendim 3 haftalıktı ve biz 7 .haftaya kadar bebeği göremedik .boş gebelikmi diye çok ağladım kendimide bebeğimide üzmüşüm boşu boşuna geç döllenme olmuş dedi doktor .o 4 haftayı çok stresli geçirdim .o yüzden varsa biraz geç öğrenmek istiyorum .inşallah sende Ağustos annesi olacaksınÇok teşekkür ederim canım inşallah senin de vardır batlarımız aynı seninle:)
Hamileligi hasretle bekleyen bir bayan icin silik bir idrar testi bile kesindir canimHemen de hamile emojisini koymuşsun kız bi kesinleştirseydim önce:))
Canım teşekkür ederim, inşallah senin de vardır bebiş yoksa da en yakın zamanda olur inşallah canım. Ben de bu kadar erken çıkmasını beklemiyordum o yüzden şaşırdım çıkınca kesin çıkmaz bi de bat günü yaparım diyordum yaparken. Benimki erken yerleşmiş demek kiÇok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
Benim de salı günü bat. Sabah erken gebelik testlerinden yaptım tek çizgi çıktı. Duvara toslamış gibi oldum. Daha da adetim gecikmeden test yapmam :)))
Evet canım inşallah:) benim de şu an 3 haftalık görünüyor son adet tarihime göre. 3hafta 7.gün yazıyor uygulamada:) ben ne zaman gitmeliyim peki doktora? Kese ne zaman görünmeye başlıyor ki? Önce sağlık ocağında kan tahlillerini yaptırayım sağlıklı artarsa sonra giderim diye düşündüm ama doğru mu düşündüm bilemediminşallah cnm bende test yapsam var yada yok çıkar belki ama ben adet gecikmesini yaşamak istiyorum bu sefer biraz heyecan olsun eşim de hep sürpriz olsun takip edip durma test yapma der hep ilkinde erken öğrendim 3 haftalıktı ve biz 7 .haftaya kadar bebeği göremedik .boş gebelikmi diye çok ağladım kendimide bebeğimide üzmüşüm boşu boşuna geç döllenme olmuş dedi doktor .o 4 haftayı çok stresli geçirdim .o yüzden varsa biraz geç öğrenmek istiyorum .inşallah sende Ağustos annesi olacaksın
Çok doğru söylüyorsun canım haklısın:) inşallah Allahım hasretle bekleyen herkesi bebeğine kavuştururHamileligi hasretle bekleyen bir bayan icin silik bir idrar testi bile kesindir canim
Canım teşekkür ederim, inşallah senin de vardır bebiş yoksa da en yakın zamanda olur inşallah canım. Ben de bu kadar erken çıkmasını beklemiyordum o yüzden şaşırdım çıkınca kesin çıkmaz bi de bat günü yaparım diyordum yaparken. Benimki erken yerleşmiş demek ki
Canim sen adet gununde git once gebeligin icin kan testi yapilsin. Sonra doktor gebeligin icin gerekli ilaclari versin ondan sonra seji zTen 15 gun sonrasina cagiracaktir keseyi gormek icinEvet canım inşallah:) benim de şu an 3 haftalık görünüyor son adet tarihime göre. 3hafta 7.gün yazıyor uygulamada:) ben ne zaman gitmeliyim peki doktora? Kese ne zaman görünmeye başlıyor ki? Önce sağlık ocağında kan tahlillerini yaptırayım sağlıklı artarsa sonra giderim diye düşündüm ama doğru mu düşündüm bilemedim
Normal gebelik testi yaptım canım Laboquick marka ovulasyon testleriyle beraber almıştım. Yerleşmeye göre belli oluyor benim yumurtam 15nde akşam çatladı. Tam 10 gün geçti üzerinden yani. O arada yerleşmiş demek ki5 gün kala test yaptım dediniz ya,Acaba Erken gebelik testi mi yaptınız,reglden 6 gün önceye kadar sonuc veren testler varmış,yoksa herhangi normal gebelik testinde de çıkıyormu ? Ben daha önce hic test yapmadım.Normal testlerde de çıkiyormu bilmiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim:))Canim sen adet gununde git once gebeligin icin kan testi yapilsin. Sonra doktor gebeligin icin gerekli ilaclari versin ondan sonra seji zTen 15 gun sonrasina cagiracaktir keseyi gormek icin
Kuzum hayirli olsun gecen bende yaptigimda boyleydi ve hamisim Rabbim devamini getirsin insallahh:)) ben sadece ben görüprum sanmıştım canım:) sonradan baktım herkes gördü:)
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah:) senin bebişin de sağlıklı sağlıklı büyüsün hayırlısıyla kucağına al inşallahKuzum hayirli olsun gecen bende yaptigimda boyleydi ve hamisim Rabbim devamini getirsin insallahh
Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişKızlar günaydındayanamadım test yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı gerçek mi değil mi inanamıyorum şu an 5 gün var bata. Fotograf çektim ama belli olmuyor
Saol tatlim bebim yarin randevum var bakalim gorcem bebisimi Hayirlisinla kuzumAmin canım çok teşekkür ederim inşallah:) senin bebişin de sağlıklı sağlıklı büyüsün hayırlısıyla kucağına al inşallah