İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş
Senin kaç haftalık görünüyor canım son adet tarihine göre? İnşallah görürsün hayırlısıyla canım:)Saol tatlim bebim yarin randevum var bakalim gorcem bebisimi Hayirlisinla kuzum
Ben bu ovulasyon testini kullandım canım kullanıp da sıkıntı yaşayan okumadım daha:)Kızlar bundan sipariş verdim kullanan varmı sonuç veriyor mu
5+3 haftaligim kuzum sat a goreSenin kaç haftalık görünüyor canım son adet tarihine göre? İnşallah görürsün hayırlısıyla canım:)
Hamile kalan varmıBen bu ovulasyon testini kullandım canım kullanıp da sıkıntı yaşayan okumadım daha:)
Sanırım ben:) halâ emin olamıyorum ama bu sabah ikinci çizgiyi gördüm gebelik testinde:) çatlamadan bir gün öncesini ve bir gün sonrasını değerlendirdik. Çift çizgiyi iki gün gördüm ben adetimin 10.günü ilk çift çizgiyi gördüm o günü değerlendirdik 11.gün akşam çatladı 12.gün tamamen silikti o günü de değerlendirdik. Sonra değerlendiremedik.Hamile kalan varmı
Anladım canım yaklaşık 2 hafta var aramızda inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız5+3 haftaligim kuzum sat a gore
Şimdiden hayırlı olsun canım benimde ilk bebeğimde böyle çıkmıstı bente regile 5 gün kala yapmıstım ve silik cıkmıstı senin adına çok sevindimKızlar günaydındayanamadım test yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı gerçek mi değil mi inanamıyorum şu an 5 gün var bata. Fotograf çektim ama belli olmuyor çıplak gözle görülüyor da şu an şoktayım. O kadar emindim ki çıkmayacağına çıkınca inanamadım.
Eki Görüntüle 2209180
Çok teşekkür ederimm canımmŞimdiden hayırlı olsun canım benimde ilk bebeğimde böyle çıkmıstı bente regile 5 gün kala yapmıstım ve silik cıkmıstı senin adına çok sevindim
N’oldu canım hayırdır?Kizlar mahvoldum
Geceden beri diş agrim var. Simdi gitsem antibiyotik vercek dişe işlem yapmak icin ben nasil kullanayim o ilaci simdiN’oldu canım hayırdır?
Olabilir canim. Yok bu ay ugrastim bos gecsin istemem sabrederim ben dişime yaCanım ben de geçen ay 20’lik dişimi çektirdim antibiyotik kullandım o ayı boş geçtik o yüzden. Dişinde sorun varsa önce onu hallet bence.
Bu arada keçi boynuzu özü ben de kullanıyorum her sabah 1 kaşık kendi kaşığıyla. Benim yumurtlama günü sol kasığım çok ağrıdı. Kişiye göre değişiyordur o
Sizin adınıza çok sevindim tebrikler:) insallah güzel kolay hamilelik geçirirsiniz. Darısı basımıza insallah:)İnşallah canımm inşallah, çok teşekkürler. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sağlıklı:)
Insallah belirtidir canim dualarimiz seninleHanımlar benim bata 8 gün kaldı.başlarda biraz belirtilerim vardı ama hepsi gecmisti.zaten o belirtilerinde psikolojik oldugunu düşünüyordum.Bugun pazar eşim evde,pazar günleri genelde kahvaltıyı o hazırlar,çok afedersiniz sucuk yapmış.benim midem kokusundan mahvoldu.midem ağzımda geziyorum.pazara gidecegiz 2 saattir midemin düzelmesini bekliyoruz.İnşallah bi belirtidirayy cok komigim yaa