Ayyy hadi insallah yaaa baya da guzel buyumusler yaniHoşbuldum canım 2 ay klomen kullandım iğnesiz olumsuz oldu canım bu ay femara inofolic combi ve ovitrelle iğne oldum yumoşlarım 22 mm ve 24 mm 2 taneydi dr. Bu ay çok ümitliyim dedi 27 kasımda tekrar kontrole gidicem
Hayirlisi canim cogunlukla umutsuzum denilince geliyor guzel haber seninde öyle olsun insallahBenimde son 9 gün. son 3 günde test yapmayı düşünüyorum ama belirtim falan kalmadı.çok normalleştim,pek bisey oldugunu sanmıyorum
İnşallah canım Ben inanıyorum bu ay bize uğur getiricekAyyy hadi insallah yaaa baya da guzel buyumusler yanisabirsizlikla bekliyor olacagiz haberini. Igneden 15 gun sonra sonuç cikiyor zaten idrarda
Evet canim hep boyle oluyoruz enerji saciyoruz boyle etrafaİnşallah canım Ben inanıyorum bu ay bize uğur getiricek
Aynu durum bende de var son 10 ama belirti sıfıra indi moraller bozukBenimde son 9 gün. son 3 günde test yapmayı düşünüyorum ama belirtim falan kalmadı.çok normalleştim,pek bisey oldugunu sanmıyorum
yumurtlama gününü biliyorsan cnm 13.günde silik de olsa çıkıyor .Ben yarın test yapsam mı diyorum ya çok mu erken kızlar 5gün kalmış olacak bata ama çok merak ediyorumm
Teşekkür ederim canım yumurtlama gününü biliyorum ovulasyon testiyle takip ettim. Bir de yoğun kasık ağrısından dolayı anladığım kadarıyla 15 Kasım akşamı çatladı. Zaten 16 kasımda test yaptığımda 2.çizgi tamamen silikleşmişti. Yani 15 Kasım desek yarın 10 gün oluyor çıkmaz o zaman. En erken Perşembe filan yapsam çıkar bu durumda varsa tabiiyumurtlama gününü biliyorsan cnm 13.günde silik de olsa çıkıyor .Eki Görüntüle 2209115
Ne guzel canim bir suru yumurtan olmus masallah bence ikiz olur senin burda birinin oyle olmustuKizlar az once geldim doktordan. Sol tarafta 2-3 tane 11 mm lik sag tarafta da 2 tane 10 mm lik yumurtan var daha igne icin erken dedi acaba yavas mi buyuyor yumurtalar ne yapcam ben yaaa sali gunu bitmisti hapim simdi sali gunune verdi yine randevu
Teşekkür ederim canım yumurtlama gününü biliyorum ovulasyon testiyle takip ettim. Bir de yoğun kasık ağrısından dolayı anladığım kadarıyla 15 Kasım akşamı çatladı. Zaten 16 kasımda test yaptığımda 2.çizgi tamamen silikleşmişti. Yani 15 Kasım desek yarın 10 gün oluyor çıkmaz o zaman. En erken Perşembe filan yapsam çıkar bu durumda varsa tabii
Oğlunu Allah bağışlasın canım ben de bu çift çizgileri görürüm inşallah hayırlısıyla:)
Canım silikleştiği günü yumurtlama(yani çatlama) olarak alıyorum aslında ama ben çatladığını hissettiğim için hissettiğim anı aldım canım:)) akşam 5 gibi koyu çizgi vardı 7-8 gibi filan çok şiddetli ağrı ve biraz yükselen ateş oldu 1 saat kadar sonra pat diye kesildi ikisi de. O yüzden çatladı herhalde dedim. :) bir önceki gün de çift çizgi görmüştüm bu arada. 2 gün çift çizgi oldu yani[
Canım cift cizgi gördüğün günü mü yumurtlama olarak baz alıyosun yoksa silikleştiği ertesi günü mü
Teselkur ederım cnm benım yumurtam daha catlamadı bı gun ıcmekle oluyormu yoksa uzun sure mı ıcmek lazımHavuçdan ziyade havuç suyu yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor canım büyümesine inciri zeytinyağında beklet öyle ye oda etkili
insallah ya dua edin benim icinnnNe guzel canim bir suru yumurtan olmus masallah bence ikiz olur senin burda birinin oyle olmustu
Günde bir bardak için bugünden itibaren yardımcı olur elbette.. bir bardaktan fazlası zararlı içmeyinTeselkur ederım cnm benım yumurtam daha catlamadı bı gun ıcmekle oluyormu yoksa uzun sure mı ıcmek lazım
Tamdır cnm sagolGünde bir bardak için bugünden itibaren yardımcı olur elbette.. bir bardaktan fazlası zararlı içmeyin
Rica ederimm ne demekkTamdır cnm sagol
Rabbim hayirlisini versin daha iyi bilir de ama vucudum kaldirmaz sanki yadaha 11 ay oldu ben ameliyat olali çünkü