- 17 Mart 2013
- 251
- 379
Tebrik ederim canım benim. Inşallah sağlıkla büyür meleğinKızlar günaydındayanamadım test yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı gerçek mi değil mi inanamıyorum şu an 5 gün var bata. Fotograf çektim ama belli olmuyor çıplak gözle görülüyor da şu an şoktayım. O kadar emindim ki çıkmayacağına çıkınca inanamadım.
Eki Görüntüle 2209180
Insallah belirtidir canim dualarimiz seninle
Ayyyyy allahımmm neresi belli değil bunun!!!! Hamilesinnn kuzummm iki gün daha tekrarla koyulaşacaktır sonra kan testi ver ay darısı bizlereeeeKızlar günaydındayanamadım test yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı gerçek mi değil mi inanamıyorum şu an 5 gün var bata. Fotograf çektim ama belli olmuyor çıplak gözle görülüyor da şu an şoktayım. O kadar emindim ki çıkmayacağına çıkınca inanamadım.
Eki Görüntüle 2209180
Insallahh canim ya gercekten cok farkli birseyUfacık bi belirtiyi hamilelige yormak,ondan mutlu olmak,sabırsızlıkla beklemek çok farklı bişey yaa,Allah isteyen bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin,iyi birer anne-baba olma şansı versin inşallahhh
Iste bir coskulu kutlama dahaAyyyyy allahımmm neresi belli değil bunun!!!! Hamilesinnn kuzummm iki gün daha tekrarla koyulaşacaktır sonra kan testi ver ay darısı bizlereeee
Ay ay innşallahh bugün rüyamda gördüm hamile olduğumu öğreniyordum ya psikolojim bozuluyo bilinç altıma yerleşti buIste bir coskulu kutlama dahabizleri de boyle kutlayalim Insallah
Gecen ay her gece gordum ben o ruyalari kafayi yedim sandimAy ay innşallahh bugün rüyamda gördüm hamile olduğumu öğreniyordum ya psikolojim bozuluyo bilinç altıma yerleşti bu
Sende iyiki varsin canim benim darisi hepimizin basina insallah daha cok sevinecegizMutlu pazarlar kızlar . Çok şükür güzel haberler sırasıyla geliyorbu topik gerçekten çok uğurlu
Normalde beklemek o kadar stresli ki. Ama burda sizlerle stres falan kalmıyor. Hepiniz iyi ki varsınız
AminnnnnnnSende iyiki varsin canim benim darisi hepimizin basina insallah daha cok sevinecegiz
Tabki kuzum olalım :)) bat 11 aralık beraber bekleyelim herhalde pazartesi yada salı çatlatma iğnesi verirler kuzuNe güzel canim arkadas ol o zaman bana birlikte bekleyelim bat tarihini soyle senide listeye ekleyelim
Var güzelim hemn koş kan ver kuzu iğne felan kullandn mıKızlar günaydındayanamadım test yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı gerçek mi değil mi inanamıyorum şu an 5 gün var bata. Fotograf çektim ama belli olmuyor çıplak gözle görülüyor da şu an şoktayım. O kadar emindim ki çıkmayacağına çıkınca inanamadım.
Eki Görüntüle 2209180
Allah yardımcımız olsunGecen ay her gece gordum ben o ruyalari kafayi yedim sandim
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzmALLAHIM SEN LISTEMIZDEKI HERKESE TEKK TEKK BOYLE TEBRIK MESAJLARINA CEVAP VERMEYI NASIP EYLE INSALLAHHHH
İnşallah çok teşekkür ederimmSizin adınıza çok sevindim tebrikler:) insallah güzel kolay hamilelik geçirirsiniz. Darısı basımıza insallah:)
Çatlatma iğnesi filan mı canım yok kullanmadım hiçbir şey. Bir sorun yok demişti doktor geçen ay hormonlarıma baktırmıştım. Sadece folik asit kullandım bir de Dvitamini kullanıyorum birkaç gündür.Var güzelim hemn koş kan ver kuzu iğne felan kullandn mı
İnşallah çok teşekkür ederimmAllah size de nasip etsin en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde inşallah:)
İnşallah canımm sağlıkla ilerlesin de :) ben çok göremedim fotografa bakınca ama hepiniz gördünüz:)) Allah inşallah hepinize versin sağlıklı bebekler canım dualarım sizinleAyyyyy allahımmm neresi belli değil bunun!!!! Hamilesinnn kuzummm iki gün daha tekrarla koyulaşacaktır sonra kan testi ver ay darısı bizlereeee
İnşallah canım çok teşekkürler:) inşallah en yakında nasip olur size deAmin çok sevindim senin adınaAllah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına Almayıda nasip etsin İnş vizede nasip olur
Sali gunu gel dedi bana insallah yumurtalar olmus olur da igneyi verir hemen o gunTabki kuzum olalım :)) bat 11 aralık beraber bekleyelim herhalde pazartesi yada salı çatlatma iğnesi verirler kuzu