- 23 Temmuz 2018
- 2.453
- 4.788
- 34
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş
Senin kaç haftalık görünüyor canım son adet tarihine göre? İnşallah görürsün hayırlısıyla canım:)Saol tatlim bebim yarin randevum var bakalim gorcem bebisimi Hayirlisinla kuzum
Ben bu ovulasyon testini kullandım canım kullanıp da sıkıntı yaşayan okumadım daha:)Kızlar bundan sipariş verdim kullanan varmı sonuç veriyor mu
5+3 haftaligim kuzum sat a goreSenin kaç haftalık görünüyor canım son adet tarihine göre? İnşallah görürsün hayırlısıyla canım:)
Hamile kalan varmıBen bu ovulasyon testini kullandım canım kullanıp da sıkıntı yaşayan okumadım daha:)
Sanırım ben:) halâ emin olamıyorum ama bu sabah ikinci çizgiyi gördüm gebelik testinde:) çatlamadan bir gün öncesini ve bir gün sonrasını değerlendirdik. Çift çizgiyi iki gün gördüm ben adetimin 10.günü ilk çift çizgiyi gördüm o günü değerlendirdik 11.gün akşam çatladı 12.gün tamamen silikti o günü de değerlendirdik. Sonra değerlendiremedik.Hamile kalan varmı
Anladım canım yaklaşık 2 hafta var aramızda inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız5+3 haftaligim kuzum sat a gore
Şimdiden hayırlı olsun canım benimde ilk bebeğimde böyle çıkmıstı bente regile 5 gün kala yapmıstım ve silik cıkmıstı senin adına çok sevindimKızlar günaydın dayanamadım test yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı gerçek mi değil mi inanamıyorum şu an 5 gün var bata. Fotograf çektim ama belli olmuyor çıplak gözle görülüyor da şu an şoktayım. O kadar emindim ki çıkmayacağına çıkınca inanamadım.
Eki Görüntüle 2209180
Çok teşekkür ederimm canımmŞimdiden hayırlı olsun canım benimde ilk bebeğimde böyle çıkmıstı bente regile 5 gün kala yapmıstım ve silik cıkmıstı senin adına çok sevindim
N’oldu canım hayırdır?Kizlar mahvoldum
Geceden beri diş agrim var. Simdi gitsem antibiyotik vercek dişe işlem yapmak icin ben nasil kullanayim o ilaci simdiN’oldu canım hayırdır?
Olabilir canim. Yok bu ay ugrastim bos gecsin istemem sabrederim ben dişime yaCanım ben de geçen ay 20’lik dişimi çektirdim antibiyotik kullandım o ayı boş geçtik o yüzden. Dişinde sorun varsa önce onu hallet bence.
Bu arada keçi boynuzu özü ben de kullanıyorum her sabah 1 kaşık kendi kaşığıyla. Benim yumurtlama günü sol kasığım çok ağrıdı. Kişiye göre değişiyordur o
Sizin adınıza çok sevindim tebrikler:) insallah güzel kolay hamilelik geçirirsiniz. Darısı basımıza insallah:)İnşallah canımm inşallah, çok teşekkürler. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sağlıklı:)
Insallah belirtidir canim dualarimiz seninleHanımlar benim bata 8 gün kaldı.başlarda biraz belirtilerim vardı ama hepsi gecmisti.zaten o belirtilerinde psikolojik oldugunu düşünüyordum.Bugun pazar eşim evde,pazar günleri genelde kahvaltıyı o hazırlar,çok afedersiniz sucuk yapmış.benim midem kokusundan mahvoldu.midem ağzımda geziyorum.pazara gidecegiz 2 saattir midemin düzelmesini bekliyoruz.İnşallah bi belirtidir ayy cok komigim yaa