- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
İlaçların embriyo üstündeki teratojenik etkisi 30. Günden itibaren başlıyormuş. Bana bu bilgiyi geçen ay gittiğim kadın Doğum uzmanı söylemişti.Araştırdığım için öyle düşünüyorum mantar olduğunu nasıl anlıyoruz olupta anlayamama söz konusu olabilir mi geçen ay bende de idrar Yolu enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandım
Elbette öyle de kimisinde bat ta beta 400 hatta 800 lerde çıkıyor. Tabi bat ve beta düzeyine göre de değişir ama bat tan 4-5 gün öncesindeki beta değeri ile de bilinebilir olsa gerek.Canim en garantisi adet gununde yapman.
Canim bende adet gunumde silik cizgi gormustum ve beta da 52.90 çıkmıştı kisiden kisiye degisiyor yani senin yumurtlama zamanina bagli ama en sagliklisi olarak en erken zaten bat gunu. Normalde doktora sorarsan 3 gun gecikmeden sonra yapin diyor yaniElbette öyle de kimisinde bat ta beta 400 hatta 800 lerde çıkıyor. Tabi bat ve beta düzeyine göre de değişir ama bat tan 4-5 gün öncesindeki beta değeri ile de bilinebilir olsa gerek.
benim kendi doktorumun dediği de şu; adet günün iki gün geciktiyse mutlaka progesterona da baktır beta ile birlikte diyor. Progesteron düşükse takviye yaparız diye.Canim bende adet gunumde silik cizgi gormustum ve beta da 52.90 çıkmıştı kisiden kisiye degisiyor yani senin yumurtlama zamanina bagli ama en sagliklisi olarak en erken zaten bat gunu. Normalde doktora sorarsan 3 gun gecikmeden sonra yapin diyor yani
Hergün aynı saatte yapmaya özen göster yeterli canım bide testi yapmadan 2 3 saat önce sıvı alımı yapma ve tuvalete çıkma :)Canım o zaman ben sana hergunun resmını cekıp atayım cunku ben hıc kullanmadıgım ıcın hıc bılgım yok hergun gunduz yada aksam mı yaparsam daha ıyı olur yanı bı zamanı var mı
Olur her zaman sorabilirsin bildiğim şeylerde her zaman yardımcı olurum canımEger alırsam sana yazarım nasıl yapılması gerekıyor dıye cnm
canim kullandigin testin hassasoyetine gore degisir canim ama bildigim kadariyla 10 altini gostermiyor testler ama emin degilimPeki beta hcg kanda kaç olduğunda idrar testinde de çizgi çıkar? Benim beta 60 larda iken ikinci çizgi çok olmasa da silik çıkıyordu
Lh in pik yaptigi saatler var bunlar Sabah 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 ve Aksam 22:00. Benim kullandigim testin aciklamasinda boyle yaziyorduHergün aynı saatte yapmaya özen göster yeterli canım bide testi yapmadan 2 3 saat önce sıvı alımı yapma ve tuvalete çıkma :)
Cok tesekkur ederım cnm rabbım ınsallah hepımızın yuzunu guldurur.. canım hangı ovılasyon testlerını kullanabılırım daha almadım yarın sabah ılk ısım o olacakHergün aynı saatte yapmaya özen göster yeterli canım bide testi yapmadan 2 3 saat önce sıvı alımı yapma ve tuvalete çıkma :)
Yanı o saatlerde mı yapmak gerekıyor Lh ne cnmLh in pik yaptigi saatler var bunlar Sabah 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 ve Aksam 22:00. Benim kullandigim testin aciklamasinda boyle yaziyordu
Lh luteinlestiren hormondur. Kadinlarda ovulasyon donemini duzenler yani yumurtlama zamanini belirler ve belli saatlerde maksimum seviyesine ulasiyor. Olculebilecegi en ideal saatler de onlarmis.Yanı o saatlerde mı yapmak gerekıyor Lh ne cnm
Benimkilerde öyle yazmıyo doktorumda öyle söylememişti değişiyodur belki canım :)Lh in pik yaptigi saatler var bunlar Sabah 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 ve Aksam 22:00. Benim kullandigim testin aciklamasinda boyle yaziyordu
Laboquickten memnunum ben canım gittigidiyorda toplu paketleri uygun oluyo fiyat olarak gebelik testi falan da oluyo içlerindeCok tesekkur ederım cnm rabbım ınsallah hepımızın yuzunu guldurur.. canım hangı ovılasyon testlerını kullanabılırım daha almadım yarın sabah ılk ısım o olacak
Dedim zaten Benim Yaptigim testin aciklamasinda boyle yaziyor diye.Benimkilerde öyle yazmıyo doktorumda öyle söylememişti değişiyodur belki canım :)
Canım cok tesekkur ederım sagolLh luteinlestiren hormondur. Kadinlarda ovulasyon donemini duzenler yani yumurtlama zamanini belirler ve belli saatlerde maksimum seviyesine ulasiyor. Olculebilecegi en ideal saatler de onlarmis.
Canım ben yarın baslamak ıstıyorum ya o sadece ınternete var esıme burdakı eczanelerde baktırdım yokmus yanı eczanede alabılecegım bısey var mı onerbılecegın .. bu arada cok sagol cvp verdgın ıcınLaboquickten memnunum ben canım gittigidiyorda toplu paketleri uygun oluyo fiyat olarak gebelik testi falan da oluyo içlerinde
Innovita kullandım bide ondan da memnundum canım. Predictor vardır eczanede muhtemelen ama o fiyat olarak pahalıydı diye hatırlıyorumCanım ben yarın baslamak ıstıyorum ya o sadece ınternete var esıme burdakı eczanelerde baktırdım yokmus yanı eczanede alabılecegım bısey var mı onerbılecegın .. bu arada cok sagol cvp verdgın ıcın
Cok sagol canım allah razı olsunInnovita kullandım bide ondan da memnundum canım. Predictor vardır eczanede muhtemelen ama o fiyat olarak pahalıydı diye hatırlıyorum
Amiin cümlemizden inşallah canımCok sagol canım allah razı olsun