Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiyamam canim ya gecmis olsun bir nane limon yap kendine iyi gelirGünaydın kızlar bugün gece hiç uyumadım çok hastayım gece boyunca kustum hep öksürdüm mideme bıçak saplanır gibi oluyo çok kötü üşütmüşüm galiba (
Akşam yaptım içtim ama faydası olmadı ablaKiyamam canim ya gecmis olsun bir nane limon yap kendine iyi gelir
Bikac kere daha ic canim. Ayaklarini sicak tut bide karnina havlu isit bagla iyi geliyor midene falanAkşam yaptım içtim ama faydası olmadı abla
Aynı durumdayız . Duyduğuma göre biraz zor oluyormuş enfeksiyon olunca. Benim de sürekli tekrarlıyor ilaç ta fayda etmiyor artıkBende yapıyorum cunku bende cok mantar tekrarlanıyor enfeksıyon oluyorum kızlar acaba bu da hamılelıge engel mı
Ben de sirke denedim 1 kez gerçekten geçirdi ama doktora söylediğimde kızdı. O bölgenin florasını bozuyorsunuz yapmayın şöyle şeyler dedi. Ama bir daha olur da geçmezse yine yaparım napayım yani kremler geçirmemişti onu bir kere yaptım o kadar rahatlattı ki anlatamam.Sirke deneyin kizlar. Tuvaletten sonra temizlenirken kucuk bir tasa ılık su ve icine sirke dokup o su ile temizlenin cok kisa surede faydasini goreceksiniz
Çok teşekkürler canım hemen deneyeceğim . Üzüm ya da elma sirkesi fark eder miSirke deneyin kizlar. Tuvaletten sonra temizlenirken kucuk bir tasa ılık su ve icine sirke dokup o su ile temizlenin cok kisa surede faydasini goreceksiniz
Elma sirkesi diyorlar ama ben evde üzüm sirkesi vardı 1bardak suya 1 yemek kaşığı kadar koyup pamukla tampon gibi yaptım biraz çok rahatlattı gerçektenC
Çok teşekkürler canım hemen deneyeceğim . Üzüm ya da elma sirkesi fark eder mi
Ben ogluma 6 aylik hamileylen idrar yolu enfeksiyonum olusmustu. O kadar cok sancim vardi ki dogum sancisi gibi yerimde duramiyordum. Doktor yatirdi hastaneye her turlu ilac verdi gecmedi ustune agrilardan da 1 cm açılma baslayinca doktor daha fazla agri kesici veremem acilma olusmus agri kesici daha fazla acilma yapar dedi mecbur cekcen agriyi dedi o gece herkesleri aradim bana bir care bulun eskilerin koca kari ilaclari bari ise yarasin dedim. Karnabahar suyu mu icmedim neler neler en sonunda sirkeyi siylediler onu denedim oyle bir rahatladim ki doktor bile sevindi yaniBen de sirke denedim 1 kez gerçekten geçirdi ama doktora söylediğimde kızdı. O bölgenin florasını bozuyorsunuz yapmayın şöyle şeyler dedi. Ama bir daha olur da geçmezse yine yaparım napayım yani kremler geçirmemişti onu bir kere yaptım o kadar rahatlattı ki anlatamam.
CNim ben tasa ilik suyu doldurup uzum sirkesini de icine dokuyodum. Ama ilik ilik dokdukce nasil rahatliyordum anlatamam yaniC
Çok teşekkürler canım hemen deneyeceğim . Üzüm ya da elma sirkesi fark eder mi
Abla kahverengi akıntım geliyo inşallah adete dönüşmez :)))Bikac kere daha ic canim. Ayaklarini sicak tut bide karnina havlu isit bagla iyi geliyor midene falan
Evet canım ama ben ılac kullanmıyorum hep kendılıgınden gecıyor sonra yıne tekrarlanıyor.. yogurt ta ıyı gelıyormus canım hem yemek hemde oraya surmekAynı durumdayız . Duyduğuma göre biraz zor oluyormuş enfeksiyon olunca. Benim de sürekli tekrarlıyor ilaç ta fayda etmiyor artık
Cok tesekkur ederım allah razı olsunSirke deneyin kizlar. Tuvaletten sonra temizlenirken kucuk bir tasa ılık su ve icine sirke dokup o su ile temizlenin cok kisa surede faydasini goreceksiniz
Insallah canimAbla kahverengi akıntım geliyo inşallah adete dönüşmez :)))
Canım inşallah adet olmazsın herkes iyi haberlerini versin bu gruptan sırayla ne güzel olurAbla kahverengi akıntım geliyo inşallah adete dönüşmez :)))
İnşallah canım benimmCanım inşallah adet olmazsın herkes iyi haberlerini versin bu gruptan sırayla ne güzel olur