Bısey olmazKizlar yanlislikla hepsini kopyalamisim kusura bakmayin alt tarafta devam ediyor yazisindan sonrasini okumaniz yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bısey olmazKizlar yanlislikla hepsini kopyalamisim kusura bakmayin alt tarafta devam ediyor yazisindan sonrasini okumaniz yeterli
O zaman geç kalmamışsın canım yarın başlarsan yakalarsın muhtemelen seninde 14üncü gün çatlıyoNormalde 30 canım ama ıkı aydır ıkı gun one alıyor yanı 28 gun falan
Pekmezden daha iyi geldi bize çakşır. Hazır suyu da satılıyo ama ben kök alıp kendim kaynatmıştım aktardan bulabilirsin canımCanım esımın sayıları cok ıyı sadece bu morfolojı yanı sekıl bozuklugu anlamına gelıyormus pekmez falan kulandı yıne test yapmayı dusunuyoruz duzeldı mı dıye.. canım onu hıc yapmadık o ne cok duydum ama almadım ıse yarıyor mu sadece esım mı kullanması gerekıyor.. canım ne yapıcaksın bazen zorlukları yasayacaksın kı guzel seyler olsun ben yastıgı belımde 1 saat falan tutuyorum
Canım o zaman ben sana hergunun resmını cekıp atayım cunku ben hıc kullanmadıgım ıcın hıc bılgım yok hergun gunduz yada aksam mı yaparsam daha ıyı olur yanı bı zamanı var mıO zaman geç kalmamışsın canım yarın başlarsan yakalarsın muhtemelen seninde 14üncü gün çatlıyo
Eger alırsam sana yazarım nasıl yapılması gerekıyor dıye cnmPekmezden daha iyi geldi bize çakşır. Hazır suyu da satılıyo ama ben kök alıp kendim kaynatmıştım aktardan bulabilirsin canım
Cnm bnm bı bılgım yokHerkese merhaba geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. 2 kasımda kanama başladı bunu adet gibi düşünebilirsin dedi doktorum. Bat 27 kasım ve ben sıkı bir şekilde ovulasyon testi yaptım. Zira 30 tane ovulasyon 30 tane de gebelik testi almıştım. Şimdi size teknik bir soru: benim gebelik testini ne zamandan itibaren yapmam doğru olur?
Mantar engelliyor maalesefCanım ben tuvalete gıdıyorum bı saat gectıkten sonra cunku bende sureklı mantar tekrarlanıyor ılıskıye gırerken de agrı oluyor o yuzden kalkıyorum mantar da hamıle kalmaya engel mı
Yumurtlama zamanini degerlendirdin mi anlamadim canim karisti kafam okurkenHerkese merhaba geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. 2 kasımda kanama başladı bunu adet gibi düşünebilirsin dedi doktorum. Bat 27 kasım ve ben sıkı bir şekilde ovulasyon testi yaptım. Zira 30 tane ovulasyon 30 tane de gebelik testi almıştım. Şimdi size teknik bir soru: benim gebelik testini ne zamandan itibaren yapmam doğru olur?
Hamılelıgım mı doktorun mu soyledı cnmMantar engelliyor maalesef
Oncelıkle mesjların ıcın tesekkur ederım.. canım mantar yada enfeksıyon olundugunda kasıntı ıdrar yaparken yanma ve ılıskı sırasında agrı oluyor ve dedıgın gıbı bazen akıntı peynırımsı oluyor oyle mantar olunuyor bende boyle cnm ve gecse de yıne tekrarlıyorAraştırdığım için öyle düşünüyorum mantar olduğunu nasıl anlıyoruz olupta anlayamama söz konusu olabilir mi geçen ay bende de idrar Yolu enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandım
canim ovulasyon takibi yapmissin pik oldugu gunden sonra en az 11 12 gun gecmesi gerek gebelik testi icin ki o gunlerde bile silik cikabilir hatta cikmayabilir. Ama pik olduktan sonra 15 gun sonra cikar yani bugun ovulasyon testi pozitifse 15 gun sonra gebelik olursa cikarHerkese merhaba geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. 2 kasımda kanama başladı bunu adet gibi düşünebilirsin dedi doktorum. Bat 27 kasım ve ben sıkı bir şekilde ovulasyon testi yaptım. Zira 30 tane ovulasyon 30 tane de gebelik testi almıştım. Şimdi size teknik bir soru: benim gebelik testini ne zamandan itibaren yapmam doğru olur?
Evet bu iki seferdir çok sistemli gidiyoruz. Bu ay da olmazsa zaten yardımcı üreme tekniklerine geçecez ve sağlıklı embriyo seçecez.Yumurtlama zamanini degerlendirdin mi anlamadim canim karisti kafam okurken
Peki beta hcg kanda kaç olduğunda idrar testinde de çizgi çıkar? Benim beta 60 larda iken ikinci çizgi çok olmasa da silik çıkıyorducanim ovulasyon takibi yapmissin pik oldugu gunden sonra en az 11 12 gun gecmesi gerek gebelik testi icin ki o gunlerde bile silik cikabilir hatta cikmayabilir. Ama pik olduktan sonra 15 gun sonra cikar yani bugun ovulasyon testi pozitifse 15 gun sonra gebelik olursa cikar
Canim en garantisi adet gununde yapman.Evet bu iki seferdir çok sistemli gidiyoruz. Bu ay da olmazsa zaten yardımcı üreme tekniklerine geçecez ve sağlıklı embriyo seçecez.