- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Erken kuzum bide o testin üzerinde yeşil renk olan 10 hcg değerine kadar bulabiliyorum üstünde öyle yazıyor ama bilmiyorumCanım ben 3. De hayalet bir çizgi görür gibiyim ama adetine daha cok var? Erken gebelik testi mi bu normal mi?
Merhaba bende aralıkta hamile kalmakmisteyenlerdenim Allah her isteyene versin inşallah bugün yumurtlama gördüm bir gebenin günlüğünden aldım testlerimiHoşbuldum canıminşallah bakalım önümüzdeki ay tekrar test yapıcaz inşallah ilaçlar etki etmiştir keçiboynuzu pekmezi ve suyu geçen ay çok düzenli yaptık bu ay yapmadık bakalım nasip artık zmanını bekliyoruz hepimiz
Ya inanir misin sabir cok onemli ilk test yaptigimda cok heveslenmistim olmayinca cok agladim halbuki normal bisey. O yuzden Rabbim hayirlisiyla en dogru zamanda saglikli guzel bebisler versin hepimizeeeBend öylr diyorsun canım hatta diyordum ki, bu insanlar 1 yıl nasıl sabrediyorAllah nasip etmeyince eşden bişey gelmiyor
Kafaya takmadan da durulmuyor amainşallah Rabbim aratmasın kimseye
Mehmet Çetinkaya .Kime karar verdin samsunda
CAnim bugüne kadar sorun yok biliyodum ama bugun sol tarafımda pco olduğunu öğrendim ve tüp bebek tedavisine başladımCanım sen de mi açıklanamayan gruptasın? Bizim 1.5 yıl oldu ben de çok sıkıldım ama napalım kiBen klomen falan hiçbir şey kullanmadım bu süreçte bu ay kullansam mı diye düşünmüştüm. Yaza kadar olmazsa ben de tüp düşünüyorum... Sabretmek her geçen gün zorlaşıyor gerçekten...
evt onu oneriyrolar baktimi ultrasondan nededi tamolarak inşallah hayırlısı olur.birde muayensie 400kusur demiMehmet Çetinkaya .
Bugun iğnelerime başladım tüp bebeğe karar verdik umarım olumlu olur
Evet muayene 400 tl . Adetin 2. Günündeyim alttan muayene etti ve sol tarafta ciddi polikistik over var dedi bende tüp bebek istiyorum dedim olur yapalım dedi öyle başladık hazırlıklara bakalım insallah olur yaevt onu oneriyrolar baktimi ultrasondan nededi tamolarak inşallah hayırlısı olur.birde muayensie 400kusur demi
Öyle mi canım hayırlısı olsun hakkında . İnşallah ilk denemende tutar da hasretliğin biter. Peki Nasıl öğrendiğini soracaktım ama sanırım alttan 2. Gün bakınca anlaşılmış. Bu zamana kadar hiç bakılmadı mı canım alttan niye tespit edilemedi?Bak şimdi benim içime de kuşku doğdu....CAnim bugüne kadar sorun yok biliyodum ama bugun sol tarafımda pco olduğunu öğrendim ve tüp bebek tedavisine başladım
Bu ay da kullanacak mısın canım? Ben de klomene başlamayı düşünüyorum yarından sonra doktora gidip isteyeceğim. İlk ilaçlı tedavim olacak inşallah ilk kere de tutar da daha fazla uğraşmamKızlar bu ay femara iğneler felan kullanmıştım, 12. Günüm test yaptım negatif, olmadı yine
Gücüm kalmadı artık yorgunum, önce hsg çektircemBu ay da kullanacak mısın canım? Ben de klomene başlamayı düşünüyorum yarından sonra doktora gidip isteyeceğim. İlk ilaçlı tedavim olacak inşallah ilk kere de tutar da daha fazla uğraşmam
İlaca başlamadan önce normalde hsg istiyorlar senden istememişler miydi?Gücüm kalmadı artık yorgunum, önce hsg çektircem
Hayırİlaca başlamadan önce normalde hsg istiyorlar senden istememişler miydi?
Kaç kez kullandın peki canım ilacı? Biraz ters olmus gibi senin iş. Çünkü bir tıkalı olma durumu varsa ilaç tedavisi boşa gider diye normalde önce hsg istiyorlar. Sen onu geciktirmeden hemen yaptır bence çok da kolay bir işlem
2 kere cnmKaç kez kullandın peki canım ilacı? Biraz ters olmus gibi senin iş. Çünkü bir tıkalı olma durumu varsa ilaç tedavisi boşa gider diye normalde önce hsg istiyorlar. Sen onu geciktirmeden hemen yaptır bence çok da kolay bir işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?