Ayy sen bence hamilesinde inşallah bende öyleyimdir beraber öğrencez zaten uğurlu geliriz birbirimizeÖzelden yazabilirsin canım banabenim alt karnımda da acayip bi şişlik var hiç olmazdı gaz da yoğun
İnsallah ikimizde öyleyizdir canımAyy sen bence hamilesinde inşallah bende öyleyimdir beraber öğrencez zaten uğurlu geliriz birbirimize
Bu testlerde ovulasyon pek anlasilmiyor canim ama bugunku sanki ovulasyon gibi cikmis sen degerlendir kacirma gununuDaha pik değil demi kızlar
bakalım perşembe kontrolde ortaya çıkar
Bu testlerde ovulasyon pek anlasilmiyor canim ama bugunku sanki ovulasyon gibi cikmis sen degerlendir kacirma gununu
Catlama oncesi ve sonrasi onemli kuzum :)Benim de 23 aralık Bat günüm kızlar yerimde duramıyorum günler bekledikçe geçmiyor vallahiben bu ay ilaçsız yumurta takibi yaptırdım dün yumurtan çatlamış dedi doktor 2 gün ilişki önerdi. Çatlamadan sonrayı mı değerlendirmek gerekiyormuş asıl şaşırdım ben öyle yapmıyordum
Tabikide catladiktan sonra 24 saat onemliAçıkçası biz yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirirsek değerlendiriyorduk. 2 gün 3 gün sonrası tutmaz sanıyordum doktora sordum çatladıktan sonra en önemli zaman dedi
Bizim 1,5 sne oldu1 seneye yakindir istiyoruz canimsiz
bendee deniyorumm aynı testBu ay bende innovita ovulasyon testi deniyorum kizlar insallah hepimizin hayirlisiyla bebisleri olur
AminBat 26 Aralık herşeyin hayırlısı Rabbim Hayırlısı ile isteyen herkese hayırlı evlat nasip et ya Rabbim
Pik gördünmü canım sen :)bendee deniyorumm aynı test
Canım ard arda günler olunca spermin kalitesi düşüyor isterseniz 1 gün ara vererek deneyin sonuçta bir sperm içerde 3ile 5 gün arasında yasiyabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?