Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkeste farkli canim ama onemli olan yumurtlama ve sonrası hergun girecegin iliski

Hep beraber insallah :)
İnşallah canım uğurlu gelsin bu topik hepimize

Sık ilişkiyi sperm değerleri çok iyi olanlar için bile önermiyorlar malesef arkadaşım birde yumurta çatladıktan itibaren 36 saat içindeki ilişki önemliymiş sonrada bir boş bir dolu, banada doktorum söylemişti, neden iğneden sonra 36 saat diyoruz işte bu yüzden demişti, yani çatladıktan sonraki ilişki önemliymiş, benim bilgim bu yönde, rabbim yeni yılda herkesin kucağına evlat nasip etsin

Amiiin canim ya
Aynen ben sık iliski denedim ama olmadı yanı .
Zaten sperm en az 2 gün yasiyo içerde her gün olmasının mantigi yok gibi geliyo . Bu ay farklı denedim bakalım sonuç ne olur

İnşallah canım

Amiiin canim ya
Aynen ben sık iliski denedim ama olmadı yanı .
Zaten sperm en az 2 gün yasiyo içerde her gün olmasının mantigi yok gibi geliyo . Bu ay farklı denedim bakalım sonuç ne olur
Bende doktor kontrolünde ilerliyorum ilaçlarla, bakalım ne olacak, birbirimizi aydınlatırız inşallah

Vallaha ben her gün öneren doktor hiç görmedim her gittigim 2 güne bir olsun ki spermin kalitesi artsın dedi. Nasıl oluyor o anlamadım.
Zaten dediğin gibi mevzu sperm olay yerine ulasamadiktan sonra ha 1 gün yasamiz ha hiç yaşamamış farketmez ki.

Benim doktorum boyle onerdi canim. ve hamile kalan arkadaslarim dahil hep bu sekilde kaldilar. Bu dedigim tabikide kadinda problem olmayacak ve erkegin spermleri normal veya fazla sekilde olacak yoksa kadinda problem varsa istedigin yontemi dene 2 gundede 1 gundede ulasmaz o sperm oraya.

Kızlarrr aranızda ates olcerle deneyen var mi ? Topikte baya bi insan hamile kalmis bu yontemle

Sen kendi doktorunun sana dediğini yap tabiki sonuçta sana ve eşine özel konuşuyordur. Bizde eşimin sperm haraket problemi var demek ki ondan bunu önerdi..

Yani şimdi 2-3 gün yaşayabilir tamam ama 5 gün bana çok geldi benim yumurtlama günlerimde bile tutmuyor aylardır deniyorum
Ki benim yumurtlama veya hormonal bi sıkıntım olmamasına rağmen
O yüzden o denilene inanmıyorum
bence en ideali en geç 2 günde bir denemek

Merhaba benim doktorum da iki günde bir olsun demişti. Biz de öyle yaptık bakalım bu ay tutacak mı Bat’a 6 gün var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…