- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de 1,5 sene olacak yakında violett90Bizim 1,5 sne oldu![]()
Sperm erkek vücudunda 24 ila 48 saat yani 1 ve ya 2 gün yaşıyor zaten ölü spermin çoğaldığı meni sıvısı koyu sarıya döner böylelikle esinizde durum nedir kolayca takip edebilirsiniz kadında ise erkeğin 2 katı olacak şekilde yaşar yani erkekte 1 gün yaşayan sperm kadında 2 gibi...5 gün yaşaması mümkün değil canım
Çok kaliteli olursa ve ortamda uygunsa eğer 3 gün belki ama daha fazlası olamaz öyle olsa herkes kolayca hamile kalırdı
Benimde 21aralıkGünaydın kızlarbenim de bat 21 Aralık.. Sadece catlatma iğnesi oldum bu ay ama sanki geç verdi igneyi doktor
haliyle de ilişki de geç oldu gibi hissediyorum ama yine de umut bitmez tabi.. Yakın tarihli kim var bekleyelim beraber
![]()
güzel haberler veririz birbirimizeBenimde 21aralık
Hepimizin ki birbirine yakın tarihler insallah guzel sonuclar aliriz :)Selaaam benim de bat 24 aralık. Deneme süresi 1 seneye yaklaştı. Umudum yok yine ama yine de yazayım dedim. Dua beklerim![]()
Benimde 22 aralikGünaydın kızlarbenim de bat 21 Aralık.. Sadece catlatma iğnesi oldum bu ay ama sanki geç verdi igneyi doktor
haliyle de ilişki de geç oldu gibi hissediyorum ama yine de umut bitmez tabi.. Yakın tarihli kim var bekleyelim beraber
![]()
Canim iyi guzel diyosun da sperm bu kadar sure yaşasada kalitesini kaybediyor. Sorunda burada zaten kalitesini hızını kaybeden sperm tuplere yumurtaliklara ulasamadan rahim ve rahim boslugunda yaşadığı kadar yaşayıp ölüyor. Bu yüzden sperm sorunu olmayan eslerde her gün iliski öneriliyor.Sperm erkek vücudunda 24 ila 48 saat yani 1 ve ya 2 gün yaşıyor zaten ölü spermin çoğaldığı meni sıvısı koyu sarıya döner böylelikle esinizde durum nedir kolayca takip edebilirsiniz kadında ise erkeğin 2 katı olacak şekilde yaşar yani erkekte 1 gün yaşayan sperm kadında 2 gibi...
5 gün bana da saçma gelmişti ama daha geçen gün denk geldi bir yerde okudum ortam uygunsa 5 gün yaşama ihtimali var diye.
Hamile olma konusuna gelince eğer tüm sorun spermin yaşamasından kaynaklı olsaydı tüp bebekler %100 tutardı 1tane bile sekmeden.
sperm sayısı sorununuz yoksa her gün mantıklı ben o şekilde denediğim ay hamile kaldımCanim iyi guzel diyosun da sperm bu kadar sure yaşasada kalitesini kaybediyor. Sorunda burada zaten kalitesini hızını kaybeden sperm tuplere yumurtaliklara ulasamadan rahim ve rahim boslugunda yaşadığı kadar yaşayıp ölüyor. Bu yüzden sperm sorunu olmayan eslerde her gün iliski öneriliyor.
Canim yumurtlaman ne zamansa o gunu degerlendir29 Kasım adetimin ilk günüydü. Bugünü cumayı Cumartesi ve Pazar’ı değerlendirsem iyi olur dimiiii
Hep beraber insallah :)Günaydın kızlar, hadi bu ay sonunda bize güzel haberler verin, umud olun banada, beninde doktor kontrolüm cuma günü![]()
Merhaba canim benimde durum seninkine benzer bende 1 senedir deniyorum 2 olumsuz klomen ve catlatma ignesi.. Benim size önerdiğim sık iliski..Merhabalaar
Benimde bat 24 Aralık 2 seneyi geçti uğraşıyorum 2 çatlatma iğnesi 1 aşılamam olumsuz .
Esimdede bende de sıkıntı yok ama olmadi henüz çok Umutlu olmamakla beraber bende size katılayım![]()
Aynen oyle canim sperm sorunu olmayanlarda sperm bosaldiktan sonra 1 gun icinde ayni sekilde kendini yeniliyor erkek vucudunda. O yuzden hergün cok mantıklı:) sanada hayirli olsun ne kadarlik bebisinsperm sayısı sorununuz yoksa her gün mantıklı ben o şekilde denediğim ay hamile kaldım
Sık iliski denedim işe aramadı . Eşimin sperm kalitesi ileri hizi çok iyi ama sayısı 27 milyon .Merhaba canim benimde durum seninkine benzer bende 1 senedir deniyorum 2 olumsuz klomen ve catlatma ignesi.. Benim size önerdiğim sık iliski..
İnşallah Allah en kısa sürede nasip eder canım hem sana hem bekleyen herkese.. 11 haftalığız henüz küçücüğüzAynen oyle canim sperm sorunu olmayanlarda sperm bosaldiktan sonra 1 gun icinde ayni sekilde kendini yeniliyor erkek vucudunda. O yuzden hergün cok mantıklı:) sanada hayirli olsun ne kadarlik bebisin