Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben 2 ay denedim o tedaviyi olmadi malesef ama umarim senin olur.

Insallah canim hepimiz cok istiyoruz umarim olurr

Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğiz Bat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
Benim BAT ta 23 Aralık bakalım ovülasyon dönemindeyim nasipse bu ay görürüz çift çizgiyi

Selamlar herkese, benim de bu ay 2. klomen denemem batım 25 aralık inşallah hepimiz hamiş olarak bitiririz bu yılı

Var canım bel ağrısı aşırı halsizlik ve yorgunlukta var benim 3 gün önce pembe lekelenmem oldu birde çok şüpheleniyorum

bende de kasık ağrısı bel ağrısı var Böyle karnımda bişey varmışta karıncalanıyomuş gibi ama test içinde çok erken beklicez artık. Aaaa inşallah yerleşme kanamasıdııırr yaaa

bende de kasık ağrısı bel ağrısı var Böyle karnımda bişey varmışta karıncalanıyomuş gibi ama test içinde çok erken beklicez artık. Aaaa inşallah yerleşme kanamasıdııırr yaaa
Özelden yazabilirsin canım bana benim alt karnımda da acayip bi şişlik var hiç olmazdı gaz da yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…